Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?
Вижте всички статии

Осветителни тела за окачен таван

Окачаните тавани без съмнение предлагат удобство. Удобство както за монтиране на осветителни тела, така и възможност за прикриване на несъвършенства при строителството и достатъчно място за прекарване на всички комуникационни и захранващи кабели в помещението.

Не пропускайте и публикацията ни "Осветление за таван".

Щом става дума за окачен таван или както е в повечето случаи тип "Армстронг", LED панелите са осветителните тела, които ще осигурят качествената светлина, която всеки трябва да получи. Много често (можем да твърдим от практиката си) именно качеството на светлинта се пренебрегва въпреки, че именно то е от най-голямо значение в една офис среда. Какво имаме предвид? LED панелите със странично светене отдават светлина, която е мека и без неприятни отблясъци. Това е причината, тя да не дразни очите. Раздразнените очи могат да причинят редица други неприятни усещания като главоболие и намалена работоспособност. Тъй като окачените тавани се използват все още основно в офис сгради, училища, търговски площи, хотели и болници, препоръчваме именно за тези места светодиодните панели със ефективен живот над 30 000 часа.

Посетете категорията LED панели и се възползвайте от опциите за търсене по спецификации на осветителните панели - категория, цена, мощност (консумирана електроенергия), период на пълна гаранция, опции за монтаж, форма, влагоустойчивост, размери, цвят на светене, напрежение и др.

LED панелите за окачен таван "Амстронг" се предлагат в 3 съотношения (размера): 1х4 (30х120см); 2х2 (60х60см); 2х4 (30х60см). Тези размери позволяват голяма гъвкавост при монтажа и при разпределението на осветителните тела. Освен това за постигането на специфична цветна температура в помещението можете да използвате няколко различни цвята на светене за различните панели. По този начин може да избягате от рамката на дневно бяло с температура 4000-4500К и при смесване на светлината от един панел с цветна температура 3500К с един панел с цветна температура 4000К да получите усещането за осреднен цвят около 3700К.

Регистрирайте се за нашия e-mail бюлетин, за да получавате известия за нови публикации и промоционални предложения.

Освен в окачен таван тип "Армстронг" обаче, LED панелите биха могли да се използват и в окачени тавани от гипсокартон. По-малките модели такива панели са изработени именно за такъв тип монтаж, като закрепването им към плоскостта става чрез изрязване на подходяща за размера на осветителното тяло дупка в гипсокартона и с помощта на метални щипки захванати на корпуса на панела. Разбира се, моделите LED панели за таван "Армстронг" също могат да се монтират на гипсокартонен таван чрез добавянето на щипки към панела.

За постигането на по-ефектно и артистично излъчване окачените тавани могат да бъдат реализирани с осветление със светодиодна лента. Препоръчваме да разгледаде и статията ни "Скрито осветление".

Имате въпроси?
Свържете се с нас, за консултация
0700 50 9 77

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози