Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...
Вижте всички статии

Скрито осветление

Скрито осветление

Атмосферата, която дава скритото осветление гали сетивата и Ви пренася емоцията на друго ниво. Разгледайте предложенията ни за корнизи за скрито осветление, с които ще дадете живот на идеите си.

XPS корнизите за монтаж на скрито осветление са лесни за монтиране, водоустойчиви, могат да бъдат боядисани в цвят по желание с латекс или боя на водна основа. В комбинация с LED лентите произведени от Дианид, крайният резултат ще бъде осветление, на което да се любувате дълги години, а Вашите гости ще остават възхитени от резултатите дълго време.

Чрез осветлението вградено в корнизите може да създадете и допълнителен обем на помещението с усещане за простор и модерна визия.

В зависимост от Вашето виждане, може да изберете корниз от моделите, които предлагаме с профил, който подхожда на виждането Ви, давайки различен ъгъл на разпространение на светлината и съответно различен ефект върху повърхността. Въпреки, че основната идея е корнизите да се монтират на стената, няма проблем да ги монтирате на таван или близо до пода. С материалите се работи лесно и е само въпрос на вкус да постигнете впечатляващ ефект.

 

Скрито осветление - дискретна функционалност

Креативността в дизайна на осветлението, може да превърне дори една скучна стая във впечатляващо място, веднага след натискане на бутона на стената. Разбира се, самите осветителни тела (не само светлината, която излъчват) също могат да се превърнат в елемент на дизайна, но тук ще обърнем внимание само на светлината, без да обръщаме внимание на източника. Най-често полилеите в едно помещение привличат вниманието на всички посетители още вратата. На другия полюс, скритото осветление може да върши работата си, без да се натрапва на никой. Може да работи и самостоятелно, но най-често работи съвместно с други осветителни тела.

Монтаж на XPS корнизи за скрито осветление

Много хора се изненадват от това, но монтажът на XPS корнизите е наистина лесен. За целта ще са Ви необходими само ролетка, трион, монтажно лепило и евентуално шкурка. Ако искате корнизите Ви да са в цвят различен от бяло, може да ги боядисате с всякаква боя на водна основа.

3D ефект

Подчертайте заоблени или ъглови линии, чрез постигане на впечатляващи 3D ефекти и придайте обем на плоските стени. Така ще оставите възможност на гостите си да спрат погледа си на тези места и да се възхитят на интериора.

Фантазия в действие с примери за скрито осветление

Чрез скритото осветление и употребата на така наречената индиректна светлина ще придадете на дома и офиса си модерна визия, която впечатлява дискретно или крещящо - всичко засиси от Вашето усещане.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози