Количка
0 артикула

Новини

Черен петък 2020 - подгответе се за най-изгодното пазаруване тази година

23 Ное 2020
Възползвайте се от най-големите отстъпки за годината. Хванете офертите за LED осветление и видеонаблюдение на 27.11.2020 - Черен петък!

Предложи кауза, която да подкрепим

16 Ное 2020
През месец декември даряваме част от обората си добра кауза. Помогнете ни да я изберем.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

30% отстъпка за монтаж на видеонаблюдение

11 Ное 2020
Възползвайте се от 30% отстъпка от цената за монтаж на видеонаблюдение в периода от 11.11.2020 до 11.12.2020 г.

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

LED осветление

Идеи за коледна украса на открито

17 Ное 2020
Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си...

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

Енергийно ефективни LED ленти

09 Окт 2020
Често говорим за спестяване на електроенергия при осветлението, но някак пропускаме да го споменем при LED лентите.

Няколко световни града с интелигентно улично осветление

02 Окт 2020
Глобалният проблем със замърсяването и прекомерното използване на електроенергия кара все повече управници на големи градове, да мислят в посока намал...

Скрито осветление

01 Окт 2020
Атмосферата, която дава скритото осветление гали сетивата и Ви пренася емоцията на друго ниво.

Светодиодни крушки Е27

25 Сеп 2020
LED крушки Е27 произведени от Дианид - какво трябва да знаем.

LED панели 600x600

10 Сеп 2020
LED панели 600х600 за растерен таван със стандартни размери.

Видеонаблюдение

Какво означават различните PoE типове и за какво се използват

12 Ное 2020
По-малко кабели, повече удобство. Какво означават различните PoE типове и за какво се използват. 

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?

Камера за наблюдение през телефон

14 Май 2020
"Трябва ми камера, която да наблюдавам през телефона си." Едно от много често даваните изисквания от клиенти към нас. Ето какви са вариантите за това....

IP камера или аналогова (AHD) камера

07 Май 2020
Какви са предимствата и недостатъците на двете технологии и как да изберем подходящата за нашите нужди?

Продуктите за видеонаблюдение Dahua вече се предлагат от Дианид

21 Апр 2020
Фирма Дианид предлага всички продукти за видеонаблюдение на световния гигант в областта Dahua Technology.
Вижте всички статии

Скрито осветление

Скрито осветление

Атмосферата, която дава скритото осветление гали сетивата и Ви пренася емоцията на друго ниво. Разгледайте предложенията ни за корнизи за скрито осветление, с които ще дадете живот на идеите си.

XPS корнизите за монтаж на скрито осветление са лесни за монтиране, водоустойчиви, могат да бъдат боядисани в цвят по желание с латекс или боя на водна основа. В комбинация с LED лентите произведени от Дианид, крайният резултат ще бъде осветление, на което да се любувате дълги години, а Вашите гости ще остават възхитени от резултатите дълго време.

Чрез осветлението вградено в корнизите може да създадете и допълнителен обем на помещението с усещане за простор и модерна визия.

В зависимост от Вашето виждане, може да изберете корниз от моделите, които предлагаме с профил, който подхожда на виждането Ви, давайки различен ъгъл на разпространение на светлината и съответно различен ефект върху повърхността. Въпреки, че основната идея е корнизите да се монтират на стената, няма проблем да ги монтирате на таван или близо до пода. С материалите се работи лесно и е само въпрос на вкус да постигнете впечатляващ ефект.

 

Скрито осветление - дискретна функционалност

Креативността в дизайна на осветлението, може да превърне дори една скучна стая във впечатляващо място, веднага след натискане на бутона на стената. Разбира се, самите осветителни тела (не само светлината, която излъчват) също могат да се превърнат в елемент на дизайна, но тук ще обърнем внимание само на светлината, без да обръщаме внимание на източника. Най-често полилеите в едно помещение привличат вниманието на всички посетители още вратата. На другия полюс, скритото осветление може да върши работата си, без да се натрапва на никой. Може да работи и самостоятелно, но най-често работи съвместно с други осветителни тела.

Монтаж на XPS корнизи за скрито осветление

Много хора се изненадват от това, но монтажът на XPS корнизите е наистина лесен. За целта ще са Ви необходими само ролетка, трион, монтажно лепило и евентуално шкурка. Ако искате корнизите Ви да са в цвят различен от бяло, може да ги боядисате с всякаква боя на водна основа.

3D ефект

Подчертайте заоблени или ъглови линии, чрез постигане на впечатляващи 3D ефекти и придайте обем на плоските стени. Така ще оставите възможност на гостите си да спрат погледа си на тези места и да се възхитят на интериора.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани