Уважаеми клиенти, физическите ни магазини няма да работят в педиода 30.04 - 09.05 (включително).

Количка
0 артикула

Новини

Празнични и почивни дни 30.04 - 09.05.2021

27 Апр 2021
Във връзка с наближаващите празнични дни, бихме искали да Ви уведомим за дните, през които фирма Дианид няма да обслужва клиенти.

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

LED осветление

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.
Вижте всички статии

Скрито осветление

Скрито осветление

Атмосферата, която дава скритото осветление гали сетивата и Ви пренася емоцията на друго ниво. Разгледайте предложенията ни за корнизи за скрито осветление, с които ще дадете живот на идеите си.

XPS корнизите за монтаж на скрито осветление са лесни за монтиране, водоустойчиви, могат да бъдат боядисани в цвят по желание с латекс или боя на водна основа. В комбинация с LED лентите произведени от Дианид, крайният резултат ще бъде осветление, на което да се любувате дълги години, а Вашите гости ще остават възхитени от резултатите дълго време.

Чрез осветлението вградено в корнизите може да създадете и допълнителен обем на помещението с усещане за простор и модерна визия.

В зависимост от Вашето виждане, може да изберете корниз от моделите, които предлагаме с профил, който подхожда на виждането Ви, давайки различен ъгъл на разпространение на светлината и съответно различен ефект върху повърхността. Въпреки, че основната идея е корнизите да се монтират на стената, няма проблем да ги монтирате на таван или близо до пода. С материалите се работи лесно и е само въпрос на вкус да постигнете впечатляващ ефект.

 

Скрито осветление - дискретна функционалност

Креативността в дизайна на осветлението, може да превърне дори една скучна стая във впечатляващо място, веднага след натискане на бутона на стената. Разбира се, самите осветителни тела (не само светлината, която излъчват) също могат да се превърнат в елемент на дизайна, но тук ще обърнем внимание само на светлината, без да обръщаме внимание на източника. Най-често полилеите в едно помещение привличат вниманието на всички посетители още вратата. На другия полюс, скритото осветление може да върши работата си, без да се натрапва на никой. Може да работи и самостоятелно, но най-често работи съвместно с други осветителни тела.

Монтаж на XPS корнизи за скрито осветление

Много хора се изненадват от това, но монтажът на XPS корнизите е наистина лесен. За целта ще са Ви необходими само ролетка, трион, монтажно лепило и евентуално шкурка. Ако искате корнизите Ви да са в цвят различен от бяло, може да ги боядисате с всякаква боя на водна основа.

3D ефект

Подчертайте заоблени или ъглови линии, чрез постигане на впечатляващи 3D ефекти и придайте обем на плоските стени. Така ще оставите възможност на гостите си да спрат погледа си на тези места и да се възхитят на интериора.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози