Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...
Вижте всички статии

5 практични идеи за светеща коледна украса

LED висулки за коледна и новогодишна атмосфера

LED висулки

LED висулките за коледна и новогодишна украса са идеални за професионална употреба. Всяка висулка има дължина от 4 метра и 0.8 метра ширина, като се състои от 4 сегмента по 1 метър и включва общо 32 висулки. Всеки сегмент съдържа 248 LED лампички. Кабелът е изработен от каучук и има конектор за свързване. Захранващият кабел е с дължина 1.5 метра. 
Също така има и LED висулка с 152 LED лампички, която също е подходяща за коледна и новогодишна украса. 
Висулките могат да бъдат свързани последователно до обща дължина от 80 метра и максимална мощност от 280W, като се свържат до 20 броя х 4.0 метра изделия от същия тип.


Двойна и тройна звезда с различни цветове на светене

LED звезди

Двойна звезда с 150 червени или студено бели LED лампички. Тази красива декорация ще добави магия и светлина във вашата домашна или офисна обстановка. Изберете цвета, който най-добре отговаря на вашите предпочитания и създайте уютна атмосфера.
Ако търсите нещо по-различно, тройната звезда с 120 топло бели LED лампички е идеалният избор за вас. Тази стилна декорация ще придаде елегантност и уют на всяко пространство. Насладете се на топлата светлина и създайте уникална атмосфера с тази прекрасна тройна звезда.


Осветете външното пространство с LED завеса 

LED завеса

Представяме ви LED завеса за външна украса, която е идеална за професионална употреба. Размерът на завесата е 2м х 2м и включва 20 броя висулки и захранващ кабел с дължина 1.5м. Завесата има постоянен режим на светене, който ще осигури красива и ефектна украса на вашия дом или бизнес.
Ако търсите нещо по-голямо и с повече диоди, предлагаме LED завеса за външна употреба с размери 2м х 3м и 540 диода, която има флаш ефект. Ако искате още по-голяма завеса, можем да ви предложим LED завеса за външна употреба с размери 2м х 4м и 800 диода. Независимо от избора ви, нашите LED завеси ще ви осигурят красива и ефектна украса за вашия дом или бизнес.


Светещи коледни LED елхи окичени с LED и RICE лампички

LED елха

Представяме ви нашата Коледна елха със звезда, която е украсена с 50 зелени LED лампички, разположени на 2м маркуч и 1.5м захранващ кабел. Тази елха е перфектното допълнение към вашия коледен декор и ще внесе уют и топлина във вашето жилище.
Ако търсите нещо по-голямо и по-впечатляващо, може да разгледате нашата Коледна елха с 84 зелени RICE лампички, разположени на 3м маркуч и 1.5м захранващ кабел. Тази елха е идеална за по-големи помещения и ще придаде на вашата коледна украса по-магичен вид.


Звезда в кръг с LED лампички - за незабравими моменти

LED звезда орнамент

Тази звезда в кръг е идеална за външно използване. Тя разполага с 320 топло бели и 324 студено бели LED лампички, които създават красива и ярка светлина. Диаметърът на маркуча е 11мм, а захранващият кабел е с дължина 5м и трансформатор на 24V. Звездата работи в постоянен режим на светене и е перфектна за украса на вашия дом или градина.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози