Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

Включването на празничната украса носи радост на малки и големи по свята. Коледната украса внася топлина в душите на хората, като изпълва всяко кътче около нас с празничен дух. И тази година фирма Дианид предлага голямо разнообразие от светещи фигури, маркучи за вътрешна и външна употреба, орнаменти за украса на стълбове, LED завеси, висулки, аксесоари и др. Посрещнете 2022 година с широка усмивка и много светлина. За град София фирма Дианид предлага монтаж на всички видове коледна украса.

Коледна украса 2021-2022

Предходните години фирма Дианид достави коледната украса на много обществени и бизнес сгради, общини, кметства, частни домове и т.н., като част от нашите клиенти са Арт-93, Болница Свети Лазар, 31 СУЧЕМ Иван Вазов, Винпром Пещера, Община Вълчедръм, Община Стрелча, Исторически музей Приморско, Община Трявна, Пристанище Бургас, Хотел Самоков, Община Ловеч, Община Лом, Община Руен, кметство Черни вит, Община Мизия, фирма Кастел Карлово, Горупсо-Мадан, Община Садово, офис сградата на Булгартрансгас в гр. София и други.

Не е нужно да използвате прекалено много украса (но, ако искате, няма да Ви спираме ), за да направите впечатление на всички. Просто трябва да разполагате с точните идеи и декорация. Ние ще Ви помогнем и с двете. Необходимо е само да се свържете с нас.

И къде ще спре първо Дядо Коледа? Разбира се в най-красивия дом - Вашият - украсен от фирма Дианид.

Това може да бъде Вашата празнична украса!

Регистрирайте се за нашия e-mail бюлетин, за да получавате известия за нови публикации и промоционални предложения.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози