Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...
Вижте всички статии

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

Всеки, който е правил някакво проучване на пазара на индустриални LED камбани може да потвърди, че предложенията са достатъчно много и човек лесно може да се подведе по различните технически характериските на продуктите. LED камбаните се използват за осветление на площи, които обикновено имат високи тавани като складове, цехове, спортни съоражения, промишлени сгради и т.н. Кое е важно да имате предвид, когато купувате?

Проучването на пазата е важно. Цена, гаранция, продължителност на живот, охлаждане. Необходимо е да се запознаете с всички аспекти, за да бъде инвестицията Ви насочена в правилната посока.

LED технологията при индустриалното осветление

Чували сте поне една реклама, в която ви казват - преминете на LED. Основната причина, поради която трябва да го направите е високата производителност от 120-140lm/W. Освен високата производителност от единица мощност може да поставите сензори за движение на индустриалните осветителни тела. С тяхна помощ ще постигнете още по-голяма икономия, тъй като ще използвате осветлението само когато има необходимост от него в помещението.

Качество на светлината

Индексът на цветопредаване (CRI ) и цветната температура (CCT) дават разликата в качеството на светлината, което получавате от LED. Точното възпроизвеждане на цветовете от огромно значение в работните пространства, а изботрът на правилен цвят на светене спомага за постигане на точната светлинна обстановка.

Прочетете повече за CRI и CCT.

Тук има нещо много важно, за което трябва да се информирате. След колко часа работа на осветителното тяло ще започне да намалява генерирания светлинния поток?

Захранващите драйвери

Най-често при обявяване на живота на едно осветително LED тяло се изписва времето за достигане на производителност от 70% на диодите. Повече по темата ще намерите тук. За индустриалното осветление е много важно при какви температури за направени изпитанията на осветителното тяло. Освен тестовете за издръжливост на LED платката голямо значение имат тези на LED драйверите. Може да се окаже, че техните показатели са направени при 25 градуса, а Вие да планирате да ги поставите в помещение с нормална температура 30 градуса. Ако това е така, тази разлика от 5 градуса значително ще намали ефективния живот на осветителното тяло.

С поглед към бъдещето

Продуктите стават все по-умни благодарение на технологиите, които непрекъснато се развиват. В момент, когато цената на електричеството е в посока n нагоре е много важно ние също да подхождаме умно в избора си на енерггийноефективни продукти, на които ще можем да разчитаме през следващите няколко години. Изберете решение, което е актуално в момента и ще остане такова в следващите няколко години.

Регистрирайте се за нашия e-mail бюлетин, за да получавате известия за нови публикации и промоционални предложения.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози