Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...
Вижте всички статии

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

Индустриеално осветление

Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация. Поддържането на осветлението е значителна част от оперативните разходи на всяка една индустрия и понякога се получава така, че консумирате и плащате много повече, отколкото е необходимо, използвайки конвенционалните осветителни тела. 
За щастие пазарът вече предлага нови енергийни и ефективни решения за осветление, използавайки LED камбани със светодиоди. Те се използват в повечето най-често срещани търговски сгради.

Защо търговските обекти трябва да обмислят използване индустриално осветление?

Какви са предимствата на промишленото и индустриално LED осветление и каква е разликата между конвенционалното осветление и светодиодите?

Новите индустриални лед лампи бързо превръщат алтернативните видове осветление в остаряла технология. Има три основни причини за такава промяна: енергийната ефективност, намалените разходи за поддръжка и по-добро качество на LED светлината. Нека разгледаме всеки от тях малко по-отблизо:

Преобразуването на сегашното ви индустриално осветление в енергийно ефективно LED би спестило до 80% от разходите ви за електроенергия. Например, флуоресцентна лампа, често използвана като осветление на търговски обекти и монтирана на тавана, ще излъчва светлина на 360 градуса около самия таван. Част от тази светлина може да бъде отразена или пренасочена, но въпреки това голяма част от нея се загубва, правейки енергията, използвана за нейното производство, загубена. 
Докато, за сравнение, индустриалната LED лампа излъчва светлината насочено на 60-180 градуса, намалявайки загубата на енергия, разпределяща светлината към тавана, вместо към осветеното помещение.  Понеже светодиодите са насочени, те ще надминават ефективността на една всепосочна лампа и това ще направи LED лампите страхотни за индустриално осветление в голям склад или хале.

LED индустриално осветление за намаляване на разходите

Използването на LED индустриално осветление може да намали драстично разходите за поддръжка чрез покупката на промишлени LED осветителни тела и лампи, които имат до четиридесет пъти по-продължителен експлоатационен живот в сравнение със старото търговско осветление. 
Закупуването на LED промишлено осветление е голяма инвестиция. В комбинация с по-дългия живот обикновено идва и по-продължителна гаранция на продукта и значително намалени разходи за поддръжка и евенуално възникващи проблеми.

Едно силно лед осветление излъчвано от светодиоди, вероятно ще бъде с много по-високо качество от традиционните решения за осветление поради две основни причини: 
Първо, начинът, по който обектите работят подложени на LED емисии е много близък до естествената светлина и LED осветлението има много по-висок индекс на цветопредаване (CRI). Например тревата ще изглежда по-зелена през нощта осветявана от светодиоди, но по-безцветна намираща се под HPS светлина. Второ, количеството светлина, което попада в целевата област, вероятно ще бъде много по-високо за дадена номинална мощност, отколкото при всяка друга светлина. С други думи осветената област ще получи цялата светлина!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози