Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...
Вижте всички статии

Осветление за таван

Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела "за таван" и кои дизайни са подходящи за различните ситуации ще разгледаме в следващите редове.

Таванното осветление е основният източник на светлина в повечето стаи, тъй като практически това е най-удобното място за монтаж и равномерно разпределяне на светлината в пространството на стаята. Не е за подценяване обаче и ролята на осветителното тяло в цялостния ни интериорен дизайн. Всяка стая заслужава своята индивидуалнa визия и правилното осветление подпомага ежедневните дейности в нея - работа, почивка, готвене, хранене, развлечения.

Какво осветление за таван ще откриете при нас?

Дизайнерско LED Осветление

Дизайнерските осветителни тела са предпочитан избор, когато става дума за функционалност, съчетана с модерна визия. По-голямата част от моделите ни се предлагат с дистанционно управление, чрез което получавате възможност за управление на функции като промяна на цветната температура и димиране, които значително разгръщат сферите на употреба на осветителното тяло. Можете да ги монтирате както във всекидневната стая, така и в спалнята или детската, а размерите на стаята нямат значение, тъй като моделите са с различни размери и мощности, което ги прави подходящи за осветление на малки стаи от около 10 кв.м. до големи с стаи с площ около 30 кв.м. Разбира се, ако помещението е по-голямо, винаги може да поставите няколко осветителни тела на тавана, а още по-хубавото е, че имате опция за настройване на управлението им от едно единствено дистанционно управление.

Дизайнерски осветителни тела

Осветителни LED панели за окачан таван (армстронг)

Може би най-добрият избор за осветление за таван в обществени помещения. Светодиодните панели се наложиха през последните години не само в офис помещенията, заради своята качествена светлина без неприятни отблясъци, но и намериха своето място в много магазини, конферентни зали, училища и др. Тук определено може да кажем, че ключовата дума е практичност. Практичност не само от гледна точка на високата им ефективност, но и от гледна точка на лесен монтаж, дълга гаранция и много разумна цена. Всички модели, които произвеждаме са с 3 годишна гаранция и възможност за удължаване, а цветната температура е по Ваш избор. Моделите с мощност до 48W могат да бъдат изработени с опция за димиране, което е едно наистина голямо улеснение, тъй като така ще можете да се възползвате както от голямо количество светлина в работния процес, така и от по-дискретна светлина, когато е време за почивка.

LED панели

LED трак и магнитни модулни системи

Насоченото осветление от тавана към конкретен предмет в помещението винаги е било важно в търговските обекти и музеите, където светлината освен необходимост е и инструмент, чрез който се хваща вниманието на клиента. Акцентите в осветлението вече не са приоритет само на търговските обекти. С модерните модулни системи за осветление, имате възможност да насочите осветлението у дома там където желаете да поставите акцента, а промяната на мястото на осветително тяло и при двете системи е лесно като детска игра. 

Релсови (трак) системи системи за осветление

Модулни магнитни системи за осветление

Осветителни тела за банята

Много често получаваме въпроси от наши клиенти дали могат да използват осветителни тела закупени от нас за таван в банята. Ако не са подложени на директно мокрене, посочените осветителни тела са подходящи за влажни помещения, но винаги пропоръчваме да ни информирате за намерението си да ги използвате в баня, за да ги обработим предварително с нано спрей, който допълнително капсулира електронните елементи в осветителното тяло, за да бъде максимално защитено. Тази допълнителна обработка не се отразява на цената на осветителното тяло.

LED плафони за таван

LED плафоните за таван определено можем да наречем класика. Въпреки непретенциозния си вид, този тип осветителни тела е предпочитан заради удобството, което предлага при обслужване. Сега с съвременните магнитни платки светоизточникът се сменя за няколко секунди. При нас ще откриете и модели LED панели с дистанционно управление, които дават възможност за управление както на цветната температура, така и на силата на светене.

LED плафони

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози