Количка
0 артикула

Новини

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

LED осветление

Как да изберем захранване за LED

11 Май 2021
Различни размери, различни мощности, различен тип охлаждане - как да изберем?

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.
Вижте всички статии

Модерно офис осветление

Системите за осветление в офисите вече отдавна се съобразяват с екологичност и енергийна ефективност и имат функции за контрол, който позволява на служителите в офиса да настроят цветната температурата или цвета на осветлението, за да отговарят на променящите се обстоятелства по време на всеки работен ден.

LED е предпочитаният избор за съвременните офис осветителни системи, изискващи повече осветление, за да се постигне пълно и подходящо осветление за всички служители. Светодиодните системи консумират средно до 50% по-малко енергия на осветително тяло от стандартните лампи с нажежаема жичка или флуоресцентни лампи. По-високите разходи за първоначална инсталация или подмяна на старо осветление, които възникват при LED, обикновено се възстановяват до две години след инсталирането.

LED осветление за офис

Настройката на цветната температура, може да осигури осветление, което е много близко до естественото осветление. Автоматизираната осветителна система може да задава цветната температура така, че тя да бъде оптимална през целия ден за да поддържа производителността на служителите. LED осветлението може да бъде настроено така, че модерният офис да стане по-привлекателен за приеми и други вечерни събития след редовното работно време.

Фирмите, които заемат нетрадиционни офис помещения, включително ремонтирани складове или други складови помещения, могат да бъдат изправени пред предизвикателството на  по-високи тавани и неправилни пространствени конфигурации, които не подлежат на традиционно осветление. Отново LED осветлението е идеалното решение за тези пространства. Таваните, които достигат 8 - 10м., не представляват пречка за LED осветителните системи, които могат да бъдат инсталирани и насочени така, че да излъчват светлина точно, където е необходимо.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози