Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Модерно офис осветление

Системите за осветление в офисите вече отдавна се съобразяват с екологичност и енергийна ефективност и имат функции за контрол, който позволява на служителите в офиса да настроят цветната температурата или цвета на осветлението, за да отговарят на променящите се обстоятелства по време на всеки работен ден.

LED е предпочитаният избор за съвременните офис осветителни системи, изискващи повече осветление, за да се постигне пълно и подходящо осветление за всички служители. Светодиодните системи консумират средно до 50% по-малко енергия на осветително тяло от стандартните лампи с нажежаема жичка или флуоресцентни лампи. По-високите разходи за първоначална инсталация или подмяна на старо осветление, които възникват при LED, обикновено се възстановяват до две години след инсталирането.

LED осветление за офис

Настройката на цветната температура, може да осигури осветление, което е много близко до естественото осветление. Автоматизираната осветителна система може да задава цветната температура така, че тя да бъде оптимална през целия ден за да поддържа производителността на служителите. LED осветлението може да бъде настроено така, че модерният офис да стане по-привлекателен за приеми и други вечерни събития след редовното работно време.

Фирмите, които заемат нетрадиционни офис помещения, включително ремонтирани складове или други складови помещения, могат да бъдат изправени пред предизвикателството на  по-високи тавани и неправилни пространствени конфигурации, които не подлежат на традиционно осветление. Отново LED осветлението е идеалното решение за тези пространства. Таваните, които достигат 8 - 10м., не представляват пречка за LED осветителните системи, които могат да бъдат инсталирани и насочени така, че да излъчват светлина точно, където е необходимо.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози