Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

LED oсветление за офис

Офис осветлениеПравилното офис осветление дава на служителите по-удобно място за работа, като помага да се намали напрежението и умората на очите. А давате ли си сметка, че повече от  30% от електроенергията, която консумира един офис се изразходва за осветление? Ето предложението ни за някои малки неща, които можете да направите с осветлението, за да бъде офисът ефективно място за работа.

Осветителните тела за офис се предлагат в голямо разнообразие от опции за монтаж, мощности, цвят на светлината и т.н. Изключително голяма популярност имат LED панелите и в това няма нищо случайно, тъй като те предлагат лесен монтаж и дълъг живот, без промяна в качеството на светлината, съчетано с невероятната им ефективност. Друг много голям плюс в полза LED панелите (наричани още LED пана), е тяхната способност за равномерно разпределяне на светлината. Благодарение на матовия разсейвател и странично разположените светодиоди, ултратънките квадратни LED панели, изработени от Дианид, са перфектни за работно офис осветление, което щади очите.

Сензорите за движение ще намалят значително загубата на енергия, като изключват светлината, когато не е необходима. Препоръчваме монтирането на такива сензори в по-малко използваните помещения, като тоалетни, килери, стаи за почивка и др. За още повече контрол над силата на светене можете да използвате и димер. 

Ако предпочитате осветление за офиса си, което да бъде максимално щадящо природата, а и Вашия джоб, LED панелите са подходящия избор. При нас винаги ще намерите оптимална цена и голям избор от мощности, опции за монтаж и цветни температури на светодиодни панели за своите нужди.

Като подходяща цветна температура за работно място е подходящо да изберете между 4000К и 6000К. Доказано е, че тази цветна температура увеличава производителността на работното място.

Осветление за офис - LED панели произведени от Дианид

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози