Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Автоматизация на LED осветлението

Smart home автоматизация на LED осветление

Какви за предимствата от автоматизацията?

Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията носи още много нови възможности. Днес контролът над светлината в дома или офиса може да се осъществява лесно през приложение на телефона, таблета или компютъра. Разбира се, LED е технологията, която може да бъде ефективна и лесно автоматизирана.

Функционалности

Какви функционалности включват приложенията за управление на осветлението? Основни функционалности, които можете да откриете в повече приложения за автоматизация са димиране, настройка на таймери за включване и изключване, промяна на цвета на светене. Разбира се тук е много важно да кажем, че качественото управление на отделните сектори е свързано с много внимателно предварително планиране на инсталацията.

Защо да използваме LED при автоматизирани системи?

Не само заради тяхната ефективност и издръжливост. Благодарение на възможността за избор на светна температура, персонализацията на светлината става още по-лесна. Бихте могли да настроите промяна на цветната температура през целия ден така, че да отговаря най-точно на работното и емоционалното ви състояние.

Приложения за управление на Smart Home автоматизации

Представяме ви някои от най-разпространените приложения за управление и автоматизация на ежедневни процеси в един дом (включително и управление на осветлението).

Amazon Alexa

Едно най-известните в световен мащаб приложения, което разкрива възможностите за връзка на дома ни с останалия свят. Приложението успешно управлява съвместими устройства и системи за осветление, отопление, алармени системи, заключване и т.н. Amazon наистина са успели да създадат стабилно работеща система, която е съвместима с огромен брой устройства от различни производители. Може би изключителното удобство на приложението идва и от факта, че приема гласови команди, а по този начин дори не се налага да се доближавате до дадено табло за управление, монитор и т.н. Разполагате с всички уреди в дома си само с гласова команда.

Регистрирайте се за нашия e-mail бюлетин, за да получавате известия за нови публикации и промоционални предложения.

Samsung Smart Homes

Samsung също не остават назад в разработката на свой механизъм за IoT (Internet of Things), като предлагат впечатляващ начин за свързване на умни устройства като хладилници, миялни, телевизори, осветление и т.н. - на практика почти всяко устройство в дома на потребителя. Групирайте и управлявайте устройства сякаш са едно устройство. Изключително лесната настройка е едно от главните предимства на това приложение, като само с активирането на един бутон приложението може да се свърже с умни устройства във всяка точка на света (ако разполагате с данни за достъп до него, разбира се).

Google Home Assistant

Google Assistant

Вероятно няма да изненадаме никой, ако обобщим представянето на продукт на гиганта Google с - всичко необходимо на едно място. Съвместим с Android и iOS, Google Assistant позволява осъществаване на повиквания, изпращане на съобщения, възпроизвеждане на музика, проверка на времето, разбира се - управление на осветлението, получаване на новини и още, и още. Може да разположите малките "колонки" навсякъде в дома си, за да може да подавате сигналите от всяка точка.

Apple Home Kit

С помощта на приложението потребителят може да контролира лесно и сигурно HomeKit аксесоарите - да намали отоплението, да изключи осветлението, да усили музиката, а благодарение на HomeKit Secure Video може да анализира различни сигнали от системата за видеонаблюдение. За допълнителна сигурност в мрежата Apple предлагат допълнителен слой сигурност с HomeKit рутерите, за да сте сигурни, че няма да бъдете компрометирани чрез нежелани атаки.

Wizer

Настройвате всичко през климатика, осветлението и др. Чрез вградените в сензори в дома ви, осветлението ще може да се изключи автоматично и ще очаква да се приберете, за да се включи отново. Разбира се може използвате функцията за управление и на другите си уреди. Енесргийната евективност тук е поставена на пиадестал.

Нещо изключително важно - всички приложения, които изброяваме предлагат съвместимост с устройствата на останалите производители.

Philips Hue

Приложението може да се определи като персонална система за осветление, която дава възможност на потребителя да контролира светлината във всеки момента, като създава подходяща атмосфера в цветове и интензивност, като по този начин се грижи за ествествения заряд на тялото с енергия през целия ден.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози