Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...
Вижте всички статии

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

Осветление за домашен фитнес

Спортуването в домашния фитнес може да бъде много по-улекателно, ако успеете да създадете правилната обстановка. Липсата на енергия в пространството може да се дължи на слабо или неправилно осветление. Каквото и да си говорим, няма по-добро осветление от естественото. Просторните прозорци биха били най-добрият източник на светлина и отлични за перфектен емоционален заряд по време на тренировката. Ако нямате такива прозорци или предпочитате да тренирате в по-късните или много ранните часове от деня LED осветлението е за вас.

Подберете източници на светлина с цветна температура (цвят на светене) около 4500 келвина - тази светлина ще наподобява най-много дневната слънчева светлина. Освен правилната цветна температура, от голямо значение е да разпределите светлината равномерно по тавана в цялото помещение.

Равномерното осветление на светлината се постига чрез поставянето на по-голям брой източници вместо едно по-мощно. По този начин няма да имате така наречените "горещи точки" на определение места и сенчести райони на други. Специално за тази цел създадохме изгодни комплекти от LED панели за вграждане в гипсокартон.

Регистрирайте се за нашия e-mail бюлетин, за да получавате известия за нови публикации и промоционални предложения.

За силовите тренировки яркото и добре балансирано осветление ще е от голяма полза, но за йога упражнения например може да не е толкова подходящо. За такива моменти, може да се подготвите с димиращи осветителни тела, които ще позволят да регулирате светлината точно до нивата, от които се нуждаете.

Ако изпитвате затруднения при избора на осветителни тела за Вашето помещение, можете да се свържете с нас, за да Ви дадем съвет и да Ви насочим.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози