Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Могат ли смарт системите за осветление да станат жертва на хакерски атаки

Определено контролът над LED осветлението чрез приложения за смартфон от разстояние е страхотно възможност в нашето ежедневие, която прави животни по-лек, но какви рискове се крият зад това удобство? Все повече устройства от ежедневието ни позволяват да ги контролираме лесно и от разстояние с няколко клика и това става масово, тъй като цените на подобни устройства вече са по джоба на масовия потребител. Но това масово използване на смарт устройства дава повече шанс на хакерите да използват уменията си за постигане на целите си - разпространение на вируси и достъп до чувствителна информация. Едва ли за някой ще е чак такава беда, ако някой може да контролира крушката на терасата, но какво ще стане при пробив в подобна умна система на уличното осветление на цял град например?

Подчертаваме дебело, че евентуалната възможност за пробив в подобна интелигентна система не означава, че тя е лоша. Означава просто, че трябва да спазваме елементарна "хигиена" за мрежовите си устройства, за да нямаме главоболия впоследствие. Всеки познава рисковете от придвижване с автомобил, нали? Но тези рискове не ни дават причина да се отказваме от удобството на бързото и свободното придвижване от точка до точка. Същото се отнася и за смарт технологиите.

Как тогава да се възползваме безопасно от удобството на смарт осветлението?

В играта на котка и мишка между производителите на софтуер за смарт устройствата и хакерите най-често потребителите са засегнати, когато се случи пробив в системата. Но и най-често тяхната непредпазливост е в основата на проблема.

  • Задължително използвайте сложна парола за WIFI мрежата си*. А какво би трябвало да възприемате за сложна парола? Нейната дължина е минимум 12 символа, сред които трябва да използвате малки и главни букви, цифри и така наречените специални символи като @%№$ и т.н. Използването на дълга и сложна парола ще създаде милиарди комбинации за разгадаване от недоброжелателите, което ви дава спокойствието, от което имате нужда. *Освен сложна парола за достъп до WIFI мрежата, променете потребителското име и паролата си достъп до административния панел на рутера, който използвате. Постарайте се тук отново да използвате максимално дълга и трудна комбинация.
  • Винаги инсталирайте инсталирайте възможност най-скоро всички налични софтуерни актуализации на Вашите устройства. Програмните екипи на компаниите, производители на смарт устройства работят денонощно, за да правят софтуера си по-сигурен и удобен за работа, затова не пренебрегвай работата им и сигурността си, като игнорирате наличните ъпдейти.
  • Много често производителите на смарт устройства информират клиентите си за евентуални проблеми със сигурността, както и за решението им веднага, след като ги открият, като ги публикуват на уеб сайтовете си. Затова е добре да отделяте по няколко минути от време на време, за да се информирате.

Регистрирайте се за нашия e-mail бюлетин, за да получавате известия за нови публикации и промоционални предложения.

Спазвайки тези 3 елементарни предпазни мерки, можете да чувствате сигурни за безопасността на смарт устройствата си. Вярваме, че когато знаете какви са рисковете от употребата на умно осветление ще вземете необходимите мерки, за да се предпазите.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози