Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с достатъчно работна светлина. От опит може да кажем, че за такива цели употребата на единични крушки не дават резултат. За такова помещение трябва да намерите функционални осветителни тела, които да са практични, рентабилни и да дават достатъчно количество светлина. Имаме някои предложения, които вероятно ще Ви бъдат от полза, а в следващите редове ще ги споделим с Вас.

Можете да отделите малко време и за статията ни Осветление за гараж.

Подходящи типове осветление за подобни работни пространства са LED пурите, поставени в единични или двойни захранващи шини. Вие познавате зоните на помещението, където извършвате специфична дейност. Можете да монтирате така LED пурите, че да са правилно насочени и да Ви доставят нужната светлина точно там. Предлагаме модели с различна сила на светене и размери. За още по-голямо удобство може да монтирате захранващата шина на въжета закачени на тавана,, на които да можете да регулирате дължината. Така бихте могли да използвате това осветително тяло за общо, ако го изтеглите на височината на тавана, така и за по-фокусирано работно осветление, ако го приближите към работната си маса.

Ще разгледаме и възможността, която предоставят модулните LED пури. Ако работната маса, с която разполагате, е по-дълга, можете да монтирате  няколко такива “модула”, като ги захраните един от друг. По този начин ще използвате едно място за захранване верига от осветителни тела с необходимата Ви дължина.

Друг вариант и може би най-лесният за монтаж са LED крушките. Ако вече имате изведени няколко фасонки, от които да ги захраните вероятно няма и да се замислите много дали да промените типа осветление, но имате предвид местоположението на осветително тяло. Със сигурност ще е необходима повече от една крушка, за да получите необходимата работна светлина. При всички положения, за да получите осветеността, която биха Ви дали светодиодните пури, ще трябва да използвате по-голямо количество крушки.

Ако сте избрали за работното гаражно пространство визията на едно завършено излъчващо уют място в дома си, бихме Ви препоръчали осветителни тела от типа линейни, магнитни модулни системи за осветление. С тях ще успеете да превърнете мястото не само в удобно за целодневни работни занимания, но и за времето след това с приятели

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози