Количка
0 артикула

Новини

Индустриални осветителни тела, улични лампи и аксесоари на промоционална цена

14 Яну 2021
Разгледайте промоционалното ни предложение с допълнителна отстъпка от 10% до края на месец януари!

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

LED осветление

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.

Превърнете аквариума си в прелестен дизайнерски елемент от интериора с LED осветление

14 Дек 2020
Цветните рибки и живи растения могат да са прекрасен декоративен елемент както за дома, така и за офиса. Освен забавно, наблюдението на рибите е и обр...

Как да предпазите кабелите на осветлението, които са на открито

26 Ное 2020
Използването на осветление в двора на къщата, градината или поставянето на коледна светеща украса вече е обичайно практика за всеки дом. Когато и...

Идеи за коледна украса на открито

17 Ное 2020
Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си...

Видеонаблюдение

Видеонаблюдение и лични данни

05 Фев 2021
Видеонаблюдението вече е достъпно за масовия потребител, но напоследък по-често получаваме един въпрос на нашите клиенти - как стои въпросът с ви...

Кои са страните с най-много камери за наблюдение в света

04 Яну 2021
Става все по-трудно да намерите място в големия град, където никой не Ви "гледа".

Как да пестим място за съхранение на видеозаписи без да губим качественото им с ROI

27 Ное 2020
Какво е ROI в системите за видеонаблюдение и как може да ни помогне спестим HDD място и трафик на данни в мрежата?

Кога да използвам WIFI система за видеонаблюдение

25 Ное 2020
Безжичните камери за видеонаблюдение често са примамливо решение, когато обмисляте закупуването на нова система за видеонаблюдение. Така ли е наистина...

Какво означават различните PoE типове и за какво се използват

12 Ное 2020
По-малко кабели, повече удобство. Какво означават различните PoE типове и за какво се използват. 

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?
Вижте всички статии

Осветление за гараж

Всеки домашен или професионален майстор има нужда от достатъчно светлина за любимото си занимание. Без значение дали гаражът е домашен за един - два автомобила или обществен с няколкостотин места, осветлението в него трябва да е на високо ниво.

Ако помещението е добре проветрено и без наличие на влага, най-удобният вариант за осветление е LED пури с единична или двойна шина. Разгледайте специалните ни предложения за комплекти LED пури с шини. За помещения с по-висока влажност и липса на вентилация препоръчваме да изберете от комплектите ни с влагозащитени тела с размер 120 см. и 150 см. 

Осветление за гаражЗащо наблягаме толкова на готовите ни комплекти? Разбира се, може да изберете да закупите отделно LED пури и захранващи шини или тела за тях, но вземайки предвид опита, който имаме, направихме тези комплекти възможно най-изгодни. Светодиодните пури, които се използват в тях са с алуминиев корпус и гаранция 3 години - доказали се във времето като един безпроблемен продукт в обекти като метростанция Сливница, Национален статистически институт, Ауто Бавария, заводите на Колбасо и още много други. Списък с част от клиентите ни на LED пури може да разгледате тук.

Всички комплекти се монтират много лесно и позволяват, а пурите се  произвеждат специално за тях с двустранно захранване така, че няма възможност да объркате нещо при поръчката си.

Имайте предвид, че телата и шините са захранени двустранно и LED пурите също трябва да бъдат произведени с такова захранване.

Ако имате нужда от много светлина и разбира се, мястото го позволява, може да се възползвате от предложението ни за комплект 2 LED пури T8, 1500mm, 24W и влагозащитено тяло. Осветеността, която предлага този комплект е над 4700 lm.

За осветление на гаражни помещения с по-висок таван може да използвате LED камбани. Те са подходящи за тавани с висовина над 4 метра. Предлагат по-насочена светлина под ъгъл 120°, със светлинен поток 120 lm/W.

Гаранцията на индустриалните LED камбани и LED пурите е до 5 години

Цветната температура на светодиодните пури може да избрана от топло до студено бяло, но за гаражното осветление може би най-подходяща е студената светлина, тъй като тя най-силно стимулира вниманието.

Няма да пропуснем да споменем и функционалността, която предлагат модулните LED пури T5. Те също предлагат много добра осветеност от над 90 lm/W, но и възможността за последователно свързване на няколко тела.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози