Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?
Вижте всички статии

Осветление за гараж

Всеки домашен или професионален майстор има нужда от достатъчно светлина за любимото си занимание. Без значение дали гаражът е домашен за един - два автомобила или обществен с няколкостотин места, осветлението в него трябва да е на високо ниво.

Ако помещението е добре проветрено и без наличие на влага, най-удобният вариант за осветление е LED пури с единична или двойна шина. Разгледайте специалните ни предложения за комплекти LED пури с шини. За помещения с по-висока влажност и липса на вентилация препоръчваме да изберете от комплектите ни с влагозащитени тела с размер 120 см. и 150 см. 

Осветление за гаражЗащо наблягаме толкова на готовите ни комплекти? Разбира се, може да изберете да закупите отделно LED пури и захранващи шини или тела за тях, но вземайки предвид опита, който имаме, направихме тези комплекти възможно най-изгодни. Светодиодните пури, които се използват в тях са с алуминиев корпус и гаранция 3 години - доказали се във времето като един безпроблемен продукт в обекти като метростанция Сливница, Национален статистически институт, Ауто Бавария, заводите на Колбасо и още много други. Списък с част от клиентите ни на LED пури може да разгледате тук.

Всички комплекти се монтират много лесно и позволяват, а пурите се  произвеждат специално за тях с двустранно захранване така, че няма възможност да объркате нещо при поръчката си.

Имайте предвид, че телата и шините са захранени двустранно и LED пурите също трябва да бъдат произведени с такова захранване.

Ако имате нужда от много светлина и разбира се, мястото го позволява, може да се възползвате от предложението ни за комплект 2 LED пури T8, 1500mm, 24W и влагозащитено тяло. Осветеността, която предлага този комплект е над 4700 lm.

За осветление на гаражни помещения с по-висок таван може да използвате LED камбани. Те са подходящи за тавани с висовина над 4 метра. Предлагат по-насочена светлина под ъгъл 120°, със светлинен поток 120 lm/W.

Гаранцията на индустриалните LED камбани и LED пурите е до 5 години

Цветната температура на светодиодните пури може да избрана от топло до студено бяло, но за гаражното осветление може би най-подходяща е студената светлина, тъй като тя най-силно стимулира вниманието.

Няма да пропуснем да споменем и функционалността, която предлагат модулните LED пури T5. Те също предлагат много добра осветеност от над 90 lm/W, но и възможността за последователно свързване на няколко тела.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози