Количка
0 артикула

Новини

Сделка на деня в периода 24-31.10.2020

23 Окт 2020
Възползвайте се от сделката на деня до края на месец октомври. 

Коледна и новогодишна украса 2020-2021

21 Окт 2020
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

Скрито осветление

01 Окт 2020
Атмосферата, която дава скритото осветление гали сетивата и Ви пренася емоцията на друго ниво.

Black Friday - Денят на супер намаленията

24 Сеп 2020
Black Friday - една традиция тръгнала от САЩ набра голяма популярност у нас през последните години. Какви очаквания имат потребителите и какви намален...

Нова серия LED крушки

16 Сеп 2020
Всички нови модели E27 7W и 9W на супер цена 1,20 лева с ДДС.

LED осветление

Енергийно ефективни LED ленти

09 Окт 2020
Често говорим за спестяване на електроенергия при осветлението, но някак пропускаме да го споменем при LED лентите.

Няколко световни града с интелигентно улично осветление

02 Окт 2020
Глобалният проблем със замърсяването и прекомерното използване на електроенергия кара все повече управници на големи градове, да мислят в посока намал...

Скрито осветление

01 Окт 2020
Атмосферата, която дава скритото осветление гали сетивата и Ви пренася емоцията на друго ниво.

Светодиодни крушки Е27

25 Сеп 2020
LED крушки Е27 произведени от Дианид - какво трябва да знаем.

LED панели 600x600

10 Сеп 2020
LED панели 600х600 за растерен таван със стандартни размери.

Видове LED панели

02 Сеп 2020
Какви видове LED панели произвежда и предлага на пазара българският производител на осветление Дианид?

По-добри условия за здравните специалисти чрез LED осветление

31 Авг 2020
Създаването на подходящи условия на труд е от изключителна важност, а за хората, които се грижат за здравето ни, тези условия могат да бъдат въпрос на...

Видеонаблюдение

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?

Камера за наблюдение през телефон

14 Май 2020
"Трябва ми камера, която да наблюдавам през телефона си." Едно от много често даваните изисквания от клиенти към нас. Ето какви са вариантите за това....

IP камера или аналогова (AHD) камера

07 Май 2020
Какви са предимствата и недостатъците на двете технологии и как да изберем подходящата за нашите нужди?

Продуктите за видеонаблюдение Dahua вече се предлагат от Дианид

21 Апр 2020
Фирма Дианид предлага всички продукти за видеонаблюдение на световния гигант в областта Dahua Technology.

Речник на съкращения / термини във видеонаблюдението

07 Апр 2020
В системите за видеонаблюдение много често се използват съкращения при изписване на дадени характеристики. Какво означават те?
Вижте всички статии

Осветление за гараж

Всеки домашен или професионален майстор има нужда от достатъчно светлина за любимото си занимание. Без значение дали гаражът е домашен за един - два автомобила или обществен с няколкостотин места, осветлението в него трябва да е на високо ниво.

Ако помещението е добре проветрено и без наличие на влага, най-удобният вариант за осветление е LED пури с единична или двойна шина. Разгледайте специалните ни предложения за комплекти LED пури с шини. За помещения с по-висока влажност и липса на вентилация препоръчваме да изберете от комплектите ни с влагозащитени тела с размер 120 см. и 150 см. 

Осветление за гаражЗащо наблягаме толкова на готовите ни комплекти? Разбира се, може да изберете да закупите отделно LED пури и захранващи шини или тела за тях, но вземайки предвид опита, който имаме, направихме тези комплекти възможно най-изгодни. Светодиодните пури, които се използват в тях са с алуминиев корпус и гаранция 3 години - доказали се във времето като един безпроблемен продукт в обекти като метростанция Сливница, Национален статистически институт, Ауто Бавария, заводите на Колбасо и още много други. Списък с част от клиентите ни на LED пури може да разгледате тук.

Всички комплекти се монтират много лесно и позволяват, а пурите се  произвеждат специално за тях с двустранно захранване така, че няма възможност да объркате нещо при поръчката си.

Имайте предвид, че телата и шините са захранени двустранно и LED пурите също трябва да бъдат произведени с такова захранване.

Ако имате нужда от много светлина и разбира се, мястото го позволява, може да се възползвате от предложението ни за комплект 2 LED пури T8, 1500mm, 24W и влагозащитено тяло. Осветеността, която предлага този комплект е над 4700 lm.

За осветление на гаражни помещения с по-висок таван може да използвате LED камбани. Те са подходящи за тавани с висовина над 4 метра. Предлагат по-насочена светлина под ъгъл 120°, със светлинен поток 120 lm/W.

Гаранцията на индустриалните LED камбани и LED пурите е до 5 години

Цветната температура на светодиодните пури може да избрана от топло до студено бяло, но за гаражното осветление може би най-подходяща е студената светлина, тъй като тя най-силно стимулира вниманието.

Няма да пропуснем да споменем и функционалността, която предлагат модулните LED пури T5. Те също предлагат много добра осветеност от над 90 lm/W, но и възможността за последователно свързване на няколко тела.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани