Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Как да изберем LED панел

Повече светлина, повече икономия

Как да изберем LED панел?

Подмяната на луминисцентни таванни модули (с метална решетка и 4 пури) с LED панели е бърз и лесен начин да направите значителни икономия на енергия. Можете да се възползвате и от най-добрия избор за по-ниски разходи за поддръжка и електричество и по-светла среда.

Какви са основните причини да преминете към светодиодните панели: възвръщаемост на инвестицията от около 1-2 години; по-лесно почистване, без досадното премигване и нужда от подмяна на някоя от пурите в тялото. Лед панелите са проектирани така, че да са високоефективни, а цената на електроенергията се увеличава непрекъснато - сега е подходящо време за инвестиции и промяна.

Разгледайте LED панелите произведени от Дианид

Размери и монтаж

Размерът на LED панела, от който се нуждаете, зависи от това дали вече имате изградена инсталация или ще правите нова инсталация. При всички положения най-разпространеният размер при този тип осветление е 60х60см. Щом старите осветителни тела с пурите бъдат отстранени, отнема само няколко минути за да монтирате LED панелите.

Ефективност на LED панелите

Ефективност

При таванните тела с луминисцентни пури, до 40% от светлината се губи в самото тяло. LED панелите осигуряват по-широк ъгъл на светене, повече използваема светлина и "харчат" по-малко електричество. Ще се насладите се на по-високи нива на осветеност, като замените съществуващите панели с LED панели без да сменяте целия таван, а и можете да използвате по-малко осветителни тела от съществуващите за да постигнете същите нива на осветеност. Луминисцентните осветителни тела 600 X 600 (използващи 4 T8 пури) осигуряват около 3200 лумена, с използване на енергия около 88W. Това може да бъде заменено с LED панел, използващ по-малко от половината мощност.

Спецификации

Лумена на ват lm/W

При избора на LED панел не пропускайте тази характеристика. Чрез нея лесно можете да се ориентирате колко всъщност е ефективен панелът. Високоефективните панели дават осветеност над 80lm/W.

Цветна температура

Студено бяло - 6000 - 6500K - идеална за офиси, училища, търговски площи. Това е най-популярният избор за LED панели.

Дневно бяло - 4000 - 4500K - цвета на светлината е много близък до дози на дневната светлина. Добър избор за осветлението у дома.

Топло бяло - от 3000 до 3500 К - по-традиционен златист цвят, близък до цвета на лампите с нажежаема жичка. Подходящ избор за помещения за почивка или такива, в които не се извършва работа, изискваща голямо внимание.

Мнения на наши клиенти за LED панели на Дианид

Ултратънките LED панели на Дианид са с високо качество и характеристики, отговарящи на ЕС норми и стандарти. - Байер България ЕООД.

Обърнахме се към фирма Дианид ЕООД, като им възложихме подмяната на старите осветителни тела в офиса ни и поставяне на допълнителни за постигане по-комфортна работна среда. - Рекламно издателска агенция №1

Още мнения от наши клиенти ще откриете на страницата ни Нашите клиенти за нас.

Видове LED панели

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози