Количка
0 артикула

Новини

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

LED осветление

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.
Вижте всички статии

Как да изберем LED панел

Повече светлина, повече икономия

Как да изберем LED панел?

Подмяната на луминисцентни таванни модули (с метална решетка и 4 пури) с LED панели е бърз и лесен начин да направите значителни икономия на енергия. Можете да се възползвате и от най-добрия избор за по-ниски разходи за поддръжка и електричество и по-светла среда.

Какви са основните причини да преминете към светодиодните панели: възвръщаемост на инвестицията от около 1-2 години; по-лесно почистване, без досадното премигване и нужда от подмяна на някоя от пурите в тялото. Лед панелите са проектирани така, че да са високоефективни, а цената на електроенергията се увеличава непрекъснато - сега е подходящо време за инвестиции и промяна.

Разгледайте LED панелите произведени от Дианид

Размери и монтаж

Размерът на LED панела, от който се нуждаете, зависи от това дали вече имате изградена инсталация или ще правите нова инсталация. При всички положения най-разпространеният размер при този тип осветление е 60х60см. Щом старите осветителни тела с пурите бъдат отстранени, отнема само няколко минути за да монтирате LED панелите.

Ефективност на LED панелите

Ефективност

При таванните тела с луминисцентни пури, до 40% от светлината се губи в самото тяло. LED панелите осигуряват по-широк ъгъл на светене, повече използваема светлина и "харчат" по-малко електричество. Ще се насладите се на по-високи нива на осветеност, като замените съществуващите панели с LED панели без да сменяте целия таван, а и можете да използвате по-малко осветителни тела от съществуващите за да постигнете същите нива на осветеност. Луминисцентните осветителни тела 600 X 600 (използващи 4 T8 пури) осигуряват около 3200 лумена, с използване на енергия около 88W. Това може да бъде заменено с LED панел, използващ по-малко от половината мощност.

Спецификации

Лумена на ват lm/W

При избора на LED панел не пропускайте тази характеристика. Чрез нея лесно можете да се ориентирате колко всъщност е ефективен панелът. Високоефективните панели дават осветеност над 80lm/W.

Цветна температура

Студено бяло - 6000 - 6500K - идеална за офиси, училища, търговски площи. Това е най-популярният избор за LED панели.

Дневно бяло - 4000 - 4500K - цвета на светлината е много близък до дози на дневната светлина. Добър избор за осветлението у дома.

Топло бяло - от 3000 до 3500 К - по-традиционен златист цвят, близък до цвета на лампите с нажежаема жичка. Подходящ избор за помещения за почивка или такива, в които не се извършва работа, изискваща голямо внимание.

Мнения на наши клиенти за LED панели на Дианид

Ултратънките LED панели на Дианид са с високо качество и характеристики, отговарящи на ЕС норми и стандарти. - Байер България ЕООД.

Обърнахме се към фирма Дианид ЕООД, като им възложихме подмяната на старите осветителни тела в офиса ни и поставяне на допълнителни за постигане по-комфортна работна среда. - Рекламно издателска агенция №1

Още мнения от наши клиенти ще откриете на страницата ни Нашите клиенти за нас.

Видове LED панели

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози