Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...
Вижте всички статии

Помислете за светлинното оформление на магазина си

Казвали сме го и преди, но ще го кажем отново. Светлината е много повече от средство за осветяване дадена зона от помещението особено, когато става въпрос за осветление в магазин, което трябва да повлияе на решението на клиента.

В една обстановка, където електронната търговия превзема все по-голяма част от пазара, за собствениците на физически магазини е по-важно от всякога да успяват да ангажират вниманието на потенциалните си клиенти.

Може би се интересувате и от:
"LED осветление за магазин"
Прочетете повече

Стратегическо осветление

Според едно проучване проведено в Германия се оказва, че 76% от анкетираните избират да влязат в магазин, когато той ги привлича с атрактивни табели. Друг практически пример ни показва, че магазин за дрехи в Германия е отбелязал 12% скок в продажбите след промяна единствено на светлинната си обстановка. Тук наистина става въпрос за стратегическо мислене. Осветлението, което внедрявате трябва да е полезно както за служителите, така и за клиентите. 

Визуално въздействие

Виждате от горните примери, че използването на точното осветление играе важна роля в това, което искате от клиентите си - да се съсредоточат върху покупката. Чрез светлинните модели можете да косвено да насочвате потребителя и да влияете на неговия избор. Не е за подценяване и фактът, че осветлението привлича клиенти дори, когато магазинът е затворен. То помага да се създаде усещане за любопитство у хората.

Намирането на баланс между точното осветление и подчертаването на продуктите ще направи магията, която кара клиентите да пазаруват от Вас и да посещават магазина Ви отното и отново.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози