Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?
Вижте всички статии

LED осветление за магазин

LED осветление за магазинОсветлението на магазина е едно от най-важните неща, които трябва да имате предвид. LED осветлението е просто решение, но то ще Ви помогне да увеличите продажбите и да спестите енергия.

Светодиодите са най-енергийно ефективният избор, когато става въпрос за осветление и колкото е по-голям магазинът Ви, толкова повече икономия ще направите, но изборът на LED за Вашия магазин може да направи много повече, от това да намали сметките Ви за електроенергия.

Много вероятно е дневната и студено бялата светлина да са най-добрият избор на цветна температура за Вашия магазин. По-ярката светлината кара хората да се чувстват по-будни, повдига настроението и може да ги накара да останат по-дълго. Също така, тя може да увеличи производителността на персонала Ви.

Изберете цветна температура в диапазона 4000-6000К ако продавате дрехи или бижута. Цветът на светлината ще покаже истинските цветове на дрехите и ще придаде блясък на бижутата. Светодиодите осигуряват по-добро качество на светлината и имат висок индекс на цветопредаване (CRI), което означава, че клиентите Ви ще виждат истинските цветове на продуктите, които продавате. Изследванията показват, че високият CRI кара клиентите да се чувстват по-добре в дрехите или бижутата, които пробват. Всички продукти, произвеждани от Дианид, са с индекс на цветопредаване по-голям от 80, което ще идеално за всяка ситуация.

Експериментирайте и с топло бяла цветлина или използвайте димер за да намалите силата на светене, ако е необходимо да внесете усещане за спокойствие у клиентите си.

Първото впечатление, което оставяте у клиента ще определи дали той ще влезне в магазина Ви или не.

Друга основна функция на осветлението е за подчертаване на характерни черти на Вашия магазин и насочване на вниманието към определени продукти.

Вижте нашите предложения за осветление на Вашия магазинLED панели, LED пури и LED ленти.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози