Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Уютно осветление с LED лента

Освен ефективно осветление, LED лентите предлагат уникални възможности за декорация на дома. Лесни за монтаж, с тях ще дадете собствен характер на всяко пространство в дома си.

Осветление с много приложения

LED лентите се инсталират сравнително лесно, благодарение на възможността за корекция на дължината им според нуждите (чрез най-обикновена ножица) и монтирането им чрез самозалепваща лента на гърба към на практика всякакви повърхности. Светодиодната лента е евтина алтернатива за осветление, с което да подчертаете конкретни архитектурни детайли.

  • Приветствайте топло гостите си, като подчертаете уюта на дома си още от коридора
  • Създайте релаксираща атмосфера в банята
  • Ако сте сред щастливците, които разполагат с орнаментиран таван, LED лентите са идеален начин всички да му обърнат необходимото внимание
  • Осветете кухнята и шкафовете си

Банята

Много често пренебрегвано пространство по отношение на осветлението. Не пропускайте статията ни "Осветление за баня. Как да го проектираме правилно". Добавете лека подстветка зад огледалото - ефектът, който се получава по този начин в забележителен. В някои ситуации може да използвате LED лента и на места, които често се мокрят директно. Тогава ви препоръчваме да използвате водоустойчива LED лента (при изработката лентата се поставя във влагоустойчив шлаух).

Осветление със сензор в шкафа

Особено полезно за шкафовет, до които на достига много дневна светлина. Използването на сензор за движение ще включи осветлението веднага след като отворите шкафа или чекмеджето. Освен това няма да е необходмо винаги да включвате основното осветление в стаята.

Подсветка на огледалото

Този тип декоративно осветление става все популярно в домовете. Така наречената подсветка създава мека светлина и ограничава сенките, когато се погледнем в огледалото.

LED лента за рафтовете

Можете да подчертаете любимите книги от колекцията си чрез меко загатване върху рафтовете на домашната библиотека.

Нещо много важно - LED лентите обикновено имат живот над 50 000 часа и това е само до момента, в който ще започнат да излъчват светлина на около 70% от пълната си мощност.

Стълбището

Освен декоративна функция, поставянето на LED лента на стълбището реално повишава безопасността. Освен на отделните стъпала, може да осветите и парапета.

Външно осветление

LED лентата е подходяща за употреба и на открито, когато изберете правините ѝ характеристики. Поставена на влагоустойчив шлаух, нейната устойчивост на външни фактори се повишава до IP65, което означава, че може да бъде изложена на вода и прах.

Научете повече за IP кодовете за защита

Независимо къде искате да създадете уютна атмосфера с осветление - LED лентите са чудесен начин да го направите!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози