Количка
0 артикула

Новини

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

LED осветление

Как да изберем захранване за LED

11 Май 2021
Различни размери, различни мощности, различен тип охлаждане - как да изберем?

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.
Вижте всички статии

Уютно осветление с LED лента

Освен ефективно осветление, LED лентите предлагат уникални възможности за декорация на дома. Лесни за монтаж, с тях ще дадете собствен характер на всяко пространство в дома си.

Осветление с много приложения

LED лентите се инсталират сравнително лесно, благодарение на възможността за корекция на дължината им според нуждите (чрез най-обикновена ножица) и монтирането им чрез самозалепваща лента на гърба към на практика всякакви повърхности. Светодиодната лента е евтина алтернатива за осветление, с което да подчертаете конкретни архитектурни детайли.

  • Приветствайте топло гостите си, като подчертаете уюта на дома си още от коридора
  • Създайте релаксираща атмосфера в банята
  • Ако сте сред щастливците, които разполагат с орнаментиран таван, LED лентите са идеален начин всички да му обърнат необходимото внимание
  • Осветете кухнята и шкафовете си

Банята

Много често пренебрегвано пространство по отношение на осветлението. Не пропускайте статията ни "Осветление за баня. Как да го проектираме правилно". Добавете лека подстветка зад огледалото - ефектът, който се получава по този начин в забележителен. В някои ситуации може да използвате LED лента и на места, които често се мокрят директно. Тогава ви препоръчваме да използвате водоустойчива LED лента (при изработката лентата се поставя във влагоустойчив шлаух).

Осветление със сензор в шкафа

Особено полезно за шкафовет, до които на достига много дневна светлина. Използването на сензор за движение ще включи осветлението веднага след като отворите шкафа или чекмеджето. Освен това няма да е необходмо винаги да включвате основното осветление в стаята.

Подсветка на огледалото

Този тип декоративно осветление става все популярно в домовете. Така наречената подсветка създава мека светлина и ограничава сенките, когато се погледнем в огледалото.

LED лента за рафтовете

Можете да подчертаете любимите книги от колекцията си чрез меко загатване върху рафтовете на домашната библиотека.

Нещо много важно - LED лентите обикновено имат живот над 50 000 часа и това е само до момента, в който ще започнат да излъчват светлина на около 70% от пълната си мощност.

Стълбището

Освен декоративна функция, поставянето на LED лента на стълбището реално повишава безопасността. Освен на отделните стъпала, може да осветите и парапета.

Външно осветление

LED лентата е подходяща за употреба и на открито, когато изберете правините ѝ характеристики. Поставена на влагоустойчив шлаух, нейната устойчивост на външни фактори се повишава до IP65, което означава, че може да бъде изложена на вода и прах.

Научете повече за IP кодовете за защита

Независимо къде искате да създадете уютна атмосфера с осветление - LED лентите са чудесен начин да го направите!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози