Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...
Вижте всички статии

7 основни предимства на LED за улично осветление

Все още може да откриете на пазара много голямо разнообразие от технологии за осветление уличните пространства. Металхалогенните и натриевите лампи се използват на много места. В продължение на доста години всички производители, в това число и ние от Дианид, усъвършенстваме източниците на светлина, които да са по-енергийно ефективни, с по-дълъг живот и нисък разход за поддръжка. LED технологията постепенно превзема и тази територия в осветлението - уличното осветление - като най-подходящо за употреба на открити площи като улици, паркинги, магистрали, пешеходни пътеки, паркове, площадки и т.н. Ето кратък списък на предимствата, които предлага светодиодното осветление в тази област:

  • По-нисък разход на електроенергия - при уличното осветление, LED технологията спестява до 80% от електроенергията, а това е значително намаляване на оперативните разходи. Възможността за допълнителен контрол над LED осветление може още повече да намали разхода за тази обществено полезна услуга. Прочетете и статията ни "Умно осветление, умни градове, умно общество".
  • Екологично чисто осветление - използва по-малко електроенергия, а заедно с това е напълно рециклируемо и в съответствие с Директива за ограничаване на опасните вещества - RoHS. При производството на светодиодно осветление не се използва живак, олово и не се отделят отровни газове.
  • Не произвежда вредно UV лъчение.
  • Дълъг експлоатационен живот. При нормална експлоатация, LED осветителните тела имат живот над 50 000 часа. Произвежданите от Дианид улични осветителни тела са с отличен оптичен механизъм, за перфектно разпределение на произведената светлина и дизайн, който ефективно отвежда топлината, за да гарантира дългогодишна работа без да изисква поддръжка.
  • За разлика от живачните лампи, при LED получавате пълното количество светлина мигновено.
  • По-добра насоченост на светлината към зоната, която има нужда. Опциите за контрол, които предлага са практически неограничени.
  • Качеството на светлината не е за пренебрегване. Благодарение на индекс на цветопредаване по-голям от 80 Ra, LED предава много по-точно цвета на осветяваните предмети.

Изберете подходящи осветителни тела за употреба на открито, изберете LED продукти от Дианид. Няма да съжалявате.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози