Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?
Вижте всички статии

LED панели - осветление за бизнеса

LED панели - осветление за бизнесаВсе още ли използвате флуоресцентни лампи? Осветлението в офиса Ви може да причини напрежение в очите, главоболия, умора и допълнителен стрес, но има лесна решение - подменете флуоресцентните осветителни тела с LED панели. Дайте на офиса си модерна визия, като същевременно осигурите по-удобна и продуктивна работна среда за служителите. Тези тела са идеални за широка гама приложения, включително офиси, училища, болници и магазини. Ето някои от предимствата на LED панелите:

Едно от най-големите предимства на LED панелите е възможността да "произвеждат" много по-голяма количество светлина, като изразходват много по-малко електричество, а същевременно полезният им живот е 10-20 пъти по-дълъг в сравнение с флуоресцентните осветителни тела.

Качество на светлината

За разлика от флуоресцентите таванни тела, LED панелите достигат пълна яркост незабавно. Матовият разсейвател пък разпределя по-равномерно светлината, което намалява отблясъците и Ви позволява да осветите пространството по-равномерно с по-малко осветителни тела. 

Цветни температури подходящи за различни пространства

3000-3500K - тази цветна температура създава топла, уютна атмосфера, която е добър избор за магазините за хранителни стоки, хотели и други гостоприемни пространства.

4000-4500K - тази цветна температура намалява напрежението на очите и е идеално за офиси, класни стаи и библиотеки.

6000-6500K - тази цветна температура подобрява видимостта и бдителността, което я прави подходяща за болници и други обществени сгради.

Контрол над осветлението

Някои от предлаганите LED панели могат да се изработят с опция за димиране, което Ви позволява да настроите интензитета на светлината според моментните си нужди. Друга препоръчителна опция за контрол на осветлението е да поставите сензори за движение, за да работи осветлението само когато някой използва стаята.

В складовете и складовите помещения е особено подходящо използването на сензори за движение, тъй като често служителите там са с пълни ръце и не са в състояние лесно да контролират осветлението.

Лесна инсталация

Проектирани да бъдат ултратънки и леки, LED панелите могат да бъдат монтирани само от един човек. За по-голямо удобство при подмяната на голям брой осветителни тела, много от нашите светодиодни панели се предлагат в  комплекти на изкушителни цени. LED панели се предлагат и с  допълнителни опции за монтаж. 

Светодиодните панели, класифицирани за използване на влажни места, могат да се използват без пряк контакт с вода.

Готови ли сте преминете към модерно и ефективно осветление? Поръчайте бързо и лесно онлайн или се свържете с нас на телефон 0898 54 93 51.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози