Количка
0 артикула

Новини

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

LED осветление

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?

Осветителни тела за окачен таван

15 Юни 2021
Търсите ли рентабилно, високоефективно осветление за перфектно балансирано разпределение на светлината в цялото пространство? LED панелите са реш...
Вижте всички статии

LED панели - осветление за бизнеса

LED панели - осветление за бизнесаВсе още ли използвате флуоресцентни лампи? Осветлението в офиса Ви може да причини напрежение в очите, главоболия, умора и допълнителен стрес, но има лесна решение - подменете флуоресцентните осветителни тела с LED панели. Дайте на офиса си модерна визия, като същевременно осигурите по-удобна и продуктивна работна среда за служителите. Тези тела са идеални за широка гама приложения, включително офиси, училища, болници и магазини. Ето някои от предимствата на LED панелите:

Едно от най-големите предимства на LED панелите е възможността да "произвеждат" много по-голяма количество светлина, като изразходват много по-малко електричество, а същевременно полезният им живот е 10-20 пъти по-дълъг в сравнение с флуоресцентните осветителни тела.

Качество на светлината

За разлика от флуоресцентите таванни тела, LED панелите достигат пълна яркост незабавно. Матовият разсейвател пък разпределя по-равномерно светлината, което намалява отблясъците и Ви позволява да осветите пространството по-равномерно с по-малко осветителни тела. 

Цветни температури подходящи за различни пространства

3000-3500K - тази цветна температура създава топла, уютна атмосфера, която е добър избор за магазините за хранителни стоки, хотели и други гостоприемни пространства.

4000-4500K - тази цветна температура намалява напрежението на очите и е идеално за офиси, класни стаи и библиотеки.

6000-6500K - тази цветна температура подобрява видимостта и бдителността, което я прави подходяща за болници и други обществени сгради.

Контрол над осветлението

Някои от предлаганите LED панели могат да се изработят с опция за димиране, което Ви позволява да настроите интензитета на светлината според моментните си нужди. Друга препоръчителна опция за контрол на осветлението е да поставите сензори за движение, за да работи осветлението само когато някой използва стаята.

В складовете и складовите помещения е особено подходящо използването на сензори за движение, тъй като често служителите там са с пълни ръце и не са в състояние лесно да контролират осветлението.

Лесна инсталация

Проектирани да бъдат ултратънки и леки, LED панелите могат да бъдат монтирани само от един човек. За по-голямо удобство при подмяната на голям брой осветителни тела, много от нашите светодиодни панели се предлагат в  комплекти на изкушителни цени. LED панели се предлагат и с  допълнителни опции за монтаж. 

Светодиодните панели, класифицирани за използване на влажни места, могат да се използват без пряк контакт с вода.

Готови ли сте преминете към модерно и ефективно осветление? Поръчайте бързо и лесно онлайн или се свържете с нас на телефон 0898 54 93 51.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози