Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...
Вижте всички статии

Осветление за складове

Осветление за складовеИма много фактори, които трябва да имате предвид при планиране на ново или модернизиране на съществуващо осветлението във Вашия склад. Толкова много, че задачата може да Ви се стори невъзможна. От избора на типа осветително тяло, който трябва да се използва до по-сложното разпределение на светлината и мощностите, ние сме тук, за да ви помогнем да вземете правилните решения.

Какъв тип светлинен източник трябва да се използва?

Всичко различно от LED осветление може да се смята за архаично. Така, че няма смисъл да коментираме другите варианти. Най-универсалният и енергийно ефективен избор за осветяване на Вашият склад е с LED осветителни тела. Те използват по-малко енергия от всеки друг източник на светлина, а излъчваната светлина е много повече. Светодиодите могат да бъдат закупени като завършени тела за ново строителство или за преоборудване за съществуващи тела. Те също така могат да издържат до 100 000 часа живот, така че няма да се налага да изваждате често стълбата за да заменяте крушка и не страдат от честото включване и изключване. Въпреки, че те работят чудесно при по-ниски температури, светодиодите могат да бъдат засегнати от по-високите температури (над 50 градуса).

Колко ярки трябва да бъдат осветителните тела

Цветът на тавана и стените може да направи огромна разлика в осветлението. По-светлите тавани и стени имат по-висока отражателна способност в сравнение с тъмните цветове, което означава, че можете да използвате осветителни тела, които излъчват по-малко светлина (Lm/W). 
Осветление: Уверете се, че осветителните тела са достатъчно ярки, но също, че не предизвикват много отблясъци, които могат да намалят производителността или да доведат до трудови злополуки. Лесно решение е да инвестирате в дифузерни капаци.

Каква цветна температура трябва да има светлините?

Цветната температура може да не изглежда като нещо важно, което трябва да се има предвид при вземането избора на точното осветително тяло за склад, но то може и ще окаже огромно въздействие върху видимостта и производителността. Цветните температури между 4000K и 6000K са най-добрият избор за складово осветление. Този диапазон излъчва студен бял цвят, който понякога се вижда с лек синкав оттенък, доказан в проучванията, че създава продуктивна работна среда.

Къде трябва да се поставят осветителните тела?

Разстоянието между осветителните тела е критично. Ако те са разположени твърде близо един до друг, ще се създадат така наречаните горещи зони, където светлината от едно осветително тяло се припокрива със светлината от съседното. Ако те са разположени твърде далеч едно от друго, ще получат тъмни области. Ако не сте сигурни в мястото за монтаж на осветителните тела или ъгълът, под който трябва да светят, можете да се обърнете към нас за професионална консултация.

Какво друго е необходимо?

Когато става дума за осветление на големи пространства като складове, сензорите за движение могат да бъдат най-добрият Ви приятел. Използването им ще намали разходите електроенергия с допълнителни до 30%, без да е необходимо значително обновяване на цялата инсталация. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози