Уважаеми клиенти, физическите ни магазини няма да работят в педиода 30.04 - 09.05 (включително).

Количка
0 артикула

Новини

Празнични и почивни дни 30.04 - 09.05.2021

27 Апр 2021
Във връзка с наближаващите празнични дни, бихме искали да Ви уведомим за дните, през които фирма Дианид няма да обслужва клиенти.

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

LED осветление

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.
Вижте всички статии

Осветление за складове

Осветление за складовеИма много фактори, които трябва да имате предвид при планиране на ново или модернизиране на съществуващо осветлението във Вашия склад. Толкова много, че задачата може да Ви се стори невъзможна. От избора на типа осветително тяло, който трябва да се използва до по-сложното разпределение на светлината и мощностите, ние сме тук, за да ви помогнем да вземете правилните решения.

Какъв тип светлинен източник трябва да се използва?

Всичко различно от LED осветление може да се смята за архаично. Така, че няма смисъл да коментираме другите варианти. Най-универсалният и енергийно ефективен избор за осветяване на Вашият склад е с LED осветителни тела. Те използват по-малко енергия от всеки друг източник на светлина, а излъчваната светлина е много повече. Светодиодите могат да бъдат закупени като завършени тела за ново строителство или за преоборудване за съществуващи тела. Те също така могат да издържат до 100 000 часа живот, така че няма да се налага да изваждате често стълбата за да заменяте крушка и не страдат от честото включване и изключване. Въпреки, че те работят чудесно при по-ниски температури, светодиодите могат да бъдат засегнати от по-високите температури (над 50 градуса).

Колко ярки трябва да бъдат осветителните тела

Цветът на тавана и стените може да направи огромна разлика в осветлението. По-светлите тавани и стени имат по-висока отражателна способност в сравнение с тъмните цветове, което означава, че можете да използвате осветителни тела, които излъчват по-малко светлина (Lm/W). 
Осветление: Уверете се, че осветителните тела са достатъчно ярки, но също, че не предизвикват много отблясъци, които могат да намалят производителността или да доведат до трудови злополуки. Лесно решение е да инвестирате в дифузерни капаци.

Каква цветна температура трябва да има светлините?

Цветната температура може да не изглежда като нещо важно, което трябва да се има предвид при вземането избора на точното осветително тяло за склад, но то може и ще окаже огромно въздействие върху видимостта и производителността. Цветните температури между 4000K и 6000K са най-добрият избор за складово осветление. Този диапазон излъчва студен бял цвят, който понякога се вижда с лек синкав оттенък, доказан в проучванията, че създава продуктивна работна среда.

Къде трябва да се поставят осветителните тела?

Разстоянието между осветителните тела е критично. Ако те са разположени твърде близо един до друг, ще се създадат така наречаните горещи зони, където светлината от едно осветително тяло се припокрива със светлината от съседното. Ако те са разположени твърде далеч едно от друго, ще получат тъмни области. Ако не сте сигурни в мястото за монтаж на осветителните тела или ъгълът, под който трябва да светят, можете да се обърнете към нас за професионална консултация.

Какво друго е необходимо?

Когато става дума за осветление на големи пространства като складове, сензорите за движение могат да бъдат най-добрият Ви приятел. Използването им ще намали разходите електроенергия с допълнителни до 30%, без да е необходимо значително обновяване на цялата инсталация. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози