Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Осветление за складове

Осветление за складовеИма много фактори, които трябва да имате предвид при планиране на ново или модернизиране на съществуващо осветлението във Вашия склад. Толкова много, че задачата може да Ви се стори невъзможна. От избора на типа осветително тяло, който трябва да се използва до по-сложното разпределение на светлината и мощностите, ние сме тук, за да ви помогнем да вземете правилните решения.

Какъв тип светлинен източник трябва да се използва?

Всичко различно от LED осветление може да се смята за архаично. Така, че няма смисъл да коментираме другите варианти. Най-универсалният и енергийно ефективен избор за осветяване на Вашият склад е с LED осветителни тела. Те използват по-малко енергия от всеки друг източник на светлина, а излъчваната светлина е много повече. Светодиодите могат да бъдат закупени като завършени тела за ново строителство или за преоборудване за съществуващи тела. Те също така могат да издържат до 100 000 часа живот, така че няма да се налага да изваждате често стълбата за да заменяте крушка и не страдат от честото включване и изключване. Въпреки, че те работят чудесно при по-ниски температури, светодиодите могат да бъдат засегнати от по-високите температури (над 50 градуса).

Колко ярки трябва да бъдат осветителните тела

Цветът на тавана и стените може да направи огромна разлика в осветлението. По-светлите тавани и стени имат по-висока отражателна способност в сравнение с тъмните цветове, което означава, че можете да използвате осветителни тела, които излъчват по-малко светлина (Lm/W). 
Осветление: Уверете се, че осветителните тела са достатъчно ярки, но също, че не предизвикват много отблясъци, които могат да намалят производителността или да доведат до трудови злополуки. Лесно решение е да инвестирате в дифузерни капаци.

Каква цветна температура трябва да има светлините?

Цветната температура може да не изглежда като нещо важно, което трябва да се има предвид при вземането избора на точното осветително тяло за склад, но то може и ще окаже огромно въздействие върху видимостта и производителността. Цветните температури между 4000K и 6000K са най-добрият избор за складово осветление. Този диапазон излъчва студен бял цвят, който понякога се вижда с лек синкав оттенък, доказан в проучванията, че създава продуктивна работна среда.

Къде трябва да се поставят осветителните тела?

Разстоянието между осветителните тела е критично. Ако те са разположени твърде близо един до друг, ще се създадат така наречаните горещи зони, където светлината от едно осветително тяло се припокрива със светлината от съседното. Ако те са разположени твърде далеч едно от друго, ще получат тъмни области. Ако не сте сигурни в мястото за монтаж на осветителните тела или ъгълът, под който трябва да светят, можете да се обърнете към нас за професионална консултация.

Какво друго е необходимо?

Когато става дума за осветление на големи пространства като складове, сензорите за движение могат да бъдат най-добрият Ви приятел. Използването им ще намали разходите електроенергия с допълнителни до 30%, без да е необходимо значително обновяване на цялата инсталация. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози