Количка
0 артикула

Новини

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

LED осветление

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.
Вижте всички статии

LED осветление за стадиони и други спортни съоръжения

LED осветление за стадиони, спортни зали и други съоръженияПреживяване за феновете, което никога няма да забравят. Едно вълнуващо събитие може да стане още по-вълнуващо за всички с подходящото осветление. Осветлението помага не само феновете да се насладят на действието на терена, но и дава възможност на фото и видеооператорите да заснемат по-качествено събитието. Интелигентните системи за управление на осветлението намаляват разходите и подобряват ефективността. Системата за осветление винаги е първостепенен аксесоар на стадиона - не подценявайте този факт.

LED прожекторите за осветлението на стадиони са специално проктирани да доставят светлинен поток до 700 000 lm и с продължителност на живот над 50 000 часа, което е от голямо значение, тъй като няма да се налага честа смяна на телата, поставени на труднодостъпни места. 

За затворените спортни съоръжения има още една значителна полза от LED осветлението. Топлината отдавана от LED прожекторите е значително по-малко, в сравнение в който и да е друг вид осветление.

Този тип осветление е подходящ и за паркинг пространството в близост до стадиона или за всяко място, където е нужна голяма осветеност.

Без значение дали имате нужда от осветление на голям стадион или малко игрище, ние ще откликнем на Вашите конкретни нужди. Всички продукти можете да поръчате дирекно онлайн или да се свържете с нас за специални поръчки и индивидуални проекти.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози