Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...
Вижте всички статии

LED решения за осветление на паркинги

LED осветление за паркингиТърговците на автомобили и други фирми, които демонстрират продуктите си на открито, обръщат повече внимание на осветлението на паркингите, но за повечето фирми осветлението на паркинга е последното нещо, за което мислят. И все пак, първото и последното впечатление, което клиентът получава за даден бизнес, вероятно ще бъде създадено в паркинга на този бизнес.

Ние от Дианид разбираме значението на осветлението на паркинга. Продуктите за осветление на паркинги, които предлагаме, ще подобрят цялостната среда на паркинг съоръженията, като осигурят равномерно осветление, без тъмни петна и чувство за безопасност и сигурност за Вашите клиенти.

Предимства на LED за осветление на паркинги

Осветителните LED системи за паркинги предоставят редица предимства:

Светодиодните осветителни тела генерират осветление с по-малко от половината от вложената електрическа енергия от традиционните осветители. LED осветителни тела за осветление на паркинги, ще продължат да осигуряват солидна осветеност, най-малко 50 000 часа, а в много случаи до 100 000 часа.

По-добро разпределение на осветеността с по-малко сенки и тъмни петна

LED осветлението на паркинга може да бъде конфигурирано така, че да осигурява напълно равномерно осветление на цялата площ, без сенки или тъмни петна, които могат да изплашат клиентите. Предлагаме и изготвяне на индивидуален проект за осветление, за да сме сигурни в резултатите от съвместната ни работа с всеки клиент.

Устойчивост при всякакви условия

Екстремните условия на околната среда могат да причинят сериозни натоварвания на осветителните системи, които са изложени на тези условия. Осветителните тела, предлагани за паркинги, се отличават със здравата си алуминиева конструкция, устойчиви на корозия прахови покрития и стъклени лещи, които могат да издържат на всякакви климатични предизвикателства, без да намаляват производителността. Нашите тела са със степен на защите IP65, което показва, че те са устойчиви на прах и влага. Ако осветителното тяло се повреди поради невнимателно шофиране или други възможни инциденти, конструкцията му улеснява бързите и лесни ремонтни дейности, без да оказва влияние върху други осветителни тела.

Околна среда

Когато осветителните тела достигат края на полезния си живот след многогодишна редовна употреба, те могат лесно да се рециклират.

Разгледайте и предложенията ни за улично и промишлено LED осветление.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози