Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Какво трябва да знаем преди да закупим LED осветление

Светодиодното осветление е най-обещаваща технология в днешната светлинна индустрия и единственият път, по който може да се развива е да се превърне в доминираща на пазара. Това разбира се означава, че LED осветлението е предназначено и подходящо за всеки, но има важни фактори, на които трябва да обърнете внимание преди покупката на LED за вашия дом или бизнес.

Цветна температура по Kelvin Scale

Цветна температура

Много хора все още имат погрешното схващане, че светодиодните продукти излъчват само некомфортна, студена, синкава светлина. Това може и да е било истина преди години, но от тогава насам LED осветлението е извървяло дълъг път. Диодните продукти варират не само като модели и сила на светене, но и като цветна температура. Преди да решите да заместите настоящите си обикновени или флуоресцентни лампи с диодни такива, трябва да помислите за следните неща:

- каква атмосфера се опитвате да постигнете- неутрална, топла или студена
- какъв е видът на помещението ( 2700К топло бяло, подходящо за всекидневна или спалня, 4000к подходящо за офис сгради и кухни)
- каква е приблизителната цветна температура, която искате да заместите.

Цена
Първоначалните разходи за led oпределено си заслужават обсъждане. Модернизацията към диодно осветление определено си е инвестиция, но ние вярваме, че възвращаемостта на разходите ще ви накара да промените мнението си. Освен това има и няколко въпроса, на които трябва да си отговорите:
какъв е в бюджетът ви за ново осветление може ли да закупите осветителните тела едно по едно или се налага всички наведнъж колко време трябва да изчакате, за да си възвърнете инвестицията колко електроенергия ще спестите.

Монтиране
В повечето случаи всичко, което трябва да знаете е как да завинтите избраното тяло. Всички LED осветители са проектирани така, че да могат да заместят съществуващото в момента осветление. Важно изключение от правилото са LED пурите. Те не се нуждаят от стартер и дросел, така че е задължително да го отстраните, след което просто слагате в гнездата.
Преди да сложите новото осветление трябва да знаете на колко волта работят телата- могат да бъдат на 12, 24 или 220V необходима ли ще е влаго или водозащита ако е необходимо, обърнете се към нас с всякакви въпроси.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози