Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?
Вижте всички статии

Какво трябва да знаем преди да закупим LED осветление

Светодиодното осветление е най-обещаваща технология в днешната светлинна индустрия и единственият път, по който може да се развива е да се превърне в доминираща на пазара. Това разбира се означава, че LED осветлението е предназначено и подходящо за всеки, но има важни фактори, на които трябва да обърнете внимание преди покупката на LED за вашия дом или бизнес.

Цветна температура по Kelvin Scale

Цветна температура

Много хора все още имат погрешното схващане, че светодиодните продукти излъчват само некомфортна, студена, синкава светлина. Това може и да е било истина преди години, но от тогава насам LED осветлението е извървяло дълъг път. Диодните продукти варират не само като модели и сила на светене, но и като цветна температура. Преди да решите да заместите настоящите си обикновени или флуоресцентни лампи с диодни такива, трябва да помислите за следните неща:

- каква атмосфера се опитвате да постигнете- неутрална, топла или студена
- какъв е видът на помещението ( 2700К топло бяло, подходящо за всекидневна или спалня, 4000к подходящо за офис сгради и кухни)
- каква е приблизителната цветна температура, която искате да заместите.

Цена
Първоначалните разходи за led oпределено си заслужават обсъждане. Модернизацията към диодно осветление определено си е инвестиция, но ние вярваме, че възвращаемостта на разходите ще ви накара да промените мнението си. Освен това има и няколко въпроса, на които трябва да си отговорите:
какъв е в бюджетът ви за ново осветление може ли да закупите осветителните тела едно по едно или се налага всички наведнъж колко време трябва да изчакате, за да си възвърнете инвестицията колко електроенергия ще спестите.

Монтиране
В повечето случаи всичко, което трябва да знаете е как да завинтите избраното тяло. Всички LED осветители са проектирани така, че да могат да заместят съществуващото в момента осветление. Важно изключение от правилото са LED пурите. Те не се нуждаят от стартер и дросел, така че е задължително да го отстраните, след което просто слагате в гнездата.
Преди да сложите новото осветление трябва да знаете на колко волта работят телата- могат да бъдат на 12, 24 или 220V необходима ли ще е влаго или водозащита ако е необходимо, обърнете се към нас с всякакви въпроси.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози