Количка
0 артикула

Новини

Черен петък 2020 - подгответе се за най-изгодното пазаруване тази година

23 Ное 2020
Възползвайте се от най-големите отстъпки за годината. Хванете офертите за LED осветление и видеонаблюдение на 27.11.2020 - Черен петък!

Предложи кауза, която да подкрепим

16 Ное 2020
През месец декември даряваме част от обората си добра кауза. Помогнете ни да я изберем.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

30% отстъпка за монтаж на видеонаблюдение

11 Ное 2020
Възползвайте се от 30% отстъпка от цената за монтаж на видеонаблюдение в периода от 11.11.2020 до 11.12.2020 г.

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

LED осветление

Как да предпазите кабелите на осветлението, които са на открито

26 Ное 2020
Използването на осветление в двора на къщата, градината или поставянето на коледна светеща украса вече е обичайно практика за всеки дом. Когато и...

Идеи за коледна украса на открито

17 Ное 2020
Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си...

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

Енергийно ефективни LED ленти

09 Окт 2020
Често говорим за спестяване на електроенергия при осветлението, но някак пропускаме да го споменем при LED лентите.

Няколко световни града с интелигентно улично осветление

02 Окт 2020
Глобалният проблем със замърсяването и прекомерното използване на електроенергия кара все повече управници на големи градове, да мислят в посока намал...

Скрито осветление

01 Окт 2020
Атмосферата, която дава скритото осветление гали сетивата и Ви пренася емоцията на друго ниво.

Светодиодни крушки Е27

25 Сеп 2020
LED крушки Е27 произведени от Дианид - какво трябва да знаем.

Видеонаблюдение

Как да пестим място за съхранение на видеозаписи без да губим качественото им с ROI

27 Ное 2020
Какво е ROI в системите за видеонаблюдение и как може да ни помогне спестим HDD място и трафик на данни в мрежата?

Кога да използвам WIFI система за видеонаблюдение

25 Ное 2020
Безжичните камери за видеонаблюдение често са примамливо решение, когато обмисляте закупуването на нова система за видеонаблюдение. Така ли е наистина...

Какво означават различните PoE типове и за какво се използват

12 Ное 2020
По-малко кабели, повече удобство. Какво означават различните PoE типове и за какво се използват. 

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?

Камера за наблюдение през телефон

14 Май 2020
"Трябва ми камера, която да наблюдавам през телефона си." Едно от много често даваните изисквания от клиенти към нас. Ето какви са вариантите за това....
Вижте всички статии

Какво трябва да знаем преди да закупим LED осветление

Светодиодното осветление е най-обещаваща технология в днешната светлинна индустрия и единственият път, по който може да се развива е да се превърне в доминираща на пазара. Това разбира се означава, че LED осветлението е предназначено и подходящо за всеки, но има важни фактори, на които трябва да обърнете внимание преди покупката на LED за вашия дом или бизнес.

Цветна температура по Kelvin Scale

Цветна температура

Много хора все още имат погрешното схващане, че светодиодните продукти излъчват само некомфортна, студена, синкава светлина. Това може и да е било истина преди години, но от тогава насам LED осветлението е извървяло дълъг път. Диодните продукти варират не само като модели и сила на светене, но и като цветна температура. Преди да решите да заместите настоящите си обикновени или флуоресцентни лампи с диодни такива, трябва да помислите за следните неща:

- каква атмосфера се опитвате да постигнете- неутрална, топла или студена
- какъв е видът на помещението ( 2700К топло бяло, подходящо за всекидневна или спалня, 4000к подходящо за офис сгради и кухни)
- каква е приблизителната цветна температура, която искате да заместите.

Цена
Първоначалните разходи за led oпределено си заслужават обсъждане. Модернизацията към диодно осветление определено си е инвестиция, но ние вярваме, че възвращаемостта на разходите ще ви накара да промените мнението си. Освен това има и няколко въпроса, на които трябва да си отговорите:
какъв е в бюджетът ви за ново осветление може ли да закупите осветителните тела едно по едно или се налага всички наведнъж колко време трябва да изчакате, за да си възвърнете инвестицията колко електроенергия ще спестите.

Монтиране
В повечето случаи всичко, което трябва да знаете е как да завинтите избраното тяло. Всички LED осветители са проектирани така, че да могат да заместят съществуващото в момента осветление. Важно изключение от правилото са LED пурите. Те не се нуждаят от стартер и дросел, така че е задължително да го отстраните, след което просто слагате в гнездата.
Преди да сложите новото осветление трябва да знаете на колко волта работят телата- могат да бъдат на 12, 24 или 220V необходима ли ще е влаго или водозащита ако е необходимо, обърнете се към нас с всякакви въпроси.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани