Предстоящо увеличение на цените от 01.07.2021г. Повече информация >>

Количка
0 артикула

Новини

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Предстоящо ценово увеличение от 01.07.2021г.

25 Май 2021
Вследствие от международната обстановка се налага да увеличим цените на продуктите, които произвеждаме, след 01.07.2021г.

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

LED осветление

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?

Осветителни тела за окачен таван

15 Юни 2021
Търсите ли рентабилно, високоефективно осветление за перфектно балансирано разпределение на светлината в цялото пространство? LED панелите са реш...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Сензори за движение

20 Май 2021
Сензорът (датчикът) за движение е интелигентно решение, което подпомага както вашата сигурност, така и вашата енергийна ефективност. Какви технологии...

Как да свържем LED осветление към Ел. инсталацията

14 Май 2021
Какво е специфичното при свързване на LED осветление към електрическата инсталация и за какво да внимаваме?

Как да изберем захранване за LED

11 Май 2021
Различни размери, различни мощности, различен тип охлаждане - как да изберем?

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...
Вижте всички статии

Какво трябва да знаем преди да закупим LED осветление

Светодиодното осветление е най-обещаваща технология в днешната светлинна индустрия и единственият път, по който може да се развива е да се превърне в доминираща на пазара. Това разбира се означава, че LED осветлението е предназначено и подходящо за всеки, но има важни фактори, на които трябва да обърнете внимание преди покупката на LED за вашия дом или бизнес.

Цветна температура по Kelvin Scale

Цветна температура

Много хора все още имат погрешното схващане, че светодиодните продукти излъчват само некомфортна, студена, синкава светлина. Това може и да е било истина преди години, но от тогава насам LED осветлението е извървяло дълъг път. Диодните продукти варират не само като модели и сила на светене, но и като цветна температура. Преди да решите да заместите настоящите си обикновени или флуоресцентни лампи с диодни такива, трябва да помислите за следните неща:

- каква атмосфера се опитвате да постигнете- неутрална, топла или студена
- какъв е видът на помещението ( 2700К топло бяло, подходящо за всекидневна или спалня, 4000к подходящо за офис сгради и кухни)
- каква е приблизителната цветна температура, която искате да заместите.

Цена
Първоначалните разходи за led oпределено си заслужават обсъждане. Модернизацията към диодно осветление определено си е инвестиция, но ние вярваме, че възвращаемостта на разходите ще ви накара да промените мнението си. Освен това има и няколко въпроса, на които трябва да си отговорите:
какъв е в бюджетът ви за ново осветление може ли да закупите осветителните тела едно по едно или се налага всички наведнъж колко време трябва да изчакате, за да си възвърнете инвестицията колко електроенергия ще спестите.

Монтиране
В повечето случаи всичко, което трябва да знаете е как да завинтите избраното тяло. Всички LED осветители са проектирани така, че да могат да заместят съществуващото в момента осветление. Важно изключение от правилото са LED пурите. Те не се нуждаят от стартер и дросел, така че е задължително да го отстраните, след което просто слагате в гнездата.
Преди да сложите новото осветление трябва да знаете на колко волта работят телата- могат да бъдат на 12, 24 или 220V необходима ли ще е влаго или водозащита ако е необходимо, обърнете се към нас с всякакви въпроси.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози