Количка
0 артикула

Новини

Индустриални осветителни тела, улични лампи и аксесоари на промоционална цена

14 Яну 2021
Разгледайте промоционалното ни предложение с допълнителна отстъпка от 10% до края на месец януари!

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

LED осветление

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.

Превърнете аквариума си в прелестен дизайнерски елемент от интериора с LED осветление

14 Дек 2020
Цветните рибки и живи растения могат да са прекрасен декоративен елемент както за дома, така и за офиса. Освен забавно, наблюдението на рибите е и обр...

Как да предпазите кабелите на осветлението, които са на открито

26 Ное 2020
Използването на осветление в двора на къщата, градината или поставянето на коледна светеща украса вече е обичайно практика за всеки дом. Когато и...

Идеи за коледна украса на открито

17 Ное 2020
Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си...

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

Енергийно ефективни LED ленти

09 Окт 2020
Често говорим за спестяване на електроенергия при осветлението, но някак пропускаме да го споменем при LED лентите.

Видеонаблюдение

Кои са страните с най-много камери за наблюдение в света

04 Яну 2021
Става все по-трудно да намерите място в големия град, където никой не Ви "гледа".

Как да пестим място за съхранение на видеозаписи без да губим качественото им с ROI

27 Ное 2020
Какво е ROI в системите за видеонаблюдение и как може да ни помогне спестим HDD място и трафик на данни в мрежата?

Кога да използвам WIFI система за видеонаблюдение

25 Ное 2020
Безжичните камери за видеонаблюдение често са примамливо решение, когато обмисляте закупуването на нова система за видеонаблюдение. Така ли е наистина...

Какво означават различните PoE типове и за какво се използват

12 Ное 2020
По-малко кабели, повече удобство. Какво означават различните PoE типове и за какво се използват. 

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?
Вижте всички статии

LED осветление за хотел

LED осветление за хотелската стаяОсветлението в хотелиерството е комбинация от естетика и функционалност. Хотелските стаи приемат много хора, всички с различни вкусове, що се отнася до техните предпочитания и потребности по време на престоя им. За да може осветлението на хотела да бъде на нужното ниво по всяко време, препоръчително е да помислите за няколко основни елемента при изграждането му.

Контрол

Хотелските стаи трябва да са достатъчно осветени, за да може в тях да се работи без напрежение, когато говорим за бизнес посещение и достатъчно комфортни и приятно осветени, когато е време за почивка. Тъй като е почти невъзможно да постигнете и двата типа осветяване едновременно, възможността за контрол над осветлението е от съществено значение. Най-лесният начин да постигнете това е, като използвате няколко по-малки източника на светлина, вместо един или два големи. Уверете се, че всяко осветително тяло може да бъде контролирано отделно (въпреки, че е добре да има и отделен главан ключ), така че гостите имат възможност да използват всички или само някое от осветителните тела, в зависимост от това, от което се нуждаят във всеки един момент. Добро допълнение към осветителната инсталация на хотелските стаите е димерът. Той позволява на гостите да контролират нивото на светлината в стаята, вместо просто да включват и изключват отделните тела.

Настроението

Не е достатъчно просто да контролирате яркостта и насочването на осветлението в хотелската стая. Цветната температура може да окаже голямо влияние върху атмосферата на осветеното пространство. Светлината с по-висока цветната температура е по-ярка, подходяща за часове, когато гостите трябва да бъдат продуктивни. Но ако това е единственият тип осветление, може да е трудно за гостите Ви да се отпуснат в края на деня. Използването на топла светлина вечер ще създаде повече уют и предпоставка за пълноценен релакс. Студена светлина, можете да използвате в по-големи осветителни тела над бюрото например или местата, които се използват по-често през деня, а топло белите светлини използвайте в нощни лампи и стенни аплици например.

Ефективност

Голяма част от потреблението на електроенергия в хотела е от осветлението - около 30%. Като инвестирате в светодиодно осветление ще намалите този процент от разходите си значително, тъй като то консумира до 90% по-малко енергия от другите източници на светлина. Нещо, за което може би не сте се замисляли, но преминаването към LED осветление може дори да намали Вашите разходи за климатизация на помещенията през лятото, защото светодиодите излъчват много по-малко топлина от халогенните или крушките с нажежаема жичка.

Поръчайте онлайн или се свържете с нас за да обсъдим Вашите нужди и предпочитания и да Ви предложим най-доброто решение за LED осветление.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани

Промоционални оферти, каталози