Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

LED осветление за хотел

LED осветление за хотелската стаяОсветлението в хотелиерството е комбинация от естетика и функционалност. Хотелските стаи приемат много хора, всички с различни вкусове, що се отнася до техните предпочитания и потребности по време на престоя им. За да може осветлението на хотела да бъде на нужното ниво по всяко време, препоръчително е да помислите за няколко основни елемента при изграждането му.

Контрол

Хотелските стаи трябва да са достатъчно осветени, за да може в тях да се работи без напрежение, когато говорим за бизнес посещение и достатъчно комфортни и приятно осветени, когато е време за почивка. Тъй като е почти невъзможно да постигнете и двата типа осветяване едновременно, възможността за контрол над осветлението е от съществено значение. Най-лесният начин да постигнете това е, като използвате няколко по-малки източника на светлина, вместо един или два големи. Уверете се, че всяко осветително тяло може да бъде контролирано отделно (въпреки, че е добре да има и отделен главан ключ), така че гостите имат възможност да използват всички или само някое от осветителните тела, в зависимост от това, от което се нуждаят във всеки един момент. Добро допълнение към осветителната инсталация на хотелските стаите е димерът. Той позволява на гостите да контролират нивото на светлината в стаята, вместо просто да включват и изключват отделните тела.

Настроението

Не е достатъчно просто да контролирате яркостта и насочването на осветлението в хотелската стая. Цветната температура може да окаже голямо влияние върху атмосферата на осветеното пространство. Светлината с по-висока цветната температура е по-ярка, подходяща за часове, когато гостите трябва да бъдат продуктивни. Но ако това е единственият тип осветление, може да е трудно за гостите Ви да се отпуснат в края на деня. Използването на топла светлина вечер ще създаде повече уют и предпоставка за пълноценен релакс. Студена светлина, можете да използвате в по-големи осветителни тела над бюрото например или местата, които се използват по-често през деня, а топло белите светлини използвайте в нощни лампи и стенни аплици например.

Ефективност

Голяма част от потреблението на електроенергия в хотела е от осветлението - около 30%. Като инвестирате в светодиодно осветление ще намалите този процент от разходите си значително, тъй като то консумира до 90% по-малко енергия от другите източници на светлина. Нещо, за което може би не сте се замисляли, но преминаването към LED осветление може дори да намали Вашите разходи за климатизация на помещенията през лятото, защото светодиодите излъчват много по-малко топлина от халогенните или крушките с нажежаема жичка.

Поръчайте онлайн или се свържете с нас за да обсъдим Вашите нужди и предпочитания и да Ви предложим най-доброто решение за LED осветление.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози