Количка
0 артикула

Новини

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

LED осветление

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.
Вижте всички статии

Осветление, което решава проблеми

Европа ще пести ежегодно около 2,1 млрд. евро чрез модернизация на уличното осветление, което е на повече от 25 години в почни 75% от стария континент. За улично осветление в момента ЕС плаща над 3 млрд. евро на година, а чрез използване на 50 до 70% по-малко електроенергия и по-малки бюджети за поддръжка, реално постижими резултати при използване на LED осветление, икономиите ще бъдат значителни.

Интелигентните осветителни тела освен икономията на електричество ще облегчат данъкоплатците, същевременно с това дават и редица възможности за внедряване на системи за мониторинг на замърсяването на въздуха, управление на трафика и въобще създаване на по-приятна градска среда за живот.

Системите за контрол на уличното осветление, дават възможност силата на осветлението да се намалява когато е необходимо, но това е може би най-малкато предимство, което осигуряват. Мрежата за улично осветление може да бъде използвана като сензорна мрежа, която да събира и предава данни за околоната среда, транспорта, безопасността и потреблението на енергия.

Интелигентната LED технологията в уличното осветление може да включва функции като например видеонаблюдение, аварийни системи за комуникация, цифрови пътни знаци и т.н. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози