Количка
0 артикула

Новини

Празнични и почивни дни

03 Дек 2020
Във връзка с наближаващите празнични дни, бихме искали да Ви уведомим за дните, през които фирма Дианид няма да обслужва клиенти.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

20% отстъпка за LED дизайнерски осветителни тела и аплици

30 Ное 2020
Месец декември носи ново страхотно предложение от Дианид, което ви очаква чак до 15.12.2020 г.

Предложи кауза, която да подкрепим

16 Ное 2020
През месец декември даряваме част от обората си добра кауза. Помогнете ни да я изберем.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

LED осветление

Как да предпазите кабелите на осветлението, които са на открито

26 Ное 2020
Използването на осветление в двора на къщата, градината или поставянето на коледна светеща украса вече е обичайно практика за всеки дом. Когато и...

Идеи за коледна украса на открито

17 Ное 2020
Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си...

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

Енергийно ефективни LED ленти

09 Окт 2020
Често говорим за спестяване на електроенергия при осветлението, но някак пропускаме да го споменем при LED лентите.

Няколко световни града с интелигентно улично осветление

02 Окт 2020
Глобалният проблем със замърсяването и прекомерното използване на електроенергия кара все повече управници на големи градове, да мислят в посока намал...

Скрито осветление

01 Окт 2020
Атмосферата, която дава скритото осветление гали сетивата и Ви пренася емоцията на друго ниво.

Светодиодни крушки Е27

25 Сеп 2020
LED крушки Е27 произведени от Дианид - какво трябва да знаем.

Видеонаблюдение

Как да пестим място за съхранение на видеозаписи без да губим качественото им с ROI

27 Ное 2020
Какво е ROI в системите за видеонаблюдение и как може да ни помогне спестим HDD място и трафик на данни в мрежата?

Кога да използвам WIFI система за видеонаблюдение

25 Ное 2020
Безжичните камери за видеонаблюдение често са примамливо решение, когато обмисляте закупуването на нова система за видеонаблюдение. Така ли е наистина...

Какво означават различните PoE типове и за какво се използват

12 Ное 2020
По-малко кабели, повече удобство. Какво означават различните PoE типове и за какво се използват. 

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?

Камера за наблюдение през телефон

14 Май 2020
"Трябва ми камера, която да наблюдавам през телефона си." Едно от много често даваните изисквания от клиенти към нас. Ето какви са вариантите за това....
Вижте всички статии

Защо LED осветление

Топла, уютна атмосфера с LED осветление

Топло бялата светлина ви помага да създадете комфортна атмосфера у дома. Студено бялата светлина Ви дава необходимата работна светлина в офиса или производството.

LED осветлението произведено от Дианид Ви дава нужната светлина в момента, в който го включите.

Независимо дали настройвате осветлението за настроението в хола, работа в гаража или в офиса, при нас ще намерите правилното решение.

(Вероятно знаете, че) Цветната температура всъщност е това, което прави светлината да се усеща топла или студена. По-ниската цветна температура създава по-топла, по-спокойна светлина и по-висока цветна температура излъчва по-хладна и енергизираща светлина. Изберете цветната температура, която най-добре отговаря на Вашия вкус и се насладете на LED осветлението, без да се жертвате качеството на светлината, а и ще спестите от значително количество електроенергия.

Енергийно ефективно осветление

С LED продуктите произвеждани от Дианид ще сменяте крушки, пури, панели и т.н. много по-рядко, а тяхната енергийна ефективност означава, че ще видите ползите и в портфейла си.

LED продуктите използват с до 90% по-малко електроенергия, отколкото традиционното осветление (от близкото минало), а произвеждат същото количество светлина. Обикновено една LED крушка издържa над 20 000 часа, което е равно на около 20 крушки с нажежаема жичка. Не само, че ще трябва да сменята по-рядко крушки, в резултат ще има по-малко отпадъци. Вашият дом или бизнес заслужават LED осветление.

LED осветлението придава естествен цвят на всичко около нас

Качеството на светлината в продуктите на Дианид, се вижда и от високия индекс на цветопредаване, което означава, че цветовете на нещата около нас остават винаги естествени. И не само, че цветовете остават вярни, а и светлината остава стабилна през целия живот на LED продукта.

Каква е индекс на цветопредаване?

"Ефектът", който източника на светлина създава върху цвета на осветения предмет се изразява с индекса за цветопредаване (CRI), чрез скала от 0-100. Естествената външна светлина има CRI от 100 и се използва като стандарт за сравнение за всеки друг източник на светлина.

CRI на продуктите за LED осветление на Дианид е винаги по-висока от 80, отразявайки цветовете винаги естествени.

Димиращо се LED осветление

Възможността да регулирате източника на светлина означава, че можете да създадете перфектната атмосфера във вашия дом по всяко време.

Нашият голям избор от LED осветителни тела с възможност за димиране улеснява регулирането на интензитета на светлината във вашия дом или офис. Димиращите се осветителни тела са идеален заместител на лампите с нажежаема жичка и халогенните лампи.

Независимо дали търсите перфектно регулируема светлина или искате да смените сегашните си крушки, имаме всичко необходимо, за да направите дома и офиса си светъл и уютен.

Изберете своето LED осветление онлайн още сега.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани