Количка
0 артикула

Новини

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

LED осветление

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?

Осветителни тела за окачен таван

15 Юни 2021
Търсите ли рентабилно, високоефективно осветление за перфектно балансирано разпределение на светлината в цялото пространство? LED панелите са реш...
Вижте всички статии

Защо LED осветление

Топла, уютна атмосфера с LED осветление

Топло бялата светлина ви помага да създадете комфортна атмосфера у дома. Студено бялата светлина Ви дава необходимата работна светлина в офиса или производството.

LED осветлението произведено от Дианид Ви дава нужната светлина в момента, в който го включите.

Независимо дали настройвате осветлението за настроението в хола, работа в гаража или в офиса, при нас ще намерите правилното решение.

(Вероятно знаете, че) Цветната температура всъщност е това, което прави светлината да се усеща топла или студена. По-ниската цветна температура създава по-топла, по-спокойна светлина и по-висока цветна температура излъчва по-хладна и енергизираща светлина. Изберете цветната температура, която най-добре отговаря на Вашия вкус и се насладете на LED осветлението, без да се жертвате качеството на светлината, а и ще спестите от значително количество електроенергия.

Енергийно ефективно осветление

С LED продуктите произвеждани от Дианид ще сменяте крушки, пури, панели и т.н. много по-рядко, а тяхната енергийна ефективност означава, че ще видите ползите и в портфейла си.

LED продуктите използват с до 90% по-малко електроенергия, отколкото традиционното осветление (от близкото минало), а произвеждат същото количество светлина. Обикновено една LED крушка издържa над 20 000 часа, което е равно на около 20 крушки с нажежаема жичка. Не само, че ще трябва да сменята по-рядко крушки, в резултат ще има по-малко отпадъци. Вашият дом или бизнес заслужават LED осветление.

LED осветлението придава естествен цвят на всичко около нас

Качеството на светлината в продуктите на Дианид, се вижда и от високия индекс на цветопредаване, което означава, че цветовете на нещата около нас остават винаги естествени. И не само, че цветовете остават вярни, а и светлината остава стабилна през целия живот на LED продукта.

Каква е индекс на цветопредаване?

"Ефектът", който източника на светлина създава върху цвета на осветения предмет се изразява с индекса за цветопредаване (CRI), чрез скала от 0-100. Естествената външна светлина има CRI от 100 и се използва като стандарт за сравнение за всеки друг източник на светлина.

CRI на продуктите за LED осветление на Дианид е винаги по-висока от 80, отразявайки цветовете винаги естествени.

Димиращо се LED осветление

Възможността да регулирате източника на светлина означава, че можете да създадете перфектната атмосфера във вашия дом по всяко време.

Нашият голям избор от LED осветителни тела с възможност за димиране улеснява регулирането на интензитета на светлината във вашия дом или офис. Димиращите се осветителни тела са идеален заместител на лампите с нажежаема жичка и халогенните лампи.

Независимо дали търсите перфектно регулируема светлина или искате да смените сегашните си крушки, имаме всичко необходимо, за да направите дома и офиса си светъл и уютен.

Изберете своето LED осветление онлайн още сега.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози