Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?
Вижте всички статии

Защо LED осветление

Топла, уютна атмосфера с LED осветление

Топло бялата светлина ви помага да създадете комфортна атмосфера у дома. Студено бялата светлина Ви дава необходимата работна светлина в офиса или производството.

LED осветлението произведено от Дианид Ви дава нужната светлина в момента, в който го включите.

Независимо дали настройвате осветлението за настроението в хола, работа в гаража или в офиса, при нас ще намерите правилното решение.

(Вероятно знаете, че) Цветната температура всъщност е това, което прави светлината да се усеща топла или студена. По-ниската цветна температура създава по-топла, по-спокойна светлина и по-висока цветна температура излъчва по-хладна и енергизираща светлина. Изберете цветната температура, която най-добре отговаря на Вашия вкус и се насладете на LED осветлението, без да се жертвате качеството на светлината, а и ще спестите от значително количество електроенергия.

Енергийно ефективно осветление

С LED продуктите произвеждани от Дианид ще сменяте крушки, пури, панели и т.н. много по-рядко, а тяхната енергийна ефективност означава, че ще видите ползите и в портфейла си.

LED продуктите използват с до 90% по-малко електроенергия, отколкото традиционното осветление (от близкото минало), а произвеждат същото количество светлина. Обикновено една LED крушка издържa над 20 000 часа, което е равно на около 20 крушки с нажежаема жичка. Не само, че ще трябва да сменята по-рядко крушки, в резултат ще има по-малко отпадъци. Вашият дом или бизнес заслужават LED осветление.

LED осветлението придава естествен цвят на всичко около нас

Качеството на светлината в продуктите на Дианид, се вижда и от високия индекс на цветопредаване, което означава, че цветовете на нещата около нас остават винаги естествени. И не само, че цветовете остават вярни, а и светлината остава стабилна през целия живот на LED продукта.

Каква е индекс на цветопредаване?

"Ефектът", който източника на светлина създава върху цвета на осветения предмет се изразява с индекса за цветопредаване (CRI), чрез скала от 0-100. Естествената външна светлина има CRI от 100 и се използва като стандарт за сравнение за всеки друг източник на светлина.

CRI на продуктите за LED осветление на Дианид е винаги по-висока от 80, отразявайки цветовете винаги естествени.

Димиращо се LED осветление

Възможността да регулирате източника на светлина означава, че можете да създадете перфектната атмосфера във вашия дом по всяко време.

Нашият голям избор от LED осветителни тела с възможност за димиране улеснява регулирането на интензитета на светлината във вашия дом или офис. Димиращите се осветителни тела са идеален заместител на лампите с нажежаема жичка и халогенните лампи.

Независимо дали търсите перфектно регулируема светлина или искате да смените сегашните си крушки, имаме всичко необходимо, за да направите дома и офиса си светъл и уютен.

Изберете своето LED осветление онлайн още сега.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози