Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...
Вижте всички статии

Осветление през 2021

В тези несигурни времена е сигурно, че много нас прекарват повече време у дома. Тъй като много домове вече са частично и офиси, употребата на осветление, за да поддържате пространството уютно е отлична идея. Подходящите осветителни тела могат да окажат огромно влияние върху настроението. Имайки предвид това Ви представяме някои тенденции, които се оформаха през годината.

Настроение в осветлението

Смарт осветлението навлезе преди няколко години с голяма скорост на пазара преди няколко години и оттогава става все по-интелигентно. Голямата популярност, която набира този тип осветление вероятно се дължи на възможността да настроите атмосферата според настроението си, като по този начин дневния офис се превръща в уютно място за вечерната ви почивка. Управляемото осветление от LED ленти, вградено в стените също е отчетлива тенденция, която затвърди популярността си през тази година.

Осветление, вдъхновено от природата

Осветителните тела, които са изработени от естествени материали, каквото е дървото например, предлагат възможност да добавите части от природата в мястото, което обитаваме ежедневно. Този тип осветителни тела стават предпочитани отново заради обстановката, в която живеем през последната година и половина и желанието на повече от нас да са по близо до природата. 

Заоблени форми

Заоблените форми на осветителните тела и дори сферичните са следващата ясно очертана тенденция през тази година, а тя се обуславя от желанието ни да се обърнем към по-простите форми с класическа форма, които успокояват окото.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози