Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?
Вижте всички статии

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

Стратегически правилното разположение на осветлението, както и неговият вид е от голямо значение, когато пространството е ограничено. Въпреки, че първоначално задачата изглежда без решение, имаме няколко предложения, които ще са Ви от полза.

Вградено осветление. За стая, в която площта е основна ценност, вграденото осветление ще е изключително полезно. Изборът на големи висящи от тавана осветителни тела би смачкал още повече една малка стая. Ето защо предлагаме като първи избор при подобна ситуация да се спрете на компактни LED панели за вграждане. Освен компактност тези осветителни тела ще Ви дадат светлина без дразнищи очите отблясъци, а ако използвате опцията им за димиране ще се сдобиете с допълнителна функционалност, която да ви е полезна в моментите на отдих.

Трак осветление. Релсовото (или трак) осветление заема значително по-малко визуално пространство и същевременно е отлична възможност за поставяне на декоративно или акцентиращо осветление в дома. Благодарение на лесното насочване, светлината от прожекторите може да се насочи директно към сенчестите места в стаята или към произведенията на изкуството, като по този начин се постига (визуално) разширяване на пространството, а и се добавя стил в интериора.

Естествена светлина. Няма как да не я споменем. Възползвайте се от всяка възможност за естествена светлина и освободете максимално пространството около прозорците. Тъмните завеси биха отнели от както количеството светлина, така и усещането за простор в помещението, така че по-добре да ги избягвате в ситуация, когато имате ограничена площ. Една добра възможност през деня е да използвате максимално и отразената светлината, като я отведете възможно най-навътре в помещението.

Регистрирайте се за нашия e-mail бюлетин, за да получавате известия за нови публикации и промоционални предложения.

Цветове. Ярките цветове в малките стаи спомагат за тяхното визуално "отваряне", а голямото огледало ще добави ширина и дълбочина в пространството. Ако смятате да боядисвате или пребоядисвате може да се спрете на светло синьо, бяло, светло сиво - цветове, които ще добавят "въздух".

Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви посъветваме за осветлението на Вашата стая.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози