Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...
Вижте всички статии

Осветление за мокро помещение

Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление в пералното помещение или както честно го наричаме "мокрото помещение". Всъщност може да се окаже, че този тип помещения са най-разнообразните като форми и разположение - някои може да са разположени дори на тавана, в мазето, в отделно помещение до банята или дори да са в просторна стая. В над 95% от случаите обаче едно е сигурно - в това помещение не достига естествена светлина.

Ако се замислите за рекламите на перилни препарати, със сигурност ще се сетите за открити пространства с много естествена светлина, които естествено предполагат свежест. В случая тъмнината и затвореното пространство ще са ужасен начин производителите на такива препарати да убедят зрителите, че продуктът им е добър. Но стига толкова за перилните препарати - трябва ни светлина.

Качеството на светлината, което предлагат слънчевите лъчи, е възможно най-доброто, чрез което можем да преценим дали по дрехите ни има петна или не. Никой изкуствен източник на светлина не може да предложи по-добър индекс на цветопредаване. Запознайте се по-добре с тази характеристика на светлината - Какво е индекс на цветопредаване (CRI)?

Регистрирайте се за нашия e-mail бюлетин, за да получавате известия за нови публикации и промоционални предложения.

И все пак. Никой не иска да инвестира много средства в осветяването на едно помещение, което се използва сравнително рядко. Обикновено много добро решение за осветлението предоставят LED плафоните. Те са компактни и ще предоставят достатъчно и качествена светлина за мокрото помещение. Защо не помислите и за осветително тяло със сензор за движение? А, ако сте по-креативно настроени може да обърнете по-сериозно внимание и на серията ни акрилни дизайнерски осветителни тела, с които смело ще разчупите стереотипите и ще получите ново излъчване от помещението, което досега сте пренебрегвали (поне откъм осветление).

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози