Уважаеми клиенти, физическите ни магазини няма да работят в педиода 30.04 - 09.05 (включително).

Количка
0 артикула

Новини

Празнични и почивни дни 30.04 - 09.05.2021

27 Апр 2021
Във връзка с наближаващите празнични дни, бихме искали да Ви уведомим за дните, през които фирма Дианид няма да обслужва клиенти.

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

LED осветление

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.
Вижте всички статии

LED плафони за детска стая

Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си докато децата растат. Осветлението също трябва да се променя заедно с цялостната визия, а и то ще спомогне за постигането на новото излъчване на помещението. Разбира се, една такава промяна не означава непременно да похарчите тонове пари. Има достатъчно достъпни осветителни тела, с които да се погрижите за осветлението в една променяща се среда.

Димиращо се осветление

Първото, може би най-практично решение е. да поставите LED осветление било в плафон или обикновена крушка Е27, които могат да се димират. Най-важното им качество е, че можете да регулирате интензивността на светлината по всяко време. Тази опция освен практична е и здравословна, тъй като може да настроите светлината вечер да е по-приглушена, а това спомага и за настройването на организма за почивка и сън. Можете да изберете мощно осветително тяло, което да осигурява достатъчно работна светлина за учене, игри и други активни дейности, което обаче да може да се регулира до почти незабележима светлина, когато е необходимо.

Креативно осветление

Задължителен елемент при осветлението за детската стая е Вашата креативност. Творчеството е много важно, а на BGLEDFACTORY.BG ще откриете всичко необходимо, за да творите със светлината.

LED ленти

С този тип осветление може да се постигне много. С тях се поставят акценти на атрактивните места в помещението, а на другия полюс - могат да се използват за така нареченото скрито осветление. Светодиодните RGB ленти пък дават възможност за промяна на цвета на светене, като това може да става динамично по зададени от Вас критерии с подходящ за целта контролер.

LED плафони с дистанционно управление

Освен функцията, която за промяна на силата на светене (димиране), тези LED плафони предлагат още една страхотна новост, а именно промяна на цветната температура. Вероятно сте чувал, че цветната температура на светлината може да заема важна в способността за работа и пълноценна почивка на човек. LED плафоните с дистанционно управление могат да променят светлината си от топло до студено бяло, а това става само с натискането на един бутон на дистанционното. Ако сте привърженик на класическата форма на осветителните тела, то този тип е точният за Вас, тъй като съчетава в себе си класически дизайн на плафон, модерна LED технология и богата функционалност .

Ако искате детската стая да получи по- модерна и разчупена визия и да дава настроение (дори преди да сте включили светлината), имаме нещо точно за Вас:

Акрилни осветителни тела с дистанционно управление

С този вид осветителни тела получавате освен всички функционалности на класическите LED плафони с дистанционно управление и нещо допълнително и много ценно - индивидуалност. Можете да изберете различна форма и размер на осветителното тяло, да комбинирате няколко и да получите истинска магия от светлина. Разгледайте акрилните осветителни тела.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози