Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...
Вижте всички статии

LED плафони за детска стая

Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си докато децата растат. Осветлението също трябва да се променя заедно с цялостната визия, а и то ще спомогне за постигането на новото излъчване на помещението. Разбира се, една такава промяна не означава непременно да похарчите тонове пари. Има достатъчно достъпни осветителни тела, с които да се погрижите за осветлението в една променяща се среда.

Димиращо се осветление

Първото, може би най-практично решение е. да поставите LED осветление било в плафон или обикновена крушка Е27, които могат да се димират. Най-важното им качество е, че можете да регулирате интензивността на светлината по всяко време. Тази опция освен практична е и здравословна, тъй като може да настроите светлината вечер да е по-приглушена, а това спомага и за настройването на организма за почивка и сън. Можете да изберете мощно осветително тяло, което да осигурява достатъчно работна светлина за учене, игри и други активни дейности, което обаче да може да се регулира до почти незабележима светлина, когато е необходимо.

Креативно осветление

Задължителен елемент при осветлението за детската стая е Вашата креативност. Творчеството е много важно, а на BGLEDFACTORY.BG ще откриете всичко необходимо, за да творите със светлината.

LED ленти

С този тип осветление може да се постигне много. С тях се поставят акценти на атрактивните места в помещението, а на другия полюс - могат да се използват за така нареченото скрито осветление. Светодиодните RGB ленти пък дават възможност за промяна на цвета на светене, като това може да става динамично по зададени от Вас критерии с подходящ за целта контролер.

LED плафони с дистанционно управление

Освен функцията, която за промяна на силата на светене (димиране), тези LED плафони предлагат още една страхотна новост, а именно промяна на цветната температура. Вероятно сте чувал, че цветната температура на светлината може да заема важна в способността за работа и пълноценна почивка на човек. LED плафоните с дистанционно управление могат да променят светлината си от топло до студено бяло, а това става само с натискането на един бутон на дистанционното. Ако сте привърженик на класическата форма на осветителните тела, то този тип е точният за Вас, тъй като съчетава в себе си класически дизайн на плафон, модерна LED технология и богата функционалност .

Ако искате детската стая да получи по- модерна и разчупена визия и да дава настроение (дори преди да сте включили светлината), имаме нещо точно за Вас:

Акрилни осветителни тела с дистанционно управление

С този вид осветителни тела получавате освен всички функционалности на класическите LED плафони с дистанционно управление и нещо допълнително и много ценно - индивидуалност. Можете да изберете различна форма и размер на осветителното тяло, да комбинирате няколко и да получите истинска магия от светлина. Разгледайте акрилните осветителни тела.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози