Количка
0 артикула

Новини

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

LED осветление

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?

Осветителни тела за окачен таван

15 Юни 2021
Търсите ли рентабилно, високоефективно осветление за перфектно балансирано разпределение на светлината в цялото пространство? LED панелите са реш...
Вижте всички статии

LED плафони за детска стая

Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си докато децата растат. Осветлението също трябва да се променя заедно с цялостната визия, а и то ще спомогне за постигането на новото излъчване на помещението. Разбира се, една такава промяна не означава непременно да похарчите тонове пари. Има достатъчно достъпни осветителни тела, с които да се погрижите за осветлението в една променяща се среда.

Димиращо се осветление

Първото, може би най-практично решение е. да поставите LED осветление било в плафон или обикновена крушка Е27, които могат да се димират. Най-важното им качество е, че можете да регулирате интензивността на светлината по всяко време. Тази опция освен практична е и здравословна, тъй като може да настроите светлината вечер да е по-приглушена, а това спомага и за настройването на организма за почивка и сън. Можете да изберете мощно осветително тяло, което да осигурява достатъчно работна светлина за учене, игри и други активни дейности, което обаче да може да се регулира до почти незабележима светлина, когато е необходимо.

Креативно осветление

Задължителен елемент при осветлението за детската стая е Вашата креативност. Творчеството е много важно, а на BGLEDFACTORY.BG ще откриете всичко необходимо, за да творите със светлината.

LED ленти

С този тип осветление може да се постигне много. С тях се поставят акценти на атрактивните места в помещението, а на другия полюс - могат да се използват за така нареченото скрито осветление. Светодиодните RGB ленти пък дават възможност за промяна на цвета на светене, като това може да става динамично по зададени от Вас критерии с подходящ за целта контролер.

LED плафони с дистанционно управление

Освен функцията, която за промяна на силата на светене (димиране), тези LED плафони предлагат още една страхотна новост, а именно промяна на цветната температура. Вероятно сте чувал, че цветната температура на светлината може да заема важна в способността за работа и пълноценна почивка на човек. LED плафоните с дистанционно управление могат да променят светлината си от топло до студено бяло, а това става само с натискането на един бутон на дистанционното. Ако сте привърженик на класическата форма на осветителните тела, то този тип е точният за Вас, тъй като съчетава в себе си класически дизайн на плафон, модерна LED технология и богата функционалност .

Ако искате детската стая да получи по- модерна и разчупена визия и да дава настроение (дори преди да сте включили светлината), имаме нещо точно за Вас:

Акрилни осветителни тела с дистанционно управление

С този вид осветителни тела получавате освен всички функционалности на класическите LED плафони с дистанционно управление и нещо допълнително и много ценно - индивидуалност. Можете да изберете различна форма и размер на осветителното тяло, да комбинирате няколко и да получите истинска магия от светлина. Разгледайте акрилните осветителни тела.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози