Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...
Вижте всички статии

Няколко интересни факта за LED осветлението

Една LED крушка може да издържи повече от 20 години

Напълно възможно е, ако сега смените крушката в стаята на бебето си с LED крушка, тя да остане работеща там до навършването на пълнолетие на детето Ви, че и след това.

Няколко интересни факта за LED осветлението

LED крушката е изобретена през 1963 г.

Крушката с нажежаема жичка е изобретена през 1879 г., а само 84 години по-късно и светодиодната. За добро или лошо LED осветлението получава своето бурно развитие едва през последните 2 десетилетия и става достъпно.

Нова година на Таймс Скуеър…

Традиционната падаща топка, с която по традиция се изпраща старата и посреща новата година на Таймс Скуеър, съдържа 32 256 LED-а.

Можете да увеличите производителността си, като използвате LED осветление

Много проучвания доказват, че правилната настройка на осветлението на работното място увеличава енергийните нива и работоспособността. 

LED означава светодиод

Научете Какво е LED осветлението.

LED крушките произвеждат незначително количество топлина

При емблематичните крушки с нажежаема жичка 90% от използваната електроенергия произвежда… топлина. При LED този процент под 10%.

Преходът към LED води началото си от 1987 г.

Преходът към LED е започнал по различно време в различните част на света, но 1987 г. е годината, през която започва по-масовото използване на LED в автомобилното осветление и светофарните уредби.

Над 95% рециклируем

При светодиодното осветление не се използва живак и повече от 95% от едно LED осветително тяло може да бъде рециклирано.

LED не привлича насекоми

Това не е общовалидно правило, но, тъй като летящите насекоми са привлечени основно от ултравиолетовата светлина, съществуват такива светодиоди, които не произвеждат този тип светлина и поради тази причина не привличат насекомите.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози