Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Малките стъпки към един по-устойчив свят

Малки стъпки към един поздрав свят - LED осветление

Въпреки всички технологични иновации и развитие в науката и икономиката, ние сме само прашинка от нашата планета и въпреки това носим най-голяма отговорност за нейното здраве и за това, да правим по-устойчиви избори. Един малък, но значителен избор може да бъде да използваме по-малко електроенергия.

2020 година блокира голяма част от обичайните ни дейности, като затвори производства и намали значително трафика по пътищата и в небето. Глобалните нива на замърсяване спаднаха до невиждани скоро нива. Хората отново започнаха да виждат синьото небе в големи градове, където обикновено има само сив смог. Когато евентуално се върнем към нормалния си начин на живот, ще сме в ситуация на "нова нормалност". Ежедневието на много хора се промени значително и това ще даде отражение и в бъдеще. Промени се начинът по който работим и пътуваме, а тази промяна е идеално време да преосмислим връзката си природата. 

Тъй като за известно време бяхме принудени да спрем, голяма част от хората с нетърпение очакват да се върнат към живота си от преди година - преди избухването на пандемията. В същото време много други може би са осъзнали какво наистина е важно. Ами ако изберем качество пред количество? По-дълготрайният избор вместо най-евтиния? Ако сме по-внимателни как консумираме ресурсите и направим малки промени в навиците си ще имаме една по-устойчива среда за живот.

Независимо дали става въпрос за дома или за работното място, консумацията на енергия е един от най-големите ни разходи. Що се отнася до осветлението, взимането на енергийно ефективно решение е достъпно за всички.

Бъдете разумни и изберете LED осветление

LED осветлението е една от най-енергийно ефективните и бързо развиващи технологии днес. Качественото LED осветление има по-дълъг живот и предлага много по-добро качество на светлината от другите видове осветление. LED осветителните тела имат живот между 20 000 и 50 000 часа. Използването на LED може да намали консумацията на енергия с 80%. Ето защо е много лесно да направите този устойчив избор на осветление, да намалите консумацията на енергия и в същото време да спестите пари.

LED осветление за бизнеса

Спестяването на средства е важно за всеки бизнес, а чрез използването на по-малко енергия това става по социално отговорен начин. Без значение от размера на компанията, инвестицията в LED осветление се връща в много кратък период.

Продуктите на Дианид

Ние предлагаме голямо разнообразия от осветление за дома и индустрията. Имаме собствено производство, което включва от LED крушки за дома, през модерни LED панели за бизнес и други обществени сгради и помещения, до промишлени осветителни тела.

Без значение какви са Вашите нужди, ние имаме решение за осветлението, което Ви помага да направите екологичен избор, като намалите консумацията на енергия и разходите си. Направете тази стъпка още сега. Изберете продуктите на фирма Дианид.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози