Количка
0 артикула

Новини

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

LED осветление

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?

Осветителни тела за окачен таван

15 Юни 2021
Търсите ли рентабилно, високоефективно осветление за перфектно балансирано разпределение на светлината в цялото пространство? LED панелите са реш...
Вижте всички статии

Малките стъпки към един по-устойчив свят

Малки стъпки към един поздрав свят - LED осветление

Въпреки всички технологични иновации и развитие в науката и икономиката, ние сме само прашинка от нашата планета и въпреки това носим най-голяма отговорност за нейното здраве и за това, да правим по-устойчиви избори. Един малък, но значителен избор може да бъде да използваме по-малко електроенергия.

2020 година блокира голяма част от обичайните ни дейности, като затвори производства и намали значително трафика по пътищата и в небето. Глобалните нива на замърсяване спаднаха до невиждани скоро нива. Хората отново започнаха да виждат синьото небе в големи градове, където обикновено има само сив смог. Когато евентуално се върнем към нормалния си начин на живот, ще сме в ситуация на "нова нормалност". Ежедневието на много хора се промени значително и това ще даде отражение и в бъдеще. Промени се начинът по който работим и пътуваме, а тази промяна е идеално време да преосмислим връзката си природата. 

Тъй като за известно време бяхме принудени да спрем, голяма част от хората с нетърпение очакват да се върнат към живота си от преди година - преди избухването на пандемията. В същото време много други може би са осъзнали какво наистина е важно. Ами ако изберем качество пред количество? По-дълготрайният избор вместо най-евтиния? Ако сме по-внимателни как консумираме ресурсите и направим малки промени в навиците си ще имаме една по-устойчива среда за живот.

Независимо дали става въпрос за дома или за работното място, консумацията на енергия е един от най-големите ни разходи. Що се отнася до осветлението, взимането на енергийно ефективно решение е достъпно за всички.

Бъдете разумни и изберете LED осветление

LED осветлението е една от най-енергийно ефективните и бързо развиващи технологии днес. Качественото LED осветление има по-дълъг живот и предлага много по-добро качество на светлината от другите видове осветление. LED осветителните тела имат живот между 20 000 и 50 000 часа. Използването на LED може да намали консумацията на енергия с 80%. Ето защо е много лесно да направите този устойчив избор на осветление, да намалите консумацията на енергия и в същото време да спестите пари.

LED осветление за бизнеса

Спестяването на средства е важно за всеки бизнес, а чрез използването на по-малко енергия това става по социално отговорен начин. Без значение от размера на компанията, инвестицията в LED осветление се връща в много кратък период.

Продуктите на Дианид

Ние предлагаме голямо разнообразия от осветление за дома и индустрията. Имаме собствено производство, което включва от LED крушки за дома, през модерни LED панели за бизнес и други обществени сгради и помещения, до промишлени осветителни тела.

Без значение какви са Вашите нужди, ние имаме решение за осветлението, което Ви помага да направите екологичен избор, като намалите консумацията на енергия и разходите си. Направете тази стъпка още сега. Изберете продуктите на фирма Дианид.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози