Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...
Вижте всички статии

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

След уикенда на най-голямото пазаруване за годината, който вече е световна традиция, гигантът Amazon се похвалиха, че тази година е рекордна в продажбите за Black Friday. Заради пандемията от коронавирус хората пазаруват онлайн повече от всякога. Най-голям дял в поръчките заемат подаръците за предстоящите коледни празници. А докато Амазон бележи нови рекорди в продажбите, голяма част от физическите магазини се борят за оцеляването си.

Разбира се, компанията не разкрива точните данни за продажбите си на Черен петък. Гигантът получава и много критика, тъй като популяризира главно своите продукти, за сметка на тези, предлагани от други търговци в платформата, но въпреки това външните търговци също са получили рекордно търсене тази година с продажби за над 4 800 000 000 $ в световен мащаб само за трите дни от Черен петък до Кибер по неделник, а това е ръст с 60% от миналата година.

Данните сочат, че за Black Friday 2020 над 40% от онлайн продажбите са били през платформата на Amazon.  Друго интересно явление, което завладя търговците по цял свят, беше изместването на началото на празничните оферти много преди края на октомври.

Въпреки далеч по-скромните възможности на нашия пазар, след кампанията Черен петък 2020 можем да кажем, че все по-голяма част от хората се насочват към удобството на онлайн пазаруването в подкрепа на световната тенденция.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози