Количка
0 артикула

Новини

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

LED осветление

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?

Осветителни тела за окачен таван

15 Юни 2021
Търсите ли рентабилно, високоефективно осветление за перфектно балансирано разпределение на светлината в цялото пространство? LED панелите са реш...
Вижте всички статии

Идеи за коледна украса на открито

Празниците вече са на прага и може би част от вас се чудят, кога отмина още една година, а друга част се радват, че приближава краят на 2020 година... Празниците са времето, когато трябва да забавим нещата около себе си и да обърнем внимание на най-близките си хора. Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си, а ние ще ви представим няколко идеи за декорация, които може да ви вдъхновят да започнете.

Висящ Дядо Коледа

Висящ Дядо Коледа

Един забавен Дядо Коледа, който случайно се е изплъзнал от покрива ви. Той със сигурност ще привлече внимание и ще добави усмивка на лицето на всеки, който го види. А, ако добавите и светещи еленчета на покрива, картинката ще е пълна.

Орнаменти за употреба навън

Орнаменти за употреба на открито

Вероятно имате достатъчно коледни орнаменти за украса в дома си. Използвайте част от тях, за да украсите извън дома си. Имате дръвче или декоративен храст в двора си? Придайте им колоритен вид, който ще спира погледите на съседите и минувачите в тях, а ако добавите и светеща украса към тях, става коледна сцена от приказките.

Светещи линии

Светещи къщи

Не е необходимо да правите нещо специално. Очертайте контурите на къщата със светещ маркуч. Прост, но елегантен начин да придадете на дома си празничен вид. Обикновено красотата се крие в простите решения. Не изглеждат ли къщите от снимката като празнична картичка? Изберете различен цвят на светене, ако сте по-смели в идеите си.

Капки светлина

Капки светлина

Уютна сцена за празнично осветление в задния двор. Сякаш от дървото на снимката "капе светлина" и осветява зоната около него. Разбира се, така поставено осветлението кара всичко да изглежда елегантно, без значение какъв е празникът, но около Коледа осветлението става още по-вълшебно.

Светещи подаръци

Светещи подаръци

Оставете светещи подаръци на пейката пред входа си. Така със сигурност ще подсилите празничното усещане на всички наоколо.

Изобилие от сладки

Изобилие от сладки

Съгласете се, че няма да е Коледа без лакомства навсякъде. Можете лесно да използвате бонбоните като декоративни елементи, които определено ще привлекат вниманието. Поставете ги в буркан, стойка за торта, а в тях може да включите светлинки за разкош от декоративна запушалка за бутилка. Недостатък на украсата от сладки е, че може бързо да изчезне, особено, ако има малчугани наблизо.


В статията са използвани изображения от backyardboss.net

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози