Количка
0 артикула

Новини

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

LED осветление

Как да изберем захранване за LED

11 Май 2021
Различни размери, различни мощности, различен тип охлаждане - как да изберем?

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.
Вижте всички статии

Идеи за коледна украса на открито

Празниците вече са на прага и може би част от вас се чудят, кога отмина още една година, а друга част се радват, че приближава краят на 2020 година... Празниците са времето, когато трябва да забавим нещата около себе си и да обърнем внимание на най-близките си хора. Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си, а ние ще ви представим няколко идеи за декорация, които може да ви вдъхновят да започнете.

Висящ Дядо Коледа

Висящ Дядо Коледа

Един забавен Дядо Коледа, който случайно се е изплъзнал от покрива ви. Той със сигурност ще привлече внимание и ще добави усмивка на лицето на всеки, който го види. А, ако добавите и светещи еленчета на покрива, картинката ще е пълна.

Орнаменти за употреба навън

Орнаменти за употреба на открито

Вероятно имате достатъчно коледни орнаменти за украса в дома си. Използвайте част от тях, за да украсите извън дома си. Имате дръвче или декоративен храст в двора си? Придайте им колоритен вид, който ще спира погледите на съседите и минувачите в тях, а ако добавите и светеща украса към тях, става коледна сцена от приказките.

Светещи линии

Светещи къщи

Не е необходимо да правите нещо специално. Очертайте контурите на къщата със светещ маркуч. Прост, но елегантен начин да придадете на дома си празничен вид. Обикновено красотата се крие в простите решения. Не изглеждат ли къщите от снимката като празнична картичка? Изберете различен цвят на светене, ако сте по-смели в идеите си.

Капки светлина

Капки светлина

Уютна сцена за празнично осветление в задния двор. Сякаш от дървото на снимката "капе светлина" и осветява зоната около него. Разбира се, така поставено осветлението кара всичко да изглежда елегантно, без значение какъв е празникът, но около Коледа осветлението става още по-вълшебно.

Светещи подаръци

Светещи подаръци

Оставете светещи подаръци на пейката пред входа си. Така със сигурност ще подсилите празничното усещане на всички наоколо.

Изобилие от сладки

Изобилие от сладки

Съгласете се, че няма да е Коледа без лакомства навсякъде. Можете лесно да използвате бонбоните като декоративни елементи, които определено ще привлекат вниманието. Поставете ги в буркан, стойка за торта, а в тях може да включите светлинки за разкош от декоративна запушалка за бутилка. Недостатък на украсата от сладки е, че може бързо да изчезне, особено, ако има малчугани наблизо.


В статията са използвани изображения от backyardboss.net

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози