Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...
Вижте всички статии

Идеи за коледна украса на открито

Празниците вече са на прага и може би част от вас се чудят, кога отмина още една година, а друга част се радват, че приближава краят на 2020 година... Празниците са времето, когато трябва да забавим нещата около себе си и да обърнем внимание на най-близките си хора. Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си, а ние ще ви представим няколко идеи за декорация, които може да ви вдъхновят да започнете.

Висящ Дядо Коледа

Висящ Дядо Коледа

Един забавен Дядо Коледа, който случайно се е изплъзнал от покрива ви. Той със сигурност ще привлече внимание и ще добави усмивка на лицето на всеки, който го види. А, ако добавите и светещи еленчета на покрива, картинката ще е пълна.

Орнаменти за употреба навън

Орнаменти за употреба на открито

Вероятно имате достатъчно коледни орнаменти за украса в дома си. Използвайте част от тях, за да украсите извън дома си. Имате дръвче или декоративен храст в двора си? Придайте им колоритен вид, който ще спира погледите на съседите и минувачите в тях, а ако добавите и светеща украса към тях, става коледна сцена от приказките.

Светещи линии

Светещи къщи

Не е необходимо да правите нещо специално. Очертайте контурите на къщата със светещ маркуч. Прост, но елегантен начин да придадете на дома си празничен вид. Обикновено красотата се крие в простите решения. Не изглеждат ли къщите от снимката като празнична картичка? Изберете различен цвят на светене, ако сте по-смели в идеите си.

Капки светлина

Капки светлина

Уютна сцена за празнично осветление в задния двор. Сякаш от дървото на снимката "капе светлина" и осветява зоната около него. Разбира се, така поставено осветлението кара всичко да изглежда елегантно, без значение какъв е празникът, но около Коледа осветлението става още по-вълшебно.

Светещи подаръци

Светещи подаръци

Оставете светещи подаръци на пейката пред входа си. Така със сигурност ще подсилите празничното усещане на всички наоколо.

Изобилие от сладки

Изобилие от сладки

Съгласете се, че няма да е Коледа без лакомства навсякъде. Можете лесно да използвате бонбоните като декоративни елементи, които определено ще привлекат вниманието. Поставете ги в буркан, стойка за торта, а в тях може да включите светлинки за разкош от декоративна запушалка за бутилка. Недостатък на украсата от сладки е, че може бързо да изчезне, особено, ако има малчугани наблизо.


В статията са използвани изображения от backyardboss.net

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози