Количка
0 артикула

Новини

Черен петък 2020 - подгответе се за най-изгодното пазаруване тази година

23 Ное 2020
Възползвайте се от най-големите отстъпки за годината. Хванете офертите за LED осветление и видеонаблюдение на 27.11.2020 - Черен петък!

Предложи кауза, която да подкрепим

16 Ное 2020
През месец декември даряваме част от обората си добра кауза. Помогнете ни да я изберем.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

30% отстъпка за монтаж на видеонаблюдение

11 Ное 2020
Възползвайте се от 30% отстъпка от цената за монтаж на видеонаблюдение в периода от 11.11.2020 до 11.12.2020 г.

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

LED осветление

Идеи за коледна украса на открито

17 Ное 2020
Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си...

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

Енергийно ефективни LED ленти

09 Окт 2020
Често говорим за спестяване на електроенергия при осветлението, но някак пропускаме да го споменем при LED лентите.

Няколко световни града с интелигентно улично осветление

02 Окт 2020
Глобалният проблем със замърсяването и прекомерното използване на електроенергия кара все повече управници на големи градове, да мислят в посока намал...

Скрито осветление

01 Окт 2020
Атмосферата, която дава скритото осветление гали сетивата и Ви пренася емоцията на друго ниво.

Светодиодни крушки Е27

25 Сеп 2020
LED крушки Е27 произведени от Дианид - какво трябва да знаем.

LED панели 600x600

10 Сеп 2020
LED панели 600х600 за растерен таван със стандартни размери.

Видеонаблюдение

Какво означават различните PoE типове и за какво се използват

12 Ное 2020
По-малко кабели, повече удобство. Какво означават различните PoE типове и за какво се използват. 

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?

Камера за наблюдение през телефон

14 Май 2020
"Трябва ми камера, която да наблюдавам през телефона си." Едно от много често даваните изисквания от клиенти към нас. Ето какви са вариантите за това....

IP камера или аналогова (AHD) камера

07 Май 2020
Какви са предимствата и недостатъците на двете технологии и как да изберем подходящата за нашите нужди?

Продуктите за видеонаблюдение Dahua вече се предлагат от Дианид

21 Апр 2020
Фирма Дианид предлага всички продукти за видеонаблюдение на световния гигант в областта Dahua Technology.
Вижте всички статии

Коледните елхи през 2020

На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече е от важно да запазим пламъка на надеждата и доброто настроение в душите си, който да ни води през тези смутни за целия свят времена. Коледните елхи винаги са били класически аксесоар в домовете ни по време на коледните и новогодишни празници. Представяме ви няколко интересни идеи за коледните дръвчета, които са актуални през тази година.

Сглобяемите коледни елхи спестяват място, а освен това са щадящи за природата, тъй като могат да бъдат използвани 10 и повече години. На пазара вече се предлагат всякакви размери, а с тях тържеството може да бъде практически навсякъде - в къщата, на вилата, на каравана - сами избирате, а не е необходимо да правите компромис с външния вид на елхата.

Тази година вероятно ще се наложи повечето зимни почивка да са… у дома, затова пресъздаването неизбежно ще се появи нуждата от пресъздаване на зимни сцени. А какво е една зимна сцена без сняг. Коледните дървета с естествен заснежен вид ще бъдат доста популярен избор през тази година.

Една по-смела арт алтернатива представлява коледно дърво на стената. Освен, че ще си спестите място, ще впрегнете артистичните си заложби в работа. Можете да използвате всичко, което имате под ръка - лампички, клони, стълба, стари коледни играчки, LED маркучи - тук наистина няма ограничение на използваните материали. Важен е крайният резултат. Всяка скучна стена може да се превърне в чудесна алтернатива на коледно дърво. Ако резултатът Ви удовлетворява защо да не се превърне тази коледна декорация в целогодишна?

Коледа е време на обичаните традиции и познатите зимни удобства. Поради тази причина повечето от нас се придържат към спомените си за коледно дръвче от близкото минало, от своето детство. Тази година на пазара се появиха по-луксозни триизмерни коледни дръвчета, които наподобяват в голяма степен усещането на вид, а и при докосване на истинско дърво. Ще имате възможност да добавите повече реализъм към декора си, който да пресъздаде в голяма степен усещането за автентизъм.

Напредъкът на технологиите вече позволява управлението на LED светлините, чрез приложения, WIFI / Bluetooth контролери. Персонализираните светлини за празничните дръвчета са вероятно следващата модна линия в украсяването им.

Коледната декорация изнесена в двора на къщата или пред блока предава коледния дух и заразява с емоции познати и непознати, които я видят. А какво по-ценно от това. Коледната декорация на открито винаги е модерна. 

Една интересна тенденция за заформя тази година, а именно - черна коледна елха. Създаването на такъв уникален стилен център в дома, вероятно ще се стори на мнозина от Вас прекалено екстравагантно, но за да обзавеждането в един съвременен дом той може да работи наистина добре.

А ако все пак сте по-традиционно ориентирани, разгледайте нашите предложения за коледна декорация на открито и на закрито.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани