Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...
Вижте всички статии

Коледните елхи през 2020

На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече е от важно да запазим пламъка на надеждата и доброто настроение в душите си, който да ни води през тези смутни за целия свят времена. Коледните елхи винаги са били класически аксесоар в домовете ни по време на коледните и новогодишни празници. Представяме ви няколко интересни идеи за коледните дръвчета, които са актуални през тази година.

Сглобяемите коледни елхи спестяват място, а освен това са щадящи за природата, тъй като могат да бъдат използвани 10 и повече години. На пазара вече се предлагат всякакви размери, а с тях тържеството може да бъде практически навсякъде - в къщата, на вилата, на каравана - сами избирате, а не е необходимо да правите компромис с външния вид на елхата.

Тази година вероятно ще се наложи повечето зимни почивка да са… у дома, затова пресъздаването неизбежно ще се появи нуждата от пресъздаване на зимни сцени. А какво е една зимна сцена без сняг. Коледните дървета с естествен заснежен вид ще бъдат доста популярен избор през тази година.

Една по-смела арт алтернатива представлява коледно дърво на стената. Освен, че ще си спестите място, ще впрегнете артистичните си заложби в работа. Можете да използвате всичко, което имате под ръка - лампички, клони, стълба, стари коледни играчки, LED маркучи - тук наистина няма ограничение на използваните материали. Важен е крайният резултат. Всяка скучна стена може да се превърне в чудесна алтернатива на коледно дърво. Ако резултатът Ви удовлетворява защо да не се превърне тази коледна декорация в целогодишна?

Коледа е време на обичаните традиции и познатите зимни удобства. Поради тази причина повечето от нас се придържат към спомените си за коледно дръвче от близкото минало, от своето детство. Тази година на пазара се появиха по-луксозни триизмерни коледни дръвчета, които наподобяват в голяма степен усещането на вид, а и при докосване на истинско дърво. Ще имате възможност да добавите повече реализъм към декора си, който да пресъздаде в голяма степен усещането за автентизъм.

Напредъкът на технологиите вече позволява управлението на LED светлините, чрез приложения, WIFI / Bluetooth контролери. Персонализираните светлини за празничните дръвчета са вероятно следващата модна линия в украсяването им.

Коледната декорация изнесена в двора на къщата или пред блока предава коледния дух и заразява с емоции познати и непознати, които я видят. А какво по-ценно от това. Коледната декорация на открито винаги е модерна. 

Една интересна тенденция за заформя тази година, а именно - черна коледна елха. Създаването на такъв уникален стилен център в дома, вероятно ще се стори на мнозина от Вас прекалено екстравагантно, но за да обзавеждането в един съвременен дом той може да работи наистина добре.

А ако все пак сте по-традиционно ориентирани, разгледайте нашите предложения за коледна декорация на открито и на закрито.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози