Предстоящо увеличение на цените от 01.07.2021г. Повече информация >>

Количка
0 артикула

Новини

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Предстоящо ценово увеличение от 01.07.2021г.

25 Май 2021
Вследствие от международната обстановка се налага да увеличим цените на продуктите, които произвеждаме, след 01.07.2021г.

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

LED осветление

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?

Осветителни тела за окачен таван

15 Юни 2021
Търсите ли рентабилно, високоефективно осветление за перфектно балансирано разпределение на светлината в цялото пространство? LED панелите са реш...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Сензори за движение

20 Май 2021
Сензорът (датчикът) за движение е интелигентно решение, което подпомага както вашата сигурност, така и вашата енергийна ефективност. Какви технологии...

Как да свържем LED осветление към Ел. инсталацията

14 Май 2021
Какво е специфичното при свързване на LED осветление към електрическата инсталация и за какво да внимаваме?

Как да изберем захранване за LED

11 Май 2021
Различни размери, различни мощности, различен тип охлаждане - как да изберем?

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...
Вижте всички статии

Коледните елхи през 2020

На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече е от важно да запазим пламъка на надеждата и доброто настроение в душите си, който да ни води през тези смутни за целия свят времена. Коледните елхи винаги са били класически аксесоар в домовете ни по време на коледните и новогодишни празници. Представяме ви няколко интересни идеи за коледните дръвчета, които са актуални през тази година.

Сглобяемите коледни елхи спестяват място, а освен това са щадящи за природата, тъй като могат да бъдат използвани 10 и повече години. На пазара вече се предлагат всякакви размери, а с тях тържеството може да бъде практически навсякъде - в къщата, на вилата, на каравана - сами избирате, а не е необходимо да правите компромис с външния вид на елхата.

Тази година вероятно ще се наложи повечето зимни почивка да са… у дома, затова пресъздаването неизбежно ще се появи нуждата от пресъздаване на зимни сцени. А какво е една зимна сцена без сняг. Коледните дървета с естествен заснежен вид ще бъдат доста популярен избор през тази година.

Една по-смела арт алтернатива представлява коледно дърво на стената. Освен, че ще си спестите място, ще впрегнете артистичните си заложби в работа. Можете да използвате всичко, което имате под ръка - лампички, клони, стълба, стари коледни играчки, LED маркучи - тук наистина няма ограничение на използваните материали. Важен е крайният резултат. Всяка скучна стена може да се превърне в чудесна алтернатива на коледно дърво. Ако резултатът Ви удовлетворява защо да не се превърне тази коледна декорация в целогодишна?

Коледа е време на обичаните традиции и познатите зимни удобства. Поради тази причина повечето от нас се придържат към спомените си за коледно дръвче от близкото минало, от своето детство. Тази година на пазара се появиха по-луксозни триизмерни коледни дръвчета, които наподобяват в голяма степен усещането на вид, а и при докосване на истинско дърво. Ще имате възможност да добавите повече реализъм към декора си, който да пресъздаде в голяма степен усещането за автентизъм.

Напредъкът на технологиите вече позволява управлението на LED светлините, чрез приложения, WIFI / Bluetooth контролери. Персонализираните светлини за празничните дръвчета са вероятно следващата модна линия в украсяването им.

Коледната декорация изнесена в двора на къщата или пред блока предава коледния дух и заразява с емоции познати и непознати, които я видят. А какво по-ценно от това. Коледната декорация на открито винаги е модерна. 

Една интересна тенденция за заформя тази година, а именно - черна коледна елха. Създаването на такъв уникален стилен център в дома, вероятно ще се стори на мнозина от Вас прекалено екстравагантно, но за да обзавеждането в един съвременен дом той може да работи наистина добре.

А ако все пак сте по-традиционно ориентирани, разгледайте нашите предложения за коледна декорация на открито и на закрито.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози