Количка
0 артикула

Новини

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

LED осветление

Как да свържем LED осветление към Ел. инсталацията

14 Май 2021
Какво е специфичното при свързване на LED осветление към електрическата инсталация и за какво да внимаваме?

Как да изберем захранване за LED

11 Май 2021
Различни размери, различни мощности, различен тип охлаждане - как да изберем?

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...
Вижте всички статии

Осветлението като услуга

Осветлението като услуга

"Осветлението като услуга" е интересна концепция, която вече се прилага в много страни и всъщност е много лесна за изпълнение, като същевременно е и много полезна за клиента. Освен, че общата цена за доставка и монтаж на осветлението се разпределя на месечни вноски за целия срок на договора, което изключва нуждата от първоначална инвестиция, клиентът изцяло предоставя ангажимента по поддръжката на осветителната си система на фирмата доставчик. Единствената грижа остава фиксираната месечна такса за срока на договора.

Идеята

Взимаме за пример фирма собственик на 5 производствени халета. Вместо собственикът да инвестира в проектиране, закупуване и поддръжка на осветление за тези халета, прехвърля цялата отговорност на специализирана фирма в областта на осветлението. По този начин изпълнителят ръководи целия процес (разбира се, съгласно заложените в договора параметри) от проучване, през проектиране, деинсталиране на старото осветление (ако има такова) и инсталиране на новото. Договорът може да обхваща много и различни параметри и да включва ежемесечна проверка на нивата на осветеност, при необходимост оптимизиране на системата и други.

Въпреки, че все още услугата не е популярна на българския пазар, тя е много полезна за големи компании, които разполагат с няколко на помещения за поддръжка и имат нужда от оптимизация на разходите.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози