Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Осветлението като услуга

Осветлението като услуга

"Осветлението като услуга" е интересна концепция, която вече се прилага в много страни и всъщност е много лесна за изпълнение, като същевременно е и много полезна за клиента. Освен, че общата цена за доставка и монтаж на осветлението се разпределя на месечни вноски за целия срок на договора, което изключва нуждата от първоначална инвестиция, клиентът изцяло предоставя ангажимента по поддръжката на осветителната си система на фирмата доставчик. Единствената грижа остава фиксираната месечна такса за срока на договора.

Идеята

Взимаме за пример фирма собственик на 5 производствени халета. Вместо собственикът да инвестира в проектиране, закупуване и поддръжка на осветление за тези халета, прехвърля цялата отговорност на специализирана фирма в областта на осветлението. По този начин изпълнителят ръководи целия процес (разбира се, съгласно заложените в договора параметри) от проучване, през проектиране, деинсталиране на старото осветление (ако има такова) и инсталиране на новото. Договорът може да обхваща много и различни параметри и да включва ежемесечна проверка на нивата на осветеност, при необходимост оптимизиране на системата и други.

Въпреки, че все още услугата не е популярна на българския пазар, тя е много полезна за големи компании, които разполагат с няколко на помещения за поддръжка и имат нужда от оптимизация на разходите.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози