Количка
0 артикула

Новини

Сделка на деня в периода 24-31.10.2020

23 Окт 2020
Възползвайте се от сделката на деня до края на месец октомври. 

Коледна и новогодишна украса 2020-2021

21 Окт 2020
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

Скрито осветление

01 Окт 2020
Атмосферата, която дава скритото осветление гали сетивата и Ви пренася емоцията на друго ниво.

Black Friday - Денят на супер намаленията

24 Сеп 2020
Black Friday - една традиция тръгнала от САЩ набра голяма популярност у нас през последните години. Какви очаквания имат потребителите и какви намален...

Нова серия LED крушки

16 Сеп 2020
Всички нови модели E27 7W и 9W на супер цена 1,20 лева с ДДС.

LED осветление

Енергийно ефективни LED ленти

09 Окт 2020
Често говорим за спестяване на електроенергия при осветлението, но някак пропускаме да го споменем при LED лентите.

Няколко световни града с интелигентно улично осветление

02 Окт 2020
Глобалният проблем със замърсяването и прекомерното използване на електроенергия кара все повече управници на големи градове, да мислят в посока намал...

Скрито осветление

01 Окт 2020
Атмосферата, която дава скритото осветление гали сетивата и Ви пренася емоцията на друго ниво.

Светодиодни крушки Е27

25 Сеп 2020
LED крушки Е27 произведени от Дианид - какво трябва да знаем.

LED панели 600x600

10 Сеп 2020
LED панели 600х600 за растерен таван със стандартни размери.

Видове LED панели

02 Сеп 2020
Какви видове LED панели произвежда и предлага на пазара българският производител на осветление Дианид?

По-добри условия за здравните специалисти чрез LED осветление

31 Авг 2020
Създаването на подходящи условия на труд е от изключителна важност, а за хората, които се грижат за здравето ни, тези условия могат да бъдат въпрос на...

Видеонаблюдение

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?

Камера за наблюдение през телефон

14 Май 2020
"Трябва ми камера, която да наблюдавам през телефона си." Едно от много често даваните изисквания от клиенти към нас. Ето какви са вариантите за това....

IP камера или аналогова (AHD) камера

07 Май 2020
Какви са предимствата и недостатъците на двете технологии и как да изберем подходящата за нашите нужди?

Продуктите за видеонаблюдение Dahua вече се предлагат от Дианид

21 Апр 2020
Фирма Дианид предлага всички продукти за видеонаблюдение на световния гигант в областта Dahua Technology.

Речник на съкращения / термини във видеонаблюдението

07 Апр 2020
В системите за видеонаблюдение много често се използват съкращения при изписване на дадени характеристики. Какво означават те?
Вижте всички статии

Светодиодни крушки Е27

Светодиодни крушки Е7

Какво е LED крушка E27?

Крушките E27 са тези с винтовата основа и в наши дни често се използват все по-често за декоративно осветление, а в повече домове все още и за основно осветление. Е27 много прилича на Е14, които също са с винт, но са с по-малък диаметър. Можете да видите разликата по-долу:

Разлика между е27 и е14

От каква мощност имам нужда?

Когато сте купували халогенни или крушки с нажежаема жичка, вероятно сте свикнали мислите за силата им на светене от гледна точка на консумираната мощност (колкото по-голяма е мощността, толкова по-висока е яркостта). С LED крушките E27 и изобщо всички светодиодни крушки, за яркостта трябва да се съди според лумените светлина, които се произвеждат от един ват електричество, вместо по общата мощност. Това е така, защото светодиодите използват по-голямата част от мощността за производство на светлина, вместо да губят голяма част от нея, като я отделят в топлина.

Кой цвят на светлината е най-подходящ?

Едно от големите предимства на светодиодните крушки е, че имате няколко различни цветни температури, от които да избирате, гарантирайки, че имате пълен контрол върху атмосферата. Цветната температура се измерва в келвини. Колкото по-малка е цифрата на цветната температура, толкова по-топла е светлината. Колкото по-висока е цветната температура в келвини, толкова по-бяла е светлината. Прочетете и статията ни Топло или студено бяло. LED крушките E27, които произвеждаме са в два цвята - топло и студено бяло, като скоро ще започнем производството им и в дневна светлина (4000-4500К).

Ще ми трябва ли електротехник, който да монтира тези крушки?

Не. Инсталирането на LED крушки E27 е същото като на стандартните крушки E27 - просто ги завивате във фасонката.

Какъв ъгъл на разпространение на светлината е подходящ?

Ъгълът на разпространение на светлината се измерва в градуси. По-широкият ъгъл покрива по-равномерно и по-голямо пространство със светлина. LED балоните Е27 предоставят разпространение на светлината от 180 градуса, затова са подходящи за осветление в жилищни помещения. Обикновено, малките ъгли на разпространение на светлината се използват за декоративни цели или зони, където се нуждаете от фокус.

Колко ще ми струват LED крушките E27?

Ние от Дианид ЕООД винаги се стремим да намерим баланс межу добро качество и достъпна цена. Горди сме да кажем, че и този път открихме точният баланс, който Ви предлагаме в новата серия LED крушки E27, които произвеждаме с мощност 7W и 9W и цветна температура топло и студено бяло, като съвсем скоро ще добавим и опцията за дневно бяло (4000-4500К) и мощност от 5W, които ще отговарят на осветеността предлагана от 40W крушка с нажежаема жичка. Всички LED крушки Е27 са с пълна гаранция от 2 години, а цената им, без значение от избраната мощност - 5W,  7W или 9W е само 1,20 лева с ДДС. Всъщност можете да очаквате възвръщаемост на Вашата малка инвестиция още през втория месец. Ето една проста сметка:

За половин година, при средна употреба от 3 часа на ден, електричеството необходимо за една 75W крушка с нажежаема жичка струва 9,40 лв (цена валидна към 25.09.2020г). 9W LED крушка, която ще свети със същата сила, при средна употреба 3 часа на ден, ще изразходи електричество на стойност 1,15 лв.

Избирайте разумно!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани