Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Светодиодни крушки Е27

Светодиодни крушки Е7

Какво е LED крушка E27?

Крушките E27 са тези с винтовата основа и в наши дни често се използват все по-често за декоративно осветление, а в повече домове все още и за основно осветление. Е27 много прилича на Е14, които също са с винт, но са с по-малък диаметър. Можете да видите разликата по-долу:

Разлика между е27 и е14

От каква мощност имам нужда?

Когато сте купували халогенни или крушки с нажежаема жичка, вероятно сте свикнали мислите за силата им на светене от гледна точка на консумираната мощност (колкото по-голяма е мощността, толкова по-висока е яркостта). С LED крушките E27 и изобщо всички светодиодни крушки, за яркостта трябва да се съди според лумените светлина, които се произвеждат от един ват електричество, вместо по общата мощност. Това е така, защото светодиодите използват по-голямата част от мощността за производство на светлина, вместо да губят голяма част от нея, като я отделят в топлина.

Кой цвят на светлината е най-подходящ?

Едно от големите предимства на светодиодните крушки е, че имате няколко различни цветни температури, от които да избирате, гарантирайки, че имате пълен контрол върху атмосферата. Цветната температура се измерва в келвини. Колкото по-малка е цифрата на цветната температура, толкова по-топла е светлината. Колкото по-висока е цветната температура в келвини, толкова по-бяла е светлината. Прочетете и статията ни Топло или студено бяло. LED крушките E27, които произвеждаме са в два цвята - топло и студено бяло, като скоро ще започнем производството им и в дневна светлина (4000-4500К).

Ще ми трябва ли електротехник, който да монтира тези крушки?

Не. Инсталирането на LED крушки E27 е същото като на стандартните крушки E27 - просто ги завивате във фасонката.

Какъв ъгъл на разпространение на светлината е подходящ?

Ъгълът на разпространение на светлината се измерва в градуси. По-широкият ъгъл покрива по-равномерно и по-голямо пространство със светлина. LED балоните Е27 предоставят разпространение на светлината от 180 градуса, затова са подходящи за осветление в жилищни помещения. Обикновено, малките ъгли на разпространение на светлината се използват за декоративни цели или зони, където се нуждаете от фокус.

Колко ще ми струват LED крушките E27?

Ние от Дианид ЕООД винаги се стремим да намерим баланс межу добро качество и достъпна цена. Горди сме да кажем, че и този път открихме точният баланс, който Ви предлагаме в новата серия LED крушки E27, които произвеждаме с мощност 7W и 9W и цветна температура топло и студено бяло, като съвсем скоро ще добавим и опцията за дневно бяло (4000-4500К) и мощност от 5W, които ще отговарят на осветеността предлагана от 40W крушка с нажежаема жичка. Всички LED крушки Е27 са с пълна гаранция от 2 години, а цената им, без значение от избраната мощност - 5W,  7W или 9W е само 1,20 лева с ДДС. Всъщност можете да очаквате възвръщаемост на Вашата малка инвестиция още през втория месец. Ето една проста сметка:

За половин година, при средна употреба от 3 часа на ден, електричеството необходимо за една 75W крушка с нажежаема жичка струва 9,40 лв (цена валидна към 25.09.2020г). 9W LED крушка, която ще свети със същата сила, при средна употреба 3 часа на ден, ще изразходи електричество на стойност 1,15 лв.

Избирайте разумно!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози