Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?
Вижте всички статии

Светодиодни крушки Е27

Светодиодни крушки Е7

Какво е LED крушка E27?

Крушките E27 са тези с винтовата основа и в наши дни често се използват все по-често за декоративно осветление, а в повече домове все още и за основно осветление. Е27 много прилича на Е14, които също са с винт, но са с по-малък диаметър. Можете да видите разликата по-долу:

Разлика между е27 и е14

От каква мощност имам нужда?

Когато сте купували халогенни или крушки с нажежаема жичка, вероятно сте свикнали мислите за силата им на светене от гледна точка на консумираната мощност (колкото по-голяма е мощността, толкова по-висока е яркостта). С LED крушките E27 и изобщо всички светодиодни крушки, за яркостта трябва да се съди според лумените светлина, които се произвеждат от един ват електричество, вместо по общата мощност. Това е така, защото светодиодите използват по-голямата част от мощността за производство на светлина, вместо да губят голяма част от нея, като я отделят в топлина.

Кой цвят на светлината е най-подходящ?

Едно от големите предимства на светодиодните крушки е, че имате няколко различни цветни температури, от които да избирате, гарантирайки, че имате пълен контрол върху атмосферата. Цветната температура се измерва в келвини. Колкото по-малка е цифрата на цветната температура, толкова по-топла е светлината. Колкото по-висока е цветната температура в келвини, толкова по-бяла е светлината. Прочетете и статията ни Топло или студено бяло. LED крушките E27, които произвеждаме са в два цвята - топло и студено бяло, като скоро ще започнем производството им и в дневна светлина (4000-4500К).

Ще ми трябва ли електротехник, който да монтира тези крушки?

Не. Инсталирането на LED крушки E27 е същото като на стандартните крушки E27 - просто ги завивате във фасонката.

Какъв ъгъл на разпространение на светлината е подходящ?

Ъгълът на разпространение на светлината се измерва в градуси. По-широкият ъгъл покрива по-равномерно и по-голямо пространство със светлина. LED балоните Е27 предоставят разпространение на светлината от 180 градуса, затова са подходящи за осветление в жилищни помещения. Обикновено, малките ъгли на разпространение на светлината се използват за декоративни цели или зони, където се нуждаете от фокус.

Колко ще ми струват LED крушките E27?

Ние от Дианид ЕООД винаги се стремим да намерим баланс межу добро качество и достъпна цена. Горди сме да кажем, че и този път открихме точният баланс, който Ви предлагаме в новата серия LED крушки E27, които произвеждаме с мощност 7W и 9W и цветна температура топло и студено бяло, като съвсем скоро ще добавим и опцията за дневно бяло (4000-4500К) и мощност от 5W, които ще отговарят на осветеността предлагана от 40W крушка с нажежаема жичка. Всички LED крушки Е27 са с пълна гаранция от 2 години, а цената им, без значение от избраната мощност - 5W,  7W или 9W е само 1,20 лева с ДДС. Всъщност можете да очаквате възвръщаемост на Вашата малка инвестиция още през втория месец. Ето една проста сметка:

За половин година, при средна употреба от 3 часа на ден, електричеството необходимо за една 75W крушка с нажежаема жичка струва 9,40 лв (цена валидна към 25.09.2020г). 9W LED крушка, която ще свети със същата сила, при средна употреба 3 часа на ден, ще изразходи електричество на стойност 1,15 лв.

Избирайте разумно!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози