Предстоящо увеличение на цените от 01.07.2021г. Повече информация >>

Количка
0 артикула

Новини

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Предстоящо ценово увеличение от 01.07.2021г.

25 Май 2021
Вследствие от международната обстановка се налага да увеличим цените на продуктите, които произвеждаме, след 01.07.2021г.

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

LED осветление

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?

Осветителни тела за окачен таван

15 Юни 2021
Търсите ли рентабилно, високоефективно осветление за перфектно балансирано разпределение на светлината в цялото пространство? LED панелите са реш...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Сензори за движение

20 Май 2021
Сензорът (датчикът) за движение е интелигентно решение, което подпомага както вашата сигурност, така и вашата енергийна ефективност. Какви технологии...

Как да свържем LED осветление към Ел. инсталацията

14 Май 2021
Какво е специфичното при свързване на LED осветление към електрическата инсталация и за какво да внимаваме?

Как да изберем захранване за LED

11 Май 2021
Различни размери, различни мощности, различен тип охлаждане - как да изберем?

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...
Вижте всички статии

Светодиодни крушки Е27

Светодиодни крушки Е7

Какво е LED крушка E27?

Крушките E27 са тези с винтовата основа и в наши дни често се използват все по-често за декоративно осветление, а в повече домове все още и за основно осветление. Е27 много прилича на Е14, които също са с винт, но са с по-малък диаметър. Можете да видите разликата по-долу:

Разлика между е27 и е14

От каква мощност имам нужда?

Когато сте купували халогенни или крушки с нажежаема жичка, вероятно сте свикнали мислите за силата им на светене от гледна точка на консумираната мощност (колкото по-голяма е мощността, толкова по-висока е яркостта). С LED крушките E27 и изобщо всички светодиодни крушки, за яркостта трябва да се съди според лумените светлина, които се произвеждат от един ват електричество, вместо по общата мощност. Това е така, защото светодиодите използват по-голямата част от мощността за производство на светлина, вместо да губят голяма част от нея, като я отделят в топлина.

Кой цвят на светлината е най-подходящ?

Едно от големите предимства на светодиодните крушки е, че имате няколко различни цветни температури, от които да избирате, гарантирайки, че имате пълен контрол върху атмосферата. Цветната температура се измерва в келвини. Колкото по-малка е цифрата на цветната температура, толкова по-топла е светлината. Колкото по-висока е цветната температура в келвини, толкова по-бяла е светлината. Прочетете и статията ни Топло или студено бяло. LED крушките E27, които произвеждаме са в два цвята - топло и студено бяло, като скоро ще започнем производството им и в дневна светлина (4000-4500К).

Ще ми трябва ли електротехник, който да монтира тези крушки?

Не. Инсталирането на LED крушки E27 е същото като на стандартните крушки E27 - просто ги завивате във фасонката.

Какъв ъгъл на разпространение на светлината е подходящ?

Ъгълът на разпространение на светлината се измерва в градуси. По-широкият ъгъл покрива по-равномерно и по-голямо пространство със светлина. LED балоните Е27 предоставят разпространение на светлината от 180 градуса, затова са подходящи за осветление в жилищни помещения. Обикновено, малките ъгли на разпространение на светлината се използват за декоративни цели или зони, където се нуждаете от фокус.

Колко ще ми струват LED крушките E27?

Ние от Дианид ЕООД винаги се стремим да намерим баланс межу добро качество и достъпна цена. Горди сме да кажем, че и този път открихме точният баланс, който Ви предлагаме в новата серия LED крушки E27, които произвеждаме с мощност 7W и 9W и цветна температура топло и студено бяло, като съвсем скоро ще добавим и опцията за дневно бяло (4000-4500К) и мощност от 5W, които ще отговарят на осветеността предлагана от 40W крушка с нажежаема жичка. Всички LED крушки Е27 са с пълна гаранция от 2 години, а цената им, без значение от избраната мощност - 5W,  7W или 9W е само 1,20 лева с ДДС. Всъщност можете да очаквате възвръщаемост на Вашата малка инвестиция още през втория месец. Ето една проста сметка:

За половин година, при средна употреба от 3 часа на ден, електричеството необходимо за една 75W крушка с нажежаема жичка струва 9,40 лв (цена валидна към 25.09.2020г). 9W LED крушка, която ще свети със същата сила, при средна употреба 3 часа на ден, ще изразходи електричество на стойност 1,15 лв.

Избирайте разумно!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози