Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...
Вижте всички статии

4 важни фактора при проектирането на LED осветителни тела

При проектирането и производството на едно осветително тяло има много характеристики, които определят неговото качество, но кои са най-важните фактори, които го правят практически безпроблемно работещо?

4 важни фактора при проектирането на LED осветителни тела

Оптичен дизайн

Светодиодите са насочен източник на светлина, който осветява в една посока. Прецизното проектиране на лещи и отражатели позволява произведената светлина да бъде насочена точно до мястото, където е необходима без загуби.

Механичен дизайн

Продължителността на живот на светодиодите е средно между 50 000 и 100 000 часа, което означава на практика няколко години (повече от 5 години при употреба по 24 часа на денонощие). Конструкцията, корпусът, покритието, захранването, окабеляването, винтовете, всичко трябва да бъде достатъчно устойчиво, за да гарантира безпроблемната работа на осветителното тяло. Доброто проектиране тук защитава цялата система от износване, вибрации, лоши метеорологични условия и други външни фактори, за да гарантира, че LED продуктът ще се нуждае от максимално малко поддръжка.

Електрически блок

Прецизната работа тук е от първостепенно значение. Захранването трябва да осигури правилното количество електричество, което да преминава през диодите, за да се постигне оптималното количество светлина за всеки тип диод и дълъг живот на осветителното тяло.

Термичен дизайн

Нищо от изброеното по-горе няма работи добре без ефективно отвеждане на топлината. Прегряването съкращава живота както на светодиодите, така и на захранването. Производителността на светодиода е в пряка зависимост от околната температура. Проектирането на осветителното тяло с точните радиатори за отвеждане на топлината подобрява неимоверно характеристиките и удължава значително живота на цялата осветителна система.

Можете напълно да се доверите на опита ни в проектирането на осветителни тела, за да сте спокойни, че ще имате осветление, което да ви служи вярно години наред.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози