Уважаеми клиенти, физическите ни магазини няма да работят в педиода 30.04 - 09.05 (включително).

Количка
0 артикула

Новини

Празнични и почивни дни 30.04 - 09.05.2021

27 Апр 2021
Във връзка с наближаващите празнични дни, бихме искали да Ви уведомим за дните, през които фирма Дианид няма да обслужва клиенти.

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

LED осветление

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.
Вижте всички статии

Как да идентифицирате качествените онлайн доставчици

Пандемията COVID-19 се оказа най-голямото предизвикателство пред международната търговия след кризата през 2008 г. Въпреки огромното удобство, което предоставя онлайн пазаруването, огромното затруднение за всички идва от липсата на общуване лице в лице и по-голямата от всякога нужда от доверие между търговец и купувач. За съжаление с нарастване на търсенето онлайн, нараства и броят на фалшивите търговци, които предлагат некачествени стоки. От друга страна, заради забавянето на доставката на някои части или стоки заради извънредното положение в света, е възможно да се получи забавяне на поръчани стоки и от коректните търговци, което да доведе до влошаване на репутацията на фирмата и дори до фалит на бизнеса.

В такава обстановка е важно да следите информацията, която предоставя доставчика на сайта и телефоните за връзка. Колкото повече информация предоставя на клиентите си, толкова повече може да разчитате на този търговец.

Тук ще откриете цялата необходима информация за работата на онлайн магазина на фирма Дианид

Смятаме, че опитът е от ключово значение в трудни ситуации, в каквато несъмнено се намира света. Ние споделяме повече от 20 годишния си опит и ви даваме качеството, което заслужавате на цена, която трудно ще откриете на друго място. Разполагаме със собствено производство, съвременна модерна техника и опитни професионалисти, с което гарантираме качеството на продукцията си, както и гаранционната и извънгаранционна поддръжка.

Изберете продуктите на Дианид, за да се уверите в тяхното качество на конкурентна цена!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози