Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Премини към LED

Какви са предимствата, които Ви дава LED осветлението

Какви са предимствата, които Ви дава LED осветлението

Енергийна ефективност

Енергийна ефективност

За разлика от другите крушки, които преобразуват до 80% от мощността си в топлина, LED крушките отделят само 10-20% от мощността си като топлина, което означава, че 80-90% се използват за производство на светлина. Резултатът от преминаването към LED е драстично намаляване на Вашите сметки за енергия. Може да платите малко повече за LED първоначално, но в дългосрочен план спестявате много пари.

По-дълъг живот на осветителното тяло

По-дълъг живот

В сравнение със стандартна халогенна крушка, която има среден живот 2000 часа, LED крушките имат значително подобрена продължителност на живота до 50 000 часа. Това означава, че ще трябва да сменяте Вашите LED крушки или други LED осветителни тела само веднъж на 3-5 години, а това Ви спестява много от цената за подмяна на осветителни тела, което е особено важно освен за дома и за индустрията.

Перфектно цветопредаване

Перфектно цветопредаване

LED продукти имат индекс на цветопредаване (CRI) по-висок от 80 Ra, което означава, че цветовете на осветяваните предмети са представени максимално вярно. Те се предлагат в голям диапазон от цветови температури, за да отговарят на всяка среда, независимо дали имате нужда от осветление, за да повишите работоспособността в офиса, или искате да релаксирате на светлината подобна на традиционна електрическа крушка.

Екологично чисто осветление

Екологично чисто

LED осветлението не съдържа токсични химикали и може да Ви помогне да намалите въглеродния си отпечатък върху планетата с до една трета. Повечето конвенционални флуоресцентни осветители съдържат много материали (например живак), които са вредни за околната среда, ако не са изхвърлени правилно. LED осветлението, от друга страна, не съдържат токсични материали и е 100% рециклируемо.


Популярни категории

лед пури
лед панели
улично лед осветление
промишлено лед осветление

Посочените цени са с ДДС

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози