Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Осветителни тела с дистанционно управление

"Мързеливият ключ" беше нещо изключително удобно за времето си, но днес тази висяща от тавана жица не подхожда на интериора на един съвременен дом. Сега имате възможност да изберете елегантно осветително тяло с дистанционно управление, което използва LED технология, за да предостави висока ефективност в съчетание с функционалност.

Какво ви дава подобен тип осветително тяло? На първо място осветителните тела с дистанционно управление, които предлагаме не са просто една лампа, която да поставите в средата на стаята. Дизайнерските осветителни тела от серията ще бъдат наистина едно красиво допълнение към интериора на дома ви, което да накара не само стаята да свети, но и душата ви да се радва. Разбира се, ако предпочитате по изчистени и семпли модели, можете да насочите избора си към LED плафоните ни с дистанционно управление.

Функционалност. Вградените функции на дистанционното управление дават възможност да използвате едно осветително тяло в множество ситуации. Чрез промяна на цветната температура можете да постигнете подходяща работна светлина за делниците или топла и уютна атмосфера за вечерите в кампанията на близки хора. Силата на светене също може да бъде променяна от дистанционното управление, за да контролирате кога и колко светлина да използвате.

Освен за дома предлагаме и LED панели със същата функционалност и контрол над светлината, с които можете да настройвате емоцията на светлината във вашия офис. Разгледайте и изберете осветителното тяло, над което имате пълен контрол и което ще ви помогне да подсилите емоцията във всеки един момент. Поръчката онлайн е лесна и отнема по-малко от минута, а ако поръчате като регистриран потребител, печелите отстъпка, която може да използвате при следващата си поръчка.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози