Количка
0 артикула

Новини

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

LED осветление

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.
Вижте всички статии

Стадионите използват много светлина. Коя е подходящата цветна температура за тях?

За пълното удоволствие на зрителите и за да успеят спортистите да покажат своите възможности, осветлението на големите спортни арени - стадионите - е от особено значение. LED осветлението е предпочитаният вариант и в тази част от живота ни, осигурявайки безопасност, ефективност и качествена светлина, за да получат всички върховната емоция от едно спортно събитие. Често наричаме цветната температура "настроението на светлината" и това не е напразно, тъй като тя е важна и за настроението на играчите.

Планирането на осветлението за един футболен стадион е жизнено важно за мачовете и играчите. Изискванията тук са за наистина мощни осветителни тела, за да могат да се "покрият" огромните разстояния при спортните съоражения. Максималното доближаване на светлината до дневната е важно, за да получат играчите ясна визия по време на играта си. За осветлението на стадион винаги е препоръчително светлината към една повърхност да идва от поне 2 източника едновременно, затова препоръчителното разположение на осветителните тела е на 4 или 6 стълба с височина минимум 15 м. Важно е да се избегнат и така наречените "горещи точки" на светлината. Поставянето на осветителните тела на по-голяма височина спомага значително за избягването на този ефект.

Студената светлина с температура 6000-6500 К е най-подходяща за осветление на стадион, тъй като допринася най-много за усещането като при силно слънце и засилва "будността" на публика и играчи.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози