Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

LED осветлението в помощ на бизнеса

Лошо осветление в комбинация с тежки индустриални машини, може да се окаже рецепта с изключително неприятен вкус. Какви са преимуществата, които LED осветлението дава на бизнеса?

1. Безопасност на служителите
В идеалния случай, всички служители биха работили до големи прозорци с много естествена светлина. Реалността най-често не е идеална и ни спохожда с настъпването на месеците с по-малко дневна светлина.

В промишлените предприятия служителите имат още по-малко достъп до естествена светлина. Това означава, че прекарват работното си време на изкуствено осветление, а при това положение е много по-трудно човек да остане позитивен и фокусиран над работата си. LED осветлението предлага възможност за много по-точно имитиране на естествената дневна светлина. Изборът от различни цветни температури и незабавното светване, без период на загряване са също сред важните предимства.

Научете повече за цветната температура

В производството препоръчителната цветна температура е между 4000К и 6500К, тъй като тази светлина спомага мозъкът да остане фокусиран и да постига максимални резултати.

2. Дълъг живот без никаква поддръжка

Средната продължителност на живот на едно LED осветително тяло е между 15 000 и 50 000 часа, което е в пъти повече от другите типове осветление. Това е така, защото LED превръща 80% от електроенергията е светлина и само до 20% в топлина, а тези проценти при крушките с нажежаема жичка са обърнати на 180 градуса.

3. Спестявания
За всеки бизнес LED означава едно - огромни спестявания. Това е наистина най-ниско рисковата инвестиция, която би могъл да направи един бизнес. Ефективността на LED осветлението не е сравнима с нито една технология, а нагледно бихте могли да видите каква е разликата като последвате тази връзка.

4. Мисъл за природата
Благодарение на ниското потребление на електричество, вие давате своя принос за опазването на околната среда чрез намаляване на отделяните въглеродни емисии. Има още много неща, които можете да направите за природата, но защо да не започнете с нещо толкова лесно, като преминаването към LED осветление?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози