Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...
Вижте всички статии

LED осветлението в помощ на бизнеса

Лошо осветление в комбинация с тежки индустриални машини, може да се окаже рецепта с изключително неприятен вкус. Какви са преимуществата, които LED осветлението дава на бизнеса?

1. Безопасност на служителите
В идеалния случай, всички служители биха работили до големи прозорци с много естествена светлина. Реалността най-често не е идеална и ни спохожда с настъпването на месеците с по-малко дневна светлина.

В промишлените предприятия служителите имат още по-малко достъп до естествена светлина. Това означава, че прекарват работното си време на изкуствено осветление, а при това положение е много по-трудно човек да остане позитивен и фокусиран над работата си. LED осветлението предлага възможност за много по-точно имитиране на естествената дневна светлина. Изборът от различни цветни температури и незабавното светване, без период на загряване са също сред важните предимства.

Научете повече за цветната температура

В производството препоръчителната цветна температура е между 4000К и 6500К, тъй като тази светлина спомага мозъкът да остане фокусиран и да постига максимални резултати.

2. Дълъг живот без никаква поддръжка

Средната продължителност на живот на едно LED осветително тяло е между 15 000 и 50 000 часа, което е в пъти повече от другите типове осветление. Това е така, защото LED превръща 80% от електроенергията е светлина и само до 20% в топлина, а тези проценти при крушките с нажежаема жичка са обърнати на 180 градуса.

3. Спестявания
За всеки бизнес LED означава едно - огромни спестявания. Това е наистина най-ниско рисковата инвестиция, която би могъл да направи един бизнес. Ефективността на LED осветлението не е сравнима с нито една технология, а нагледно бихте могли да видите каква е разликата като последвате тази връзка.

4. Мисъл за природата
Благодарение на ниското потребление на електричество, вие давате своя принос за опазването на околната среда чрез намаляване на отделяните въглеродни емисии. Има още много неща, които можете да направите за природата, но защо да не започнете с нещо толкова лесно, като преминаването към LED осветление?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози