Количка
0 артикула

Новини

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

LED осветление

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.
Вижте всички статии

LED осветлението в помощ на бизнеса

Лошо осветление в комбинация с тежки индустриални машини, може да се окаже рецепта с изключително неприятен вкус. Какви са преимуществата, които LED осветлението дава на бизнеса?

1. Безопасност на служителите
В идеалния случай, всички служители биха работили до големи прозорци с много естествена светлина. Реалността най-често не е идеална и ни спохожда с настъпването на месеците с по-малко дневна светлина.

В промишлените предприятия служителите имат още по-малко достъп до естествена светлина. Това означава, че прекарват работното си време на изкуствено осветление, а при това положение е много по-трудно човек да остане позитивен и фокусиран над работата си. LED осветлението предлага възможност за много по-точно имитиране на естествената дневна светлина. Изборът от различни цветни температури и незабавното светване, без период на загряване са също сред важните предимства.

Научете повече за цветната температура

В производството препоръчителната цветна температура е между 4000К и 6500К, тъй като тази светлина спомага мозъкът да остане фокусиран и да постига максимални резултати.

2. Дълъг живот без никаква поддръжка

Средната продължителност на живот на едно LED осветително тяло е между 15 000 и 50 000 часа, което е в пъти повече от другите типове осветление. Това е така, защото LED превръща 80% от електроенергията е светлина и само до 20% в топлина, а тези проценти при крушките с нажежаема жичка са обърнати на 180 градуса.

3. Спестявания
За всеки бизнес LED означава едно - огромни спестявания. Това е наистина най-ниско рисковата инвестиция, която би могъл да направи един бизнес. Ефективността на LED осветлението не е сравнима с нито една технология, а нагледно бихте могли да видите каква е разликата като последвате тази връзка.

4. Мисъл за природата
Благодарение на ниското потребление на електричество, вие давате своя принос за опазването на околната среда чрез намаляване на отделяните въглеродни емисии. Има още много неща, които можете да направите за природата, но защо да не започнете с нещо толкова лесно, като преминаването към LED осветление?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози