Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...
Вижте всички статии

Умни камери за видеонаблюдение

Светът се подготвя за отхлабаване на мерките срещу пандемията, но заедно с това собствениците на големи търговски обекти и производители на видеонаблюдение търсят начини за по-ефективен контрол, чрез който да се избегне следваща вълна. Камери, които да следят дали се спазва дистанцията между посетителите, дали се използват предпазни маски ще могат да дадат спокойствие на клиентите, че мерките за сигурност са нужното ниво, а при необходимост здравните власти могат да използват записите, за да анализират поведението на хората.

Разбира се, умното видеонаблюдение не е нещо ново, но развитието на този сектор през следващите години ще е зашеметяващо. На големите строителни площадки на много места по света се използват камери, които следят дали всички работници носят каски. Масовота употреба на камери има своите критици сред защитниците на правата за лична неприкосновеност.

В Китай обаче, страна с "не толкова" демократично мислене, 24 часовото проследяване може да премине на следващо ниво и системата за видеонаблюдение да определя как да протича живота на хората. Предвижда се системата да проследява изцяло поведението на индивида и спрямо това поведение да му се дават или отнемат точки. Добрите (сподер броя точки) граждани ще могат да пътуват на почивка, ще имат достъп до по-качествени здравни услуги, ще могат да запишат децата си в по-добри училища и т.н. Възможно е дори видеонаблюдението да следи какво пазарува човек и, например, ако често купува алкохол да му бъдат отнемани точки, а това означава и загуба на определени "придобивки".

Разбира се системите за видеонаблюдение могат да се използват в полза на хората и по много по-демократичен начин и вече десетки компании са впрегнали силите си за развитие на аналитичните възможности на тези системи. Освен термокамерите, които следят за повишена телесна температура, вероятно скоро ще можем да разчитаме на функции като засичане на кахина или кашляне.

Бъдете в течение какво се случва с Вашата собственост. Разгледайте нашите предложения.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози