Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...
Вижте всички статии

LED пури - какви са тенденциите

Въпреки настъпващата кризисна ситуация в световен мащаб, очакванията са пазарът на LED пури да продължи да нараства (вероятно с малко по-бавен темп през следващите месеци - 04.2020) в следващите поне 6 години.

Като всеки LED продукт и тук няма да изненадаме никой, като кажем, че търсенето на LED пури нараства значително заради по-малкия разход на електроенергия, високата ефективност и дългия си живот. Цената също не е без значение, а тя, заради насищането на пазара и появата на нови производители, става все по-ниска. Строгите регулации за намаляване на потреблението на енергия, които вече се прилагат в големите световни икономики също насочват производители и потребители в посока LED. Разбира се, това са главните фактори, които влияят положително в сегмента на LED тръбите. Единствения отрицателно вляещ все още на пазара фактор е първоначално по-високата цена.

LED пурите с размер 120см. и 150см. доминират на пазара, заради възможността с по-малък брой осветителни тела и следователно по-малки разходи за монтажни дейности да се освети по-голяма площ.

Нарастващият пазарен дял на LED пурите, води и до нарастване на конкуренцията сред производителите, а от това най-много печелят потребителите, тъй като продуктите на тази непрестанно развиваща се индустрия стават все по-достъпни.

Статията е базирана на данни от проучване направено от Credence Research.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози