Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?
Вижте всички статии

Какво се случва с LED осветлението през 2020

Ако предвиждате ремонт,без значение у дома или в бизнес помещение, той вероятно ще включва и избора на ново осветление. Следващите редове ще са Ви от полза, за да имате добра отправна точка в тенденциите при LED осветлението през 2020 година.

По-добро качество на светлината

Все повече изследвания сочат как точното осветление има положителен ефект във производителността. Все по-често се забелязваме, че собтвениците на работни помещения избират с голяма взискателност осветлението си. Осветеността, която дават осветителните тела, дългия живот, възможността за удължената гаранция са все по-често търсени и като че ли се превръщат в стандарт за LED осветителните тела.

Стил

Забелязва се една засилваща се тенденция към ретро визията на осветителните тела.

Умно LED осветление

Умни домове, умни градове, умни телевизори - тази линия няма как да подмина осветлението. Можете да промените само с няколко докосвания на дисплейя на телефона си цялата атмосфера в дома си. Ако желаете може да направите това и с гласова команда. "Поумняването" на осветлението заедно с останалата заобикаляща ни среда ще бъде линия, която ще се развива не само през 2020 година, но и през следващите години.

LED осветлението ще остане най-добрата технология

Все още в домовете и в магазинната мрежа има много осветителни тела, които използват различни остарели технологии. Тяхната по-ниска първоначална цена кара все още някои хора да ги избират, без да се замислят, че всъщност в течение на времето ще платят много повече за тях под формата на сметка за електричество. Добрата новина тук е, че хората вече знаят за предимствата на LED е само въпрос на време другите технологии в осветлението да бъдат изцяло погълнати.

Естествено осветление

Стремежът за постигане на естествена светлина с изкуствено осветление не е нова концепция, но сега той е много по-лесно изпълним благодарение на технологичното развитие. Това е особено ценно за местата, до които трудно достига слънчева светлина.

Имате нужда от съвет или търсите решение за Вашето осветление? Ние сме насреща!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози