Количка
0 артикула

Новини

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

LED осветление

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.
Вижте всички статии

Какво се случва с LED осветлението през 2020

Ако предвиждате ремонт,без значение у дома или в бизнес помещение, той вероятно ще включва и избора на ново осветление. Следващите редове ще са Ви от полза, за да имате добра отправна точка в тенденциите при LED осветлението през 2020 година.

По-добро качество на светлината

Все повече изследвания сочат как точното осветление има положителен ефект във производителността. Все по-често се забелязваме, че собтвениците на работни помещения избират с голяма взискателност осветлението си. Осветеността, която дават осветителните тела, дългия живот, възможността за удължената гаранция са все по-често търсени и като че ли се превръщат в стандарт за LED осветителните тела.

Стил

Забелязва се една засилваща се тенденция към ретро визията на осветителните тела.

Умно LED осветление

Умни домове, умни градове, умни телевизори - тази линия няма как да подмина осветлението. Можете да промените само с няколко докосвания на дисплейя на телефона си цялата атмосфера в дома си. Ако желаете може да направите това и с гласова команда. "Поумняването" на осветлението заедно с останалата заобикаляща ни среда ще бъде линия, която ще се развива не само през 2020 година, но и през следващите години.

LED осветлението ще остане най-добрата технология

Все още в домовете и в магазинната мрежа има много осветителни тела, които използват различни остарели технологии. Тяхната по-ниска първоначална цена кара все още някои хора да ги избират, без да се замислят, че всъщност в течение на времето ще платят много повече за тях под формата на сметка за електричество. Добрата новина тук е, че хората вече знаят за предимствата на LED е само въпрос на време другите технологии в осветлението да бъдат изцяло погълнати.

Естествено осветление

Стремежът за постигане на естествена светлина с изкуствено осветление не е нова концепция, но сега той е много по-лесно изпълним благодарение на технологичното развитие. Това е особено ценно за местата, до които трудно достига слънчева светлина.

Имате нужда от съвет или търсите решение за Вашето осветление? Ние сме насреща!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози