Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Какво се случва с LED осветлението през 2020

Ако предвиждате ремонт,без значение у дома или в бизнес помещение, той вероятно ще включва и избора на ново осветление. Следващите редове ще са Ви от полза, за да имате добра отправна точка в тенденциите при LED осветлението през 2020 година.

По-добро качество на светлината

Все повече изследвания сочат как точното осветление има положителен ефект във производителността. Все по-често се забелязваме, че собтвениците на работни помещения избират с голяма взискателност осветлението си. Осветеността, която дават осветителните тела, дългия живот, възможността за удължената гаранция са все по-често търсени и като че ли се превръщат в стандарт за LED осветителните тела.

Стил

Забелязва се една засилваща се тенденция към ретро визията на осветителните тела.

Умно LED осветление

Умни домове, умни градове, умни телевизори - тази линия няма как да подмина осветлението. Можете да промените само с няколко докосвания на дисплейя на телефона си цялата атмосфера в дома си. Ако желаете може да направите това и с гласова команда. "Поумняването" на осветлението заедно с останалата заобикаляща ни среда ще бъде линия, която ще се развива не само през 2020 година, но и през следващите години.

LED осветлението ще остане най-добрата технология

Все още в домовете и в магазинната мрежа има много осветителни тела, които използват различни остарели технологии. Тяхната по-ниска първоначална цена кара все още някои хора да ги избират, без да се замислят, че всъщност в течение на времето ще платят много повече за тях под формата на сметка за електричество. Добрата новина тук е, че хората вече знаят за предимствата на LED е само въпрос на време другите технологии в осветлението да бъдат изцяло погълнати.

Естествено осветление

Стремежът за постигане на естествена светлина с изкуствено осветление не е нова концепция, но сега той е много по-лесно изпълним благодарение на технологичното развитие. Това е особено ценно за местата, до които трудно достига слънчева светлина.

Имате нужда от съвет или търсите решение за Вашето осветление? Ние сме насреща!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози