Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...
Вижте всички статии

Нашите съвети за предпазване и ограничаване на разпространението на вируси

Влиянието на коронавируса се усеща по целия свят. Информацията за него е навсякъде, но само когато успеем да пресеем ценните съвети, спазваме препоръките на местните власти и Световната здравна организация и не се поддаваме на излишна паника, ще се справим с това предизвикателство и ще се запазим своето здраве и здравето на хората около нас.

1. На първо място апелираме към всички да спазват основната препоръка, която е и най-важната - ограничете до минимум социалните си контакти. ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ! Това е най-сигурният начин да се прекъсне веригата, по която се разпространява болестта. Колкото по-бързо успеем да я скъсаме, толкова по-малки ще се последиците за всички.

2. Мийте ръцете си със сапун и вода минимум 30 секунди и колкото е възможно по-често. Правете го и без видими причина на всеки час. Гледайте и видеото в края на публикацията, което показва как е правилно да се мият ръцете според Световната здравна организация.

3. Не докосвайте лицето, очите, устата и носа си. Ако е наложително да го направите, нека да е непосредствено, след като старателно сте си измили ръцете.

4. Повтаряме се, но това е изключително важно - избягвайте контакт с други хора, особено с по-уязвимите групи - възрастни хора или такива с хронични заболявания.

5. Ако наистина не е възможно да избегнете контакт с други хора, носете маска. Носете ръкавици.

6. При кашлица от какъвто и да е произход, покрийте лицето си с лакът. Друга възможност при кихане или кашлица е да използвате плътна хартиента кърпа, с която да покриете лицето си, която веднага да изхвърлите, след което си измийте ръцете.

7. Дезинфекцирайте редовно повърхностите, които докосвате.

8. Ако не се чувствате добре, останете си вкъщи и потърсете лекарска помощ по телефона.

9. Не се поддавайте на паника. Не споделяйте непроверена информация за вируса, която може да разтревожи другите хора.

10. Знаем, че този съвет може да прозвучи на много от вас егоистично, тъй като в момента се намирате на страниците на един онлайн магазин, но силно препоръчително е за пазаруване да използвате онлайн среда. И не просто да направите поръчката си онлайн. Много по-безопасно е да използвате някой от сигурните методи за онлайн плащане, които се предлагаме. Така възможността от пренасяне на болестта чрез използването на пари в брой се изключва, а времето прекарано в близост до куриера е минимално.

Хората, които редовно използват онлайн магазините като среда за пазаруване, вече са наясно с удобството на тази услуга. Ако Вие все още не сте се възползвали от това удобство, можете да го направите още сега. Разгледайте страницата ни "Как да поръчам онлайн", както и нашата "Програма за лоялни клиенти". Важно е да знаете, че заплащането на поръчка в онлайн мгазина на фирма Дианид с банков превод, Ви дава диредно 1% допълнителна отстъпка, а като се извадят и таксите за наложен платеж, чрез този метод на плащане отстъпката достига почти 3%.

Тъй като куриерската услуга се заплаща директно на куриера, при получаване на поръчката, предлагаме Ви възможността, да добавим стойността на куриерската услуга, към общата стойност на поръчката. Можете да заявите това, като го напишете в полето "Допълнителни бележки", преди да финализирате поръчката си.

Как да мием ръцете си правилно според Световната здравна организация

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози