Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

5 съвета при надграждане на осветлението към LED

Всички вече знаят, че LED осветлението е по-енергийно ефективно от всяка друга технология за осветление, но при преминаването към LED от друга технология има някои малко, но важни особености, с които е добре да се запознаете.

Ъгъл на разпределяне на светлината

Насочването на светлинния поток може да бъде благословия или проклятие. Светодиодното осветление е много насочено, така че трябва да обърнете внимание на спецификациията "ъгъл на светене". Ако планирате да поставите повече осветителни тела, може да изберете такива с по-малка мощност и малък ъгъл на разпределяне на светлинния поток, за да осветител желаното пространство. Ако пък искате да използвате по-малко осветителни тела за да осветител по-голямо пространство, изберете осветителни тела с по-голям ъгъл на светлинния поток.

Светлината е твърде силна или твърде слаба

Важно е да сравните излъчваните лумени светлина от текущото си осветление с новото LED осветление.

Светлината синеене или жълтее

Цветната температура се измерва в келвини и показва цвета на светене на осветителното тяло. Повече за цветната температура можете да прочетете в нашата статия.

Използване на LED осветителни тела с несъвместим димер

Тук е много важно да разберете технологията, по която работят Вашите LED осветителни тела, за да бъдат съвместими драйвърите и димиращите ключове. Димиращите продукти, които предлага фирма Дианид, работят по TRIAC.

Цветовете изглеждат безлични

Индексът на цветопредаване показва колко точно изглеждат цветовете на обектите в сравнение с обекти, осветявани от слънчевата светлина. Колкото по-висок е този рейтинг (CRI), толкова е по-точен цветът. Прочетете статията ни "Какво е индекс на цветопредаване".

Ако имате нужда от помощ, консултация или монтаж на Вашето, можете да се свържете с нас на телефон 0700 50 9 77, електронната поща dianid@abv.bg, а ако вече сте избрали осветителните си тела, можете да ги поръчате 24 часа в денонощието от онлайн магазина ни https://bgledfactory.bg

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози