Количка
0 артикула

Новини

Black Friday - Денят на супер намаленията

24 Сеп 2020
Black Friday - една традиция тръгнала от САЩ набра голяма популярност у нас през последните години. Какви очаквания имат потребителите и какви намален...

Нова серия LED крушки

16 Сеп 2020
Всички нови модели E27 7W и 9W на супер цена 1,20 лева с ДДС.

Резултати от анкетата "Кой знаков обект във Видин искате да бъде осветен с продукти на Дианид?"

15 Сеп 2020
Как гласуваха над 1300 участника в анкетата "Кой знаков обект във Видин искате да бъде осветен с продукти на Дианид"?

Граждани избират кой знаков исторически обект във Видин да бъде осветен (материал на БНР Видин)

11 Сеп 2020
Анелия Александрова за инициативата на Дианид да постави LED осветление на знаков обект във Видин.

Кой знаков обект във Видин искате да бъде осветен с продукти на Дианид?

27 Авг 2020
Като български производител на светодиодно осветление искаме да подарим ново осветление на един знаков за град Видин обект. За целта имаме нужда от Ва...

LED осветление

Светодиодни крушки Е27

25 Сеп 2020
LED крушки Е27 произведени от Дианид - какво трябва да знаем.

LED панели 600x600

10 Сеп 2020
LED панели 600х600 за растерен таван със стандартни размери.

Видове LED панели

02 Сеп 2020
Какви видове LED панели произвежда и предлага на пазара българският производител на осветление Дианид?

По-добри условия за здравните специалисти чрез LED осветление

31 Авг 2020
Създаването на подходящи условия на труд е от изключителна важност, а за хората, които се грижат за здравето ни, тези условия могат да бъдат въпрос на...

Безопасно ли е LED осветлението? Да разрушим някои митове

18 Авг 2020
Накратко - да, LED осветлението е безопасно за здравето. Но защо някои хора се притесняват?

Помислете за светлинното оформление на магазина си

17 Авг 2020
Казвали сме го и преди, но ще го кажем отново. Светлината е много повече от средство за осветяване дадена зона от помещението особено, когато става въ...

Уютно осветление с LED лента

14 Авг 2020
Освен ефективно осветление, LED лентите предлагат уникални възможности за декорация на дома. Лесни за монтаж, с тях ще дадете собствен характер на вся...

Видеонаблюдение

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?

Камера за наблюдение през телефон

14 Май 2020
"Трябва ми камера, която да наблюдавам през телефона си." Едно от много често даваните изисквания от клиенти към нас. Ето какви са вариантите за това....

IP камера или аналогова (AHD) камера

07 Май 2020
Какви са предимствата и недостатъците на двете технологии и как да изберем подходящата за нашите нужди?

Продуктите за видеонаблюдение Dahua вече се предлагат от Дианид

21 Апр 2020
Фирма Дианид предлага всички продукти за видеонаблюдение на световния гигант в областта Dahua Technology.

Речник на съкращения / термини във видеонаблюдението

07 Апр 2020
В системите за видеонаблюдение много често се използват съкращения при изписване на дадени характеристики. Какво означават те?
Вижте всички статии

Магнитни LED трак системи за магазини, галерии и други търговски пространства

Модулните трак системи за осветление предлагат ефективно и удобно решение за осветление във всяко пространство. Заради гъвкавостта адаптивността си, трак осветлението може да бъде монтирано в различни пространства и е особено подходящо за търговски обекти.

Два са основните елементи, които са необходими, за да функционира една модулна трак система за осветление:

- захранващата релса, която се монтира на таван, стена, окачена на въжета или се вгражда в някаква повърхност
- LED прожекторите, които се монтират чрез магнит на релсата

Модулните LED прожектори могат да бъдат монтирани навсякъде по дължината на захранващата релса, а светлината им да се насочва, където е необходима. Допълнително удобство на този тип осветителни системи е, че захранването преминава през цялата дължина на релсата, дори при наличието на ъгъл (чрез допълнителен аксесоар), а когато настъпи нужда от модернизиране или разширяване на системата, могат да се заменят само LED прожекторите или да се добави още захранваща релса.

Вграденото в тавана осветление заема по-малко визуално пространство, но изисква по-голямо структурно прекрояване за монтаж. Много често вграденото осветление е предпочитан вариант при нужда от деликатност или при ниски тавани. Вграденият вариант се препоръчва за извършване на цялостен ремонт на помещението.

Вграденото осветление най-често е фиксирано и насочено в определеня посока, докато повърхностно монтираното релсово дава възможност за завъртане и насочване на 360 градуса. В зависимост от нуждата от осветеност в дадена област, модулните системи позволяват да насочите светлината, точно където е необходима.

Магнитни LED трак системи за магазини, галерии и други търговски пространства

Разбира се, колкото и лесна да е повърхностната инсталацията на модулно осветление, тя също има своите тънкости, но тук единствената трудност, която може да изпитате е при закрепване на захранващата релса към повърхността. След тази процедура осветителните тела могат да бъдат размествани и асемблирани колкото пъти пожелаете, а това е и осноното предимство за осветление в търговски обекти, тъй като много често собствениците опитват различно разположение на продуктите, за по-оптимално представяне пред клиентите. Изборът на цветна температура остава на Вас според продуктите, които предлагате. Като недостатък може би определяме факта, при релсовите системи нямате възможност да изключите някои ненужни в момента осветителни тела, ако всички са захранени от един захранващ профил. Ще трябва просто да ги отлепите. Използваме тази дума, защото точно това е необходимо да направите, тъй като при линейните, магнитни модулни системи за осветление закрепването на отделните модули към захранващия профил става чрез магнит. Смяна е наистина лесна.

При правилно проектиране на трак системата, с подходящите осветителни тела, наистина може да се подчертаят добрите черти на всяко търговско пространство.

Модулни системи за осветление - повърхностен монтаж

Както става ясно от името, този тип осветление се монтират директно на тавана. Това е максимално опростен вариант за монтаж без нужда от друго прекрояване на пространството. Захранващите модули се предлагат с дължина от 1 до 3 метра. Могат да бъдат снаждани или отзрязани до нужната дължина. Повърхностен монтаж може да бъде извършен на таван, стена дори на пода, ако сметнете за необходимо, за да осветите предметите под различен ъгъл.

Окачен монтаж на модулни системи за осветление

За търговски обекти с високи тавани окачената модулна система за осветление е много, тъй като позволява осветителните тела да се спускат до необходимата позиция, за да се постигне максимална осветеност, където е необходимо. Чрез окачване на осветителната система, може да се постигне и изключителна атрактивност в пространството, тъй като захранващите профили могат да бъдат изрязани и монтирани с дължина без ограничение (единственото ограничение идва от мощността на монтираното захранване на системата).

Вграден монтаж на модулни системи за осветление

Този тип монтаж на модулни линейни системи за осветление е подходящ за изпълнение при ново строителство или ако сте планирали цялостен ремонт на помещението, тъй като изисква монтиране на окачен таван или допълнителни гипсокартонени плоскости.

Без значение какъв метод за монтаж ще предпочетете, LED трак системите - магнитни или не, ще бъдат Ваш верен партньор във всички бизнес начинания.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани