Количка
0 артикула

Новини

Индустриални осветителни тела, улични лампи и аксесоари на промоционална цена

14 Яну 2021
Разгледайте промоционалното ни предложение с допълнителна отстъпка от 10% до края на месец януари!

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

LED осветление

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.

Превърнете аквариума си в прелестен дизайнерски елемент от интериора с LED осветление

14 Дек 2020
Цветните рибки и живи растения могат да са прекрасен декоративен елемент както за дома, така и за офиса. Освен забавно, наблюдението на рибите е и обр...

Как да предпазите кабелите на осветлението, които са на открито

26 Ное 2020
Използването на осветление в двора на къщата, градината или поставянето на коледна светеща украса вече е обичайно практика за всеки дом. Когато и...

Идеи за коледна украса на открито

17 Ное 2020
Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си...

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

Видеонаблюдение

Кои са страните с най-много камери за наблюдение в света

04 Яну 2021
Става все по-трудно да намерите място в големия град, където никой не Ви "гледа".

Как да пестим място за съхранение на видеозаписи без да губим качественото им с ROI

27 Ное 2020
Какво е ROI в системите за видеонаблюдение и как може да ни помогне спестим HDD място и трафик на данни в мрежата?

Кога да използвам WIFI система за видеонаблюдение

25 Ное 2020
Безжичните камери за видеонаблюдение често са примамливо решение, когато обмисляте закупуването на нова система за видеонаблюдение. Така ли е наистина...

Какво означават различните PoE типове и за какво се използват

12 Ное 2020
По-малко кабели, повече удобство. Какво означават различните PoE типове и за какво се използват. 

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?
Вижте всички статии

Магнитни LED трак системи за магазини, галерии и други търговски пространства

Модулните трак системи за осветление предлагат ефективно и удобно решение за осветление във всяко пространство. Заради гъвкавостта адаптивността си, трак осветлението може да бъде монтирано в различни пространства и е особено подходящо за търговски обекти.

Два са основните елементи, които са необходими, за да функционира една модулна трак система за осветление:

- захранващата релса, която се монтира на таван, стена, окачена на въжета или се вгражда в някаква повърхност
- LED прожекторите, които се монтират чрез магнит на релсата

Модулните LED прожектори могат да бъдат монтирани навсякъде по дължината на захранващата релса, а светлината им да се насочва, където е необходима. Допълнително удобство на този тип осветителни системи е, че захранването преминава през цялата дължина на релсата, дори при наличието на ъгъл (чрез допълнителен аксесоар), а когато настъпи нужда от модернизиране или разширяване на системата, могат да се заменят само LED прожекторите или да се добави още захранваща релса.

Вграденото в тавана осветление заема по-малко визуално пространство, но изисква по-голямо структурно прекрояване за монтаж. Много често вграденото осветление е предпочитан вариант при нужда от деликатност или при ниски тавани. Вграденият вариант се препоръчва за извършване на цялостен ремонт на помещението.

Вграденото осветление най-често е фиксирано и насочено в определеня посока, докато повърхностно монтираното релсово дава възможност за завъртане и насочване на 360 градуса. В зависимост от нуждата от осветеност в дадена област, модулните системи позволяват да насочите светлината, точно където е необходима.

Магнитни LED трак системи за магазини, галерии и други търговски пространства

Разбира се, колкото и лесна да е повърхностната инсталацията на модулно осветление, тя също има своите тънкости, но тук единствената трудност, която може да изпитате е при закрепване на захранващата релса към повърхността. След тази процедура осветителните тела могат да бъдат размествани и асемблирани колкото пъти пожелаете, а това е и осноното предимство за осветление в търговски обекти, тъй като много често собствениците опитват различно разположение на продуктите, за по-оптимално представяне пред клиентите. Изборът на цветна температура остава на Вас според продуктите, които предлагате. Като недостатък може би определяме факта, при релсовите системи нямате възможност да изключите някои ненужни в момента осветителни тела, ако всички са захранени от един захранващ профил. Ще трябва просто да ги отлепите. Използваме тази дума, защото точно това е необходимо да направите, тъй като при линейните, магнитни модулни системи за осветление закрепването на отделните модули към захранващия профил става чрез магнит. Смяна е наистина лесна.

При правилно проектиране на трак системата, с подходящите осветителни тела, наистина може да се подчертаят добрите черти на всяко търговско пространство.

Модулни системи за осветление - повърхностен монтаж

Както става ясно от името, този тип осветление се монтират директно на тавана. Това е максимално опростен вариант за монтаж без нужда от друго прекрояване на пространството. Захранващите модули се предлагат с дължина от 1 до 3 метра. Могат да бъдат снаждани или отзрязани до нужната дължина. Повърхностен монтаж може да бъде извършен на таван, стена дори на пода, ако сметнете за необходимо, за да осветите предметите под различен ъгъл.

Окачен монтаж на модулни системи за осветление

За търговски обекти с високи тавани окачената модулна система за осветление е много, тъй като позволява осветителните тела да се спускат до необходимата позиция, за да се постигне максимална осветеност, където е необходимо. Чрез окачване на осветителната система, може да се постигне и изключителна атрактивност в пространството, тъй като захранващите профили могат да бъдат изрязани и монтирани с дължина без ограничение (единственото ограничение идва от мощността на монтираното захранване на системата).

Вграден монтаж на модулни системи за осветление

Този тип монтаж на модулни линейни системи за осветление е подходящ за изпълнение при ново строителство или ако сте планирали цялостен ремонт на помещението, тъй като изисква монтиране на окачен таван или допълнителни гипсокартонени плоскости.

Без значение какъв метод за монтаж ще предпочетете, LED трак системите - магнитни или не, ще бъдат Ваш верен партньор във всички бизнес начинания.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози