Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...
Вижте всички статии

Магнитни LED трак системи за магазини, галерии и други търговски пространства

Модулните трак системи за осветление предлагат ефективно и удобно решение за осветление във всяко пространство. Заради гъвкавостта адаптивността си, трак осветлението може да бъде монтирано в различни пространства и е особено подходящо за търговски обекти.

Два са основните елементи, които са необходими, за да функционира една модулна трак система за осветление:

- захранващата релса, която се монтира на таван, стена, окачена на въжета или се вгражда в някаква повърхност
- LED прожекторите, които се монтират чрез магнит на релсата

Модулните LED прожектори могат да бъдат монтирани навсякъде по дължината на захранващата релса, а светлината им да се насочва, където е необходима. Допълнително удобство на този тип осветителни системи е, че захранването преминава през цялата дължина на релсата, дори при наличието на ъгъл (чрез допълнителен аксесоар), а когато настъпи нужда от модернизиране или разширяване на системата, могат да се заменят само LED прожекторите или да се добави още захранваща релса.

Вграденото в тавана осветление заема по-малко визуално пространство, но изисква по-голямо структурно прекрояване за монтаж. Много често вграденото осветление е предпочитан вариант при нужда от деликатност или при ниски тавани. Вграденият вариант се препоръчва за извършване на цялостен ремонт на помещението.

Вграденото осветление най-често е фиксирано и насочено в определеня посока, докато повърхностно монтираното релсово дава възможност за завъртане и насочване на 360 градуса. В зависимост от нуждата от осветеност в дадена област, модулните системи позволяват да насочите светлината, точно където е необходима.

Магнитни LED трак системи за магазини, галерии и други търговски пространства

Разбира се, колкото и лесна да е повърхностната инсталацията на модулно осветление, тя също има своите тънкости, но тук единствената трудност, която може да изпитате е при закрепване на захранващата релса към повърхността. След тази процедура осветителните тела могат да бъдат размествани и асемблирани колкото пъти пожелаете, а това е и осноното предимство за осветление в търговски обекти, тъй като много често собствениците опитват различно разположение на продуктите, за по-оптимално представяне пред клиентите. Изборът на цветна температура остава на Вас според продуктите, които предлагате. Като недостатък може би определяме факта, при релсовите системи нямате възможност да изключите някои ненужни в момента осветителни тела, ако всички са захранени от един захранващ профил. Ще трябва просто да ги отлепите. Използваме тази дума, защото точно това е необходимо да направите, тъй като при линейните, магнитни модулни системи за осветление закрепването на отделните модули към захранващия профил става чрез магнит. Смяна е наистина лесна.

При правилно проектиране на трак системата, с подходящите осветителни тела, наистина може да се подчертаят добрите черти на всяко търговско пространство.

Модулни системи за осветление - повърхностен монтаж

Както става ясно от името, този тип осветление се монтират директно на тавана. Това е максимално опростен вариант за монтаж без нужда от друго прекрояване на пространството. Захранващите модули се предлагат с дължина от 1 до 3 метра. Могат да бъдат снаждани или отзрязани до нужната дължина. Повърхностен монтаж може да бъде извършен на таван, стена дори на пода, ако сметнете за необходимо, за да осветите предметите под различен ъгъл.

Окачен монтаж на модулни системи за осветление

За търговски обекти с високи тавани окачената модулна система за осветление е много, тъй като позволява осветителните тела да се спускат до необходимата позиция, за да се постигне максимална осветеност, където е необходимо. Чрез окачване на осветителната система, може да се постигне и изключителна атрактивност в пространството, тъй като захранващите профили могат да бъдат изрязани и монтирани с дължина без ограничение (единственото ограничение идва от мощността на монтираното захранване на системата).

Вграден монтаж на модулни системи за осветление

Този тип монтаж на модулни линейни системи за осветление е подходящ за изпълнение при ново строителство или ако сте планирали цялостен ремонт на помещението, тъй като изисква монтиране на окачен таван или допълнителни гипсокартонени плоскости.

Без значение какъв метод за монтаж ще предпочетете, LED трак системите - магнитни или не, ще бъдат Ваш верен партньор във всички бизнес начинания.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози